Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
kittyescu spune:
Buna burtici,
Eu de abia astept sa vina vara sa mananc fructe si legume, din acelea faine din gradina. Dar pana atunci mai este mult
. Azi mi-am luat stetoscop si m-am ascultat pe burtica, credeam ca poate aud ceva macar asa un pic, nu chiar cum se aude la eco. Dar au fost doar gaze :-(. Voi din cat in cat timp mergeti la eco? Mie mi-a zis dr sa revin peste o luna, dar deja asa mi-e de dor de puiutul meu si cred ca o sa merg mai repede.
beluistef spune:
Acum am mai reusit si eu sa intru de la amiza,
Am vazut ca MIha s-a suparat ca nu am trecut-o in lista, adevarul este ca am avut mari probleme cu netul de cateva zile bune si abia am reusit sa postez cate un mesaj, sau sa schimb capitolul. PLus ca am fost si ocupata si abia am avut timp de calculator. Daca ne mai citeste si mai vrea sa stea la noi sa zica si o voi trece in lista.
Daca vrea cineva ( care intra des si care este activa pe forum ) si doreste sa ma ajute in administrarea listei si actualizarea datelor gravidutzelor, sa dea PM.
Sincer fara suparare, doresc o fata sau doua care sunt active si care sa fie " constiincioase "
cu prima pagina, pentru a nu avea probleme si sa se strice pagina. Cred ca intelegeti ce vreau sa zic. Sa dam parola de administrare unei fete care nu intra decat odata sau de doua ori, nu ne putem baza ca atunci cand nu pot sa actualizez lista, sigur nici ea nu o va face.
Alina2005 sa stii ca la mine cea mare a miscat in jur de 16 sapt.Medicul nu ma crezut, insa de cand am simtit prima data ( cum zicea medicul ca mi s-a parut ), acele miscari micute erau zilnice si cu cat sarcina inainta, cu atat deveneau mai puternice.Deci, daca in decursul a cateva zile observi acele miscari, inseamna ca intr-adevar esti fericita ca ti-a miscat repede.
Bumblebee mie la prima sarcina mi-a fost aproximativ la fel de rau, cu toate ca acum au fost mult mai agravate.Tot asa nu puteam manca, vomam des si in primele luni am slabit in loc sa iau in greutate.Ca urmare BEA a avut 2790 la nastere la 40 de sapt.La cea mica nu am avut nimic, am mancat de toate, spre final am dat cu bere zilnic, nu pentru ca ream o 
ci pentru ca aveam pofta de un pahar de bere si daca odata nu beam, imi venea lesin instant.Doar un pahar pe timpul a o luna. Si LUISA a vut la 38 de sapt la nastere 3300, deci...toate sarcinile sunt unice, nu poti sa te iei dupa chestii babesti.AAAAAAAAAAAAA.... si se mai zice ca daca ai burrta tuguiata faci baiat si daca este rotunda faci fata, si
felul burtii mele este TUGUIAT si am 2 mandre. Asa ca nu te mai luat dupa mituri. Voi sa fiti sanatosi ca restul .... vine de la sine.
SI eu am inceput sa fiu iarasi obosita, parca mai rau vca la inceput si balonata...de zici ca acum explodez...am uneori si dureri de cap...insa sa avem credinta ca vor trece mai repede, insa sunt fete carora le este rau pana la sfarsitul sarcinii...Domne feri sa nu avem sarcini din-astea.
HAI CA AM FACUT POMELNICE ![]()

P.S. Astept raspuns la propunerea care v-am facut-o , cu cele 2 fete, si cine va fi sa aiba grija sa actualizeze tot timpul numarul
, carucioare, sa nu patim ca la alte odiseei cand s-au ocupat multe fete de prima pagina si a iesit talmes-balmes cu cifrele.
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
Puteti sa propuneti si voi 2 fete si ele sa ne zica daca vor sau nu...ce ziceti...
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 Va multumesc oricum pt raspunsuri ![]() Fete, voi ce mai papati? Eu sunt satula de carne, lactate si fructe. Ce altceva imi recomandati? In afara de legume, ca-s certata cu ele din copilarie. ![]() Edit din nou, ca se pare ca sarcina imi da stari de . Am stat eu si m-am gandit, pai ce sa-mi recomande fetele astea, cand cele enumerate sunt toate alimentele pe cae le poate manca un om? M-am referit de fapt la ce mancaruri gatite sau cumparate mai bagati in burtici, ca eu nu mai stiu ce sa mai gatesc. Plecaciuni in fata voastra, iertati o graviduta zapacita.. |
Eu beau mult lapte dimineata, un iaurt, o banana, pe la 13 mananc o salata cu morcov ras si muuuuulta lamaie.
Apoi normal pepene cu paine, pe la 5 cand ajunge sotul mananc ceva gatit, gen tocanita, ciorbita, apoi pana dorm rontai migdale, alune de padure, fructe uscate......iarasi pepene

A inceput sa-mi placa morcovul la nebunie, salata de castraveti (mi-e cam rau de la ea, ma doare stomacul asa ca mai rarut)
Carnea nu-mi place de fel, mai mananc salata de ton, orez cu legume si soia. Pastai galbene, cartofi fierti cu sare, nu-mi plac dulciurile, rar iau o bucatica de ciocolata de la sot sau o lingura de inghetata.
Cam atat sper sa-ti fi dat idei......pe mine m-a luat foamea
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+
carla_2008 spune:
Fetele care se supara ca in secunda 2 nu primesc raspuns sau nu sunt trecute pe listuta sa se calmeze!...Sa traga aer adanc in piept si sa se gandeasca daca bebe lor din burtica merita stresul lor pt asa tampenii!!!
nici eu nu am fost trecuta imediat pe lista si nu m-am suparat!!!
offf hormonii astia!
si mie mi-a venit ieri sa urlu la al meu si sa-i dau vreo 2scatoalce ,dar m-am calmat...ca saracu nu merita![]()
In alta ordine de idei:
Alina2005 asta e si intrebarea mea intrebatoare:ce sa mai pap???
deci mie imi plac mult legumele!am inteles ca tie nu,dar incearca mazarea sote sau scazuta,e fff buna,sau peste la gratar sau la cuptor(de preferat pesti autohtoni:ex salau).Sau mie imi plac mult pastele,penele,desi sunt fainoase si valoare nutritiva nu au ca orezul brun de ex.Eu le pap cu sos rosii facut in casa sau cu un sos pe baza de smantana.Eu mai pap cateodata gris cu lapte;aaa si imi fac multe sucuri de fructe si legume,sunt fff bune.In schimb eu nu stiu ce sa fac ca mie nu-mi plac lactatele decat laptele,nu mananc branza,iaurt,etc.....offf.Si din fericire inca nu am pofte,incerc sa pap sanatos si atat.FARA DULCIURI!!!Desi inainte eram dependenta de cioko,acuma nici nu-mi trebuie si ma bucur!
Dragaica si eu am "chestii" de-alea cum simti tu;e super ciudat dar in mod sigur nu e bebe,e prea devreme sa-l simtim.Sunt niste junghiuri ca se intind ligamentele,uteru...asa explicatii am primit si eu!
si meniul tau suna bine!nici mie nu-mi place carnea,doar ceva peste mai pap cateodata!
Elena tu ai aflat la 12 sapt ca o sa ai o putzica,nu?sper si eu sa aflu sapt viit!!!!
Sheri cum te mai simti?
Sa stiti ca mie mi-a facut o data tuseu vaginal,pt ca aveam niste dureri mai mari.si totul a fost ok.Intr-adevar nu se face de rutina in primul trimestru!
11+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
beluistef spune:
Carla draga aveam 13 sapt. fix si s-a vazut..CD27 a aflat al 11 aproape 12 sapt. si se pare ca tot cuculetz are si acum la 14 sapt.
Doamneeee ce bine ar fi sa nu se schimbe nici la mine...
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
bumblebee spune:
Bon soir burtici, am inchis calculatorul cateva ore si cate s-au intamplat!! Imi pare rau pentru reactia Mihaelei, nu cred ca merita vreun comentariu, poate o sa-i treaca, trebuie!!
Elena!!! Tu nu ai voie sa o iei personal, noi trebuie sa intelegem ca esti un om cu 2 maini, 2 picioare, 2 bucati superfete, una bucata barbat, un cuculet pe drum, servici si mai ai si multe altele pe cap.
Multumim ca esti o dulcica si ca te-ai ocupat de noi!
Cat despre papa, mi-e si frica sa incep, am mancat un pastrav la gratar cu cartofi la cuptor, asta a fost simpla, dar as papaaaa, niste paste cu ton, piftelute cu sos si cu piure si salata de varza cu morcovi si telina...hmmmm.... ostropel de puiut cu orez.... salata de orez cu ton.... niste bologneze... ar mai fi pe lista de "pofte"
Mi-a facut soacra o pofta si a facut o fasole facaluita, dar n-a avut succes, am luat 2 gurite si mi s-a aplecat, f probabil sa patesc si la celelalte pofte pe care le am pe listuta, sper ca nu v-am innebunit
!
Alina
11+
gargarita
adrianaBuc spune:
Eu am facut un fix pentru pepene
Nu puteam sa gasesc si eu ceva care sa fie in sezon, sa nu ma rupa la buzunar!
Dar ce sa fac?! Daca mormo vrea, eu ii dau. ![]()
O seara frumoasa!
15+
Vine bebe! 
Alina2005 spune:
Dragaica, daca mai zici o data de pepene, te pun sa-mi faci colet tocmai de la Canada, unde stai tu, ca tare mi-e pofta si la noi in Slobocity nu se gaseste. ![]()
Alinutza, cred ca o sa imi fac si eu maine niste bolognese, ca tot ai amintit de ele, numai astea parca imi suna bine, restul bleah.
Oricum va multumesc pt idei, pt mine se pare ca nu s-au nimerit, dar pentru alte burtici, sigur da. 
Elenus,m-as ocupa eu de listuta, ca si-asa stau acasa cam degeaba, dar la cat is eu de incepatoare in ale forumului DC, nu stiu cum m-as descurca. Ai vazut ca nici semnatura nu stiu cum sa pune..
Va pup
si va urez noapte buna, cu vise placute!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 Dragaica, daca mai zici o data de pepene, te pun sa-mi faci colet tocmai de la Canada, unde stai tu, ca tare mi-e pofta si la noi in Slobocity nu se gaseste. Va pup si va urez noapte buna, cu vise placute! |
Slobocity ....

eu sunt din Focsangeles 

ti-as trimite da face 1 saptamana pe drum si nu stiu daca mai e bun. Aici ii importa din Mexic,Peru si SUA, eu ii prefer pe aia din Mexic si Peruhttp://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+