Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Dragaica, mami, dar ce doze de prog faci? Si eu fac, dar de 250mg 1 pe sapt, plus utro, in fine, stiu doar ca trebuie sa se faca adanc intramuscular. 
Adriana, eu zic ca sotul tau vrea bataita
, eu stiu ca noi suntem mai sensibile, poate exagerate cate-odata, dar s-o lase usurel ca nu am ramas insarcinate mirosind musetel. Si nu de alta, dar la cate burtici suntem aici, il face praf repejor,fie si numai plangandu-ne de starile prin care trecem.
Laurika, pt. soacra ta
, scuze, am o problema cu soacrele batute-n cap, ca sa nu folosesc alte adjective. Daca soacra mea si-ar dori ceva, as fi fff fericita sa fac altceva
, sunt rea, dar am vazut multe. Tu oricum n-ai voie sa te superi pe egoismul ei, tu bucura-te de comoara ta, in locul tau m-as si lauda ca am fetita, o sa-i faci moate, o sa-i iei rochite
, f frumos.
Alina
11+
gargarita
giorgia23 spune:
Neata fetele....LA MULTI ANI Ooana sa ai parte de tot ce iti doresti
Asa vorbarete ce sunteti..am avut ceva de citit...eu in week-end am fost la mama plus la facultate...am intrat in sesiune
..si eu nu am nici o tragere de inima sa invat...as lenevi toata ziua....dar tb sa o fac ca sunt ultimul an![]()
Sa aveti o zi minunata
GEO
15+
bumblebee spune:
Racusor, iubita, tu ai voie sa mergi la servici? Eu stiam ca la placenta joasa e cam de stat in patut.
Alina
11+
gargarita
tina_80 spune:
OANA! LA MULTI ANI!!! 

SA FI SANATOSA, FERICITA SI IUBITA!
SA-TI DEA DUMNEZEU UN BEBEL FRUMOS SI SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!
tina
13+
beluistef spune:
Laurika stai linistita si sa nu te intereseaza ce zic "altii"...nu pune suflet. Stiu din experienta, pentru ca soacra ca a mea nu cred ca are nici una pe aici...e
...toata ziua as tine-o numai in pumni, sau este putin zis, plus ca sincer...nu cred ca este intreaga la mansarda
. Nu am cuvinte sa o caracterizez pentru ca pur s i simplu nu exista in vocabular asemenea cvinte. Eu evit caaaaaaaaaaat pot de mult tangenta cu ea.....poate chiar sa nu o vad deloc si nici sa vb cu ea...SUNT REA STIU, dar si daca v-as zice cate mi-a facut in 9 ani de cand ma stiu cu al meu sotz....cred ca o vorba nu ati mai schimba cu ea.
Eh, sa le lasam pe ale mele...deci ...fii BARBATA....
.Voi sa fiti sanatoase.
Bumble...ai fost tare cu mesajul pentru sotzul Adrianei..

...si asta ramane valabil pentru oricare altul care fae pe nebunul ![]()
fetelor ati vazut ca la odiseea martie-aprilie s-au nascut deja 2 iepurasi........asa devremeeeeee....
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
tina_80 spune:
Giorgi! Si eu sunt in sesiune
....sunt anul I la master si parca imi pare rau ca l-am inceput...nu mai am nici un chef de invatat....asa ca te inteleg perfect. Multa bafta la licenta!
Sa aveti o zi buna!
tina
13+
ANDREEA84 spune:
LA MULTI ANI OANASA FII SANATOASA,UN BEBE VOINIC SI MARE,SA FII FERICITITA SI MAI ALES IMPLINITA!
sa stiti ca zilnic va citesc dar nu prea stiu ce sa postez,decat ca va cert cu pepenele ala caci de 2nopti visez la el,unul mare,galben si foarte zemos
poate voi poftiti la verde dar eu numai la cel galben,felicitari si pt cele care au aflat ce vor avea dar mai ales pt ca au fost asa aproape de ei,e cel mai frumos sentiment sa vezi ce se petrece cu puiul tau in interior
va
dulce pe toate si numai bine
11+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png