Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza si de la mine.

LA MULTI ANI, OANA! Sa fi sanatoasa, iubita si implinita.

Azi sunt atat de suparata ca nici nu imi vine sa mai respir. Asa de tare m-a scos din pepeni al meu barbat! Imi vine sa imi iau bagajul si sa plec unde vad cu ochii. Poate asa intelege si el unele lucruri. In fine, sper sa ma linistesc.

O zi linistita!

15+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

OANA, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE FAMILIE SI SA DEA DOMNUL SA AVETI UN BB SAANTOS SI FRUMOS!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

neatza si de la mine.

LA MULTI ANI, OANA! Sa fi sanatoasa, iubita si implinita.

Azi sunt atat de suparata ca nici nu imi vine sa mai respir. Asa de tare m-a scos din pepeni al meu barbat! Imi vine sa imi iau bagajul si sa plec unde vad cu ochii. Poate asa intelege si el unele lucruri. In fine, sper sa ma linistesc.

O zi linistita!

15+
Vine bebe!

Adriana te inteleg perfect pentru ca si eu am avut si am perioade din astea ca tine...este dureros cand vezi ca nu tin cont de starea in care esti si vin cu fel si fel de chestii...reprosuri...si alte de-astea.
Stai calma si nu te stresa pentru bebe...ca el simte tot.

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

vin si eu astazi cu sampanie fara alcool evident pentru burticile mele si...papica de care vreti voi...asta asa ca sa nu va fac pofta de dimineata

Elena
Adriana
Andreea
...si multumesc mult de urari.

Fetelor chiar imi pare rau daca sunteti necajite...las' ca trece cand or vedea mica minune pentru care trebuie sa indure si ei

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 15+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Oana multumim de tratatie....mmmmmm... .... buna o fost.

Bafta fetelor care merg azi la eco...sa veniti cu vesti bune.

Si cum am uitat... bun venit printre noi Catalina, sa ai parte de o sarcina fara prbleme si pana la termen.

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, pe mine m-ai ametit maica, ca/s cam paralela cu matematica.
cd, asa este, la unii bugetari nu se aplica prevederile din CMNV. dar e o tampenie, pt ca prevederile favorabile ar trebui sa se aplice tuturor, sunt un minim de drepturi..ideea e ca eu nu am primit la Stefan..am facut si proces, dar am pierdut, inclusiv in recurs.

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata , fetelor,

La multi OOANA, sa-ti dea DD un sanatos, voinic, vesel si cuminte :*.
Eu una sunt cu inima stransa...si nitel dezamagita..socrela vroia baiat si aseara imi vb pe un ton trist ca ce, e bine si fata, lasa, aia e, poate data viitoare o sa fie mai bine..m-a intristat, macar socrul meu era fericit, ca el si-a dorit toata viata fata :).Nu ii inteleg pe oamenii astia, care gandesc cu fundu'.noi nu am dormit duminica spre luni de teama dr, sa nu ne zica ceva rau de bebe...si ea ne arunca vorbe din astea...merita sa ii zic vreo 2 .nici nu vreau sa mai aud de ea vreo 2-3 saptamani...
Fetelor, nu va mai suparati cu sotii...trebuie sa fim noi tari pentru copilasii nostri, ei sunt cei mai importanti.

Va pup

Laura 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani Oana! sa fii fericita si sa ai un copil minunat, vesel, destept si sanatos!

adriana mama..si al meu ma scoate din rabdari destul de des..he he..stati asa, ca dupa ce vine puiu incep altele..ca de ce nu se ocupa de copil etc etc.. ca de ce sta atata la tv, sau la calc in FIEC zi..dupa ce culci copilu..el incepe..da eu ce mananc..de parca pana atunci ai si avut timp sa faci de mancare...ca unu zice ca vrea bona, altu zice nu, vreau gradinita..dupa aia da-i cearta pe care gradinita..valeu..nu-mi aminti ca ma intind pana maine si nu mai termin...

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!
La multi ani Oanaaaa! Multa sanatate tie, bb-lului si celor dragi!

Ai pus-o, uite cate burtici trebuie sa servesti, inchinam un pahar de sampanie de copii pt aniversarea ta.

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La multi ani, Oana! Un bebe sanatos si voios iti doresc si sanatate la toata familia! Restul vin de la sine si sunt prea putin importante!
Azi e si ziua soatei mele. Face 32 de ani si l-am imbratisat de dimineata si pupat.... si am fost si rautacioasa...i-am multumit pentru feciorul din burtica. Hihihi! I-a spus si Alexia la multi ani si a fost tare emotionat.
Adriana, imi pare rau ca te-a suparat. Nu te consuma prea tare ca nu merita. O sa iasa din nou soarele si la voi.
hai mai laurika, pai tu cati ani de casatorie ai draguta? Cand o sa te inveti sa nu mai pui la suflet ce debiteaza soacrele? Si asta nu e nimic sa vezi tu dupa aia cum ii indoapa cu dulciuri si ii lasa la desene desi i se specifica clar cand se duce copilul ca nu are voie. Eu am o soacra destul de ok dar mai face si ea "afirmatii" nevinovate doar ca eu le tratez cu spatele. Ma mai oftic pe moment apoi imi dau seama ca nu se merita. Sa va fie sanatoasa fata si sa va bucurati de ea...restul conteaza mai putin.

Larisa 11+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput