Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu am mai intrat zilele astea ca nu fost prea in forma :(

am si eu o nedumerire...daca a mai patit cineva la fel

de cand cu mersul la serviciu si statul pe scaun, nu am probleme doar cu burtica, care e tare si se umfla ca un pepenas

dar ma doare noada....nu stiu cum sa va explic, dar ma doare si cand stau in pat, nu mai pot sta pe spate

si de la utrogestan si statul pe scaun m-am ales si cu o iritatie ca nu mai suport pantalonii pe mine la birou

off...saptamana viitoare merg la doctor sa vedem ce a mai facut placenta si o sa ii zic si de toate astea...

plus ca am inceput sa mananc intr-una :( nu nmult o data, dar intr-una. daca nu mananc ma ia cu greata

cred ca ma transform

va pup si iertati-ma ca iar am venit sa ma plang

Bulina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
Multumim eu zic ca e prea mare pentru 9 saptamani, adevarul e ca am si niste sunculita pe-acolo

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 9+

pai sunt doi bebelasi acolo asa ca e normal sa fie si burtica putin mai mare
...de sunci ne ocupam dupa sa vezi ce o sa mai discutam cand trecem la capitolul "scutece"

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 15+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

bine ai venit catalina.

Hai sa va lamuresc cum e cu plata concediilor medicale. Cota inscrisa pe concediu (75%, 85%, 100%) se aplica NU la salariul brut, ci la media zilnica a veniturilor pe ultimele 6 luni, inmultita cu numarul de zile lucratoare de concediu.

Din venitul rezultat se scade CASul calculat ca sal_min*nr_zile_concediu/nr_total_zile_lucratoare_din_luna*10,5%

CASS nu se retine. Nu se retine nici somaj. Din ce ramane, dupa ce sa scade CASul calculat, se scade deducerea personala si suplimentara (acolo unde e cazul) si se aplica 16% impozit. Ce ramane ajunge la voi.

La concediul pre/postnatal, diferenta e ca nu se retine 16% impozit. In rest calculele sunt aceleasi.

Sper ca nu v-am ametit.

15+
Vine bebe!

asa e ...ai explicat super...de exemplu in cazul meu, castig mai bine in CM pt ca in ultimele 6 luni am luat si bonusul anual si prima de Craciun

Racusor si eu am patit de cateva ori si e nasoala durerea asta
la tine placenta cum e? a mea e jos, nu e ridicata deloc ba chiar atinge colul

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 15+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am si eu nevoi de un sfat va rog , de la injectiile cu progesteron mi s-au facut noduli pe ambele fese, ma dor de inebunesc si ma mananca.
Stie cineva un remediu babesc????
Mai a de facut inca 29 de injectii in total au fost 70
Injectiile mi le face sotu, cand vede saracu nodulu ii tremura mana

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si la mine placenta e jos si acopera orificiul colului...
adica e jos de tot si il si atinge! dar sa speram ca se ridica

dar de la ce o fi durerea asta? si cum trece? eu am si cazut acum multi ani pe gheata si acum cativa ani pe scari si am vertebrele din zona respectiva cam tasate...dar pana acum nu m-a durut....

Bulina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara si de la mine!

Bine ai venit Catalina!Sarcina usoara si la termen!

Lili! Eu nu sunt in situatia ta, dar am o cumnata care a ajuns la un dr chirurg si i-a scos un ovar si o trompa...binenteles ca numai la noi in Romania se mai poate intimpla asa ceva. E bine sa mergi la un dr bun care sa-ti dea un tratament adecvat....cred ca asta ar fi primul pas. Ai grija de tine!

Dragaica! Incearca sa pui o frunza de varza proaspata, dar nu inainte de a trece peste ea cu o sticla, sa o trivesti. Pune-le seara la culcare pina a doua zi dimineatza.

Somn usor burtici!

tina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Alina, s-a scris asa de mult in 2 sapt ca n-aveai de unde sa sti. Nu m-am suparat, Doamne fereste!

Ma las in voia lui Dumnezeu, am sa merg miercuri la dr de famile si sa vad unde ma trimite el.
Am sa cer mai multe pareri inainte de a lua vreo hotarare.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

racusor durere urata de noada am si eu n-am cazut, e din cauza sarcinii, de la statul in popou si probabil incepe deja sa se modifice si centrul de greutate

cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata burtici

Haideti la o si la o pentru cele care beau...

Sa aveti o zi usoara.

Multam Adriana ca m-ai lamurit cu CM, oricum o sa fiu cu ochii pe ei.
Racusor si eu am problema cu nada, exact asa dureri am si eu , iar daca robotesc ceva prin casa si ma suprasolicit, odata aszata in pat nu ma mai pot ridica, iar daca ma ridic merg cocosata si ma frec acolo unde ma doare...credema ca abia pasesc. Asta vorba lui CD27 este din cauza ca burta incepe sa creasca, centrul e greutatate se schimba si exista o presiune acolo ... asa ca vom avea aceste dureri pana la nastere...cel putin eu asa am avut la anerioara, dar dupa va trece.
Si referitor la cele 6 ore astia de la RU de la noi sunt fffffff scarbosi in comunicare si vorbesc destul de urat cu personalul, asa ca prefer sa ma documentez si daca obtin scutirea de 2 ore, ar fi foarte bine, dar sincer nu cred pentru ca toate gravidele de aici au stat si stau 8 ore fix. Sper sa obtin ceva...voi corbi cu medicul sa vedem ce zice.

Hai ca m-am lungit prea mult.....

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

La multi ani !!!! Ooana

Multa sanatate, fericire, implinire alaturi de cei dragi si sa va dea Domnul un copil sanatos, mancacios si sa va bucure inimile. Si sa ii aduceti o surioara sau un fratior...

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput