Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
carla_2008 spune:
Fetelor voi stiti daca pot papa carne de iepure vanat in sarcina?
11+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
lalala13 spune:
manca-v-as pepenii vostri
----------------------------------------------
my somebody.... 
13+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 manca-v-as pepenii vostri ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 13+ Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+
Alina2005 spune:
Na ca am zis ca ma bag la nani, dar n-am somn.
Carla, nu stiu ce sa iti spun, mai sapa pe net, desi nu cred sa existe contraindicatii.
Lalala13, ai fost tare la faza cu pepenii. Si eu i-as manca, da` de unde? Noi stam si salivam...
Poate ma supar si ma duc maine la capitala sa imi iau pepene
Fii atenta, Dragaica, ca pe tine dau vina daca ma cearta sotul ca iar cheltuim bani 

arissa spune:
Neata!
Dau o
cu lapte azi. Sunt treaza de la 7, ca fie-mea e invatat cu programul de la gradi, dar nici eu nu mai puteam dormi.
Apropo de pofte, aseara l-am trimis pe sot sa-mi cumpere struguri si chipsi, ca pofteam (rau). N-a gasit struguri, mi-a adus pere...bune si alea. Imi place la perioada asta ca pot sa-l exploatez putin, sa-l trimit sa-mi fac diverse mofturi, sa-mi traga fermoarul la cizme...
In alta ordine de idei, cum ma simt destul de bine in perioada asta, m-au lovit iar gandurile negre...daca s-a intamplat ceva...ca nu mai am simptome? Se pare ca nu scapi de temerile astea indiferent la a cata sarcina esti.
Un sfarsit de saptamana minunat sa aveti!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 14+
bumblebee spune:
Neatza burtici, m-am trezit la 5, mers la buda, pana la 8 - privit tembelizor, 8-10
, acuma ma chinui sa ma apuc de o praji cu ciucalata pe care tot zic ca o fac, curatenie a facut soata aseara, mie imi ramane numai sa fac praji si sa-mi termin treaba de la servici, la care ieri mai mult am tras chiulul.
Adoooor pepenele, rosu, galben, in stomac e fff bun, dar vara, acuma iarna nu e grozav, ca multe alte fructe de fapt, dar de o pofta, meritam sa papam niste plastic de turcia
.
Sa aveti un o zi placuta

Alina
11+
gargarita
crissy77 spune:
kittyescu, imi cer scuze pt tonul... "ceausist"
dar din postarea respectiva nu reiesea ca ai fost la endocrinolog. Eu iau 1,25 / zi (o pastila si un sfert). La prima sarcina eu am facut la: 8 (pt confirmarea sarcinii), 12, 19, 23, 32, 36 saptamani. La noi e alta mancare de peste, o sa trebuiasca sa mergem mai des.
Miha3,
nu fi suparici... din cate stiu, doar o singura membra administreaza listuta. Gandeste-te ca sunt zile cand se scriu si cate 10 pagini, eu sunt sigura ca nu a fost rea intentie. Daca as sti parola, te-as inscrie eu.
Dragaica, tin sa te contrazic
burta rotunda e cu fetite (fapt confirmat si la mine) cea tuguiata e cu baietei
. Dar vorba ta, cate bordeie... La contractii simti cum se intareste burta si simti si o tensiune in burtica. Aceleasi simptome le am si eu
si nu stiu cum sa le potolesc.
Florentina, tuseu vs echo vaginala vad ca ti-au raspuns fetele.
lalala13, eu v-am intrecut pe toate intr-ale kg 

Alina2005, sper sa nu te superi ca-ti raspund eu
. La prima sarcina se simte cam dupa sapt. 17. Pana atunci bb e prea mic si nu asa miscaret incat sa faca valuri. Cand o sa-l simtiti intr-adevar o sa va dati seama, pt ca acele "mangaieri" nu se compara cu nimic altceva
. Cat despre mancare: eu nu pot manca lapte si carne. Daca e covrig sarat sau gogosar murat (combinat cu o omletica
) atunci merge, altfel... Eu am facut un borsulet dintr-un pui grill cu taietei de casa (inacrit cu bors de putina)
beluistef, o sa-ti trimit PM. Eu mai creez subiecte la colectia de toamna-iarna 2005, deci sper sa fiu de incredere. Dar nu stiu cat de activa voi fi, ca mai mult stau prin pat decat pe la calculator. Dar promit ca daca o sa fiu pe faza si o sa fie nevoie de ajutorul meu... o sa ma execut
carla,
daca iepurele e bine gatit atunci GO FOR IT!
arissa, la struguri poftesc si eu
. Daca te simti bine eu zic sa nu te stresezi. Eu am zile cand explodez de atata energie, iar uneori nu m-as ridica din pat.
Mai, la ce echografe performante mergeti voi de va zice sexul la 12 sapt? Eu abia in sapt 23 am aflat
Hai ca m-am placintit, sa aveti un week-end placut! 
Cristina & Elise-Stefania
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mya85 Salut, noi saptamana aceasta am facut contract cu un spital privat nou din Arad, au o oferta f buna luna aceasta cu 690 de euro, se plateste 50% din suma la incheierea contractului, asa ca eu stiu deja unde voi naste. Nu stiu insa cu cine pt ca la suma asta se naste cu medicul de garda dar asta nu mai conteaza pt ca spitalul este super. Acum ma rog doar ca bebe sa fie bine pana la capat, dar cred ca deja la 14 saptamani trebuie sa fie ceva destul de grav ca sa se piarda sarcina mai ales ca la mine a mers f bine pana acum, nu am avut nici un fel de sangerare sau alte probleme. La eco am fost la 13 saptamani si mi-a spus sa mai vin pt eco doar la 19-20 de saptamani... Bineinteles mi-a spus sa merg la 16 sapt sa fac testul pt sindromul Down dar nu cred ca il voi face... Mi se pare putin cam mult pana la 19-20 de saptamani, sa nu stiu pana atunci daca este baietel sau fetita... Dar daca ea asa mi-a zis probabil ca nu e bine sa-l stresam pe bebe cu atatea eco-uri... 14+ |
..stai linistita ca la spitalul de care vb(Genesys) sunt cei mai buni medici din arad(din cate stiu eu..)sunt medici cu experienta multa..:P..eu am o cunostinta care a umblat la unul din medici si cand l-a intrebat daca asista la nasterea ei(la maternul din arad),i-a spus ca doar daca merge la spitalul respectiv,unde in toamna cand a nascut ea, nasterea cu cezarian a era 1500 euro si cea normala era 1000 euro..:)...
cristina
11
laurika1982 spune:
Salutare fetelor! 

...
Deci vad ca nu-s singura careia nu-i prieste carnitza :))>Azi am luat analizele...din ce am citit noi acolo, stam putin mai prost cu proteinele ... asa ca am ca o banuiala ca tre sa ma straduiesc nitel sa ma imprietenesc cu carnea.Mi-ati facut pofta de spaghete bolognese..miam miam

![]()
Luni il vedem pe bebe iar..

Va pup!
Laura
12+
carla_2008 spune:
Crissy da tu cate sapt ai?
Laurika apropo de analize mi le-am facut si eu iar ca ma durea rau capul si mi-a iesit o usoara anemie pe care n-o aveam acum 2 luni,...deci si eu tre sa ma imprietenesc cu carnitza, sa iau ceva fier.
Legat de iepure:mi-a facut mama niste pate de casa din carnitza lui(nu din ficat!),deci e gatit bine!![]()
11+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP