Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Racusor, iubita, tu ai voie sa mergi la servici? Eu stiam ca la placenta joasa e cam de stat in patut.

Alina 11+
gargarita

doctorul mi-a dat voie momentan...a zis ca nu putem vorbi de placenta praevia decat dupa 24 saptamani, ca pana atunci sunt multe sanse sa se ridice...saptamana viitoare merg la control..sa vedem ce mai zice! Doamne ajuta!

felicitari pentru 12 + :)

Bulina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

la multi ani Oana!!!

Sa fii fericita, sanatoasa si sa aveti un bebica sanatos!

Bulina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata , fetelor,

La multi OOANA, sa-ti dea DD un sanatos, voinic, vesel si cuminte :*.
Eu una sunt cu inima stransa...si nitel dezamagita..socrela vroia baiat si aseara imi vb pe un ton trist ca ce, e bine si fata, lasa, aia e, poate data viitoare o sa fie mai bine..m-a intristat, macar socrul meu era fericit, ca el si-a dorit toata viata fata :).Nu ii inteleg pe oamenii astia, care gandesc cu fundu'.noi nu am dormit duminica spre luni de teama dr, sa nu ne zica ceva rau de bebe...si ea ne arunca vorbe din astea...merita sa ii zic vreo 2 .nici nu vreau sa mai aud de ea vreo 2-3 saptamani...
Fetelor, nu va mai suparati cu sotii...trebuie sa fim noi tari pentru copilasii nostri, ei sunt cei mai importanti.

Va pup

Laura 12+ cu

iubitaaaaa mea dc te necajesti??? nu-i nimic pe langa ce mi-a zis mie...m-a intrebat cum o sa-i puneti numele...si i-am zis miruna..ea: asa se numeste cainele tiganilor de visa vis...

+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

LA MULTI ANI OANA TOT CE-TI DORESTI SI UN BEBE PAPACIOS SI CUMINTEL

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA MULTI ANI OONA!!!!!

laurika1982 , lia, vai ce soacre aveti. si voi nu le-ati zis vreo 2? moama ce ar fi la gura mea daca ar zice ceva gen. oleu, nu m-ar opri nimeni

eu sunt bucuroasa ca au iesit low risk rezultatele la dublu test

----------------------------------------------
my somebody....

13+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Laurika stai linistita si sa nu te intereseaza ce zic "altii"...nu pune suflet. Stiu din experienta, pentru ca soacra ca a mea nu cred ca are nici una pe aici...e ...toata ziua as tine-o numai in pumni, sau este putin zis, plus ca sincer...nu cred ca este intreaga la mansarda . Nu am cuvinte sa o caracterizez pentru ca pur s i simplu nu exista in vocabular asemenea cvinte. Eu evit caaaaaaaaaaat pot de mult tangenta cu ea.....poate chiar sa nu o vad deloc si nici sa vb cu ea...SUNT REA STIU, dar si daca v-as zice cate mi-a facut in 9 ani de cand ma stiu cu al meu sotz....cred ca o vorba nu ati mai schimba cu ea.

Eh, sa le lasam pe ale mele...deci ...fii BARBATA.....Voi sa fiti sanatoase.

Bumble...ai fost tare cu mesajul pentru sotzul Adrianei.....si asta ramane valabil pentru oricare altul care fae pe nebunul

fetelor ati vazut ca la odiseea martie-aprilie s-au nascut deja 2 iepurasi........asa devremeeeeee....

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Nu ca vreau sa ma plang, aceeasi situatie e si la mine :(.meciuri am avut si eu cu ea, e nitel sarita de pe fixVa multumesc mult pentru incurajari, eu sunt nitel cam superstitioasa :D.si mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva .eu numai asa i-as face .HIHIHIHIHI

Va pup:*
Laura 12+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

LA MULTI ANI OONA!!!!!

laurika1982 , lia, vai ce soacre aveti. si voi nu le-ati zis vreo 2? moama ce ar fi la gura mea daca ar zice ceva gen. oleu, nu m-ar opri nimeni

my somebody....

13+

fetita yo merg pe premiza " daca te pui la mintea unui prost inseamna ca esti mai prost ca el" asha c=o las sa vb...SI O SA PLATEASCA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU TOATE RAUTATILE...NIMIC NU RAMANE NEPLATIT

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:

LA MULTI ANI OONA!!!!!

my somebody....

13+

fetita yo merg pe premiza " daca te pui la mintea unui prost inseamna ca esti mai prost ca el" asha c=o las sa vb...SI O SA PLATEASCA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU TOATE RAUTATILE...NIMIC NU RAMANE NEPLATIT

paunita

Mare dreptate ai :D. Eu oricum l-am luat pe fi-su hihihihi.Lucru la care nu se astepta PITICA ATOMICA. . ea vroia baiat..ca sa nu iau carucior roz, sa iau unul mai neutru, asa, ca sa mearga si la baiat..nu mai zic de "micile" barfe cum ca ii chinui baiatul, ca ma fac cat sifonierul, ca ce, sunt singura gravida,,de ce sa ma bage atat in seama....si asta e soft...ca sa dam la copil nume exotic....ne facuse lista de 5 pagini...Mariutza lu mama...
Noi suntem fericiti ca e bebe bine, ca nu am prea dormit duminica spre luni de teama....fata lu tata jucausa.Eu una abia astept sa o tin in brate sa o dragalesc pe iubita mea.

Sa ne dea DD copilasi sanatosi, voiosi , cuminti si destepti!!

VA pupam amandoua:*
Laura 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:

LA MULTI ANI OONA!!!!!

my somebody....

13+

paunita

Mare dreptate ai :D. Eu oricum l-am luat pe fi-su hihihihi.Lucru la care nu se astepta PITICA ATOMICA. . ea vroia baiat..ca sa nu iau carucior roz, sa iau unul mai neutru, asa, ca sa mearga si la baiat..nu mai zic de "micile" barfe cum ca ii chinui baiatul, ca ma fac cat sifonierul, ca ce, sunt singura gravida,,de ce sa ma bage atat in seama....si asta e soft...ca sa dam la copil nume exotic....ne facuse lista de 5 pagini...Mariutza lu mama...
Noi suntem fericiti ca e bebe bine, ca nu am prea dormit duminica spre luni de teama....fata lu tata jucausa.Eu una abia astept sa o tin in brate sa o dragalesc pe iubita mea.

Sa ne dea DD copilasi sanatosi, voiosi , cuminti si destepti!!

VA pupam amandoua:*
Laura 12+ cu
ce socrela...

11+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput