Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
lalala13 spune:
Lili ca si bumblebee si eu am ovare polichistice, dar de cand cu sarcina nici nu s-au uitat. Stiu ca anticonceptionale, duphastonul fac bine la chisturi
in legatura cu medicalul, va zic eu ca am stat in medical 1 luna si am luat mai putini bani. am avut 75%..acum din brut, din net, nu imi dau seama, decat ca am luat mai putini bani. voi ziceti ca nu e okie asa?
ai mai Dragaica mai
ca o sa afli sti tu ce se ascune in burtica. eu ca si adrianbuc nu vroiam sa stiu ce am , era important sa fie santos, dar acum, frate, sunt altii mai curiosi ca mine ce am si au inceput deja sa ma enerveze. dar o sa aflu(sper) abia in februarie.
----------------------------------------------
my somebody.... 
13+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
N-are rost sa spun ca gafa mea e de proportii
, am fost complet neatenta toata ziua.
Lili, te rog sa-mi accepti scuzele
.
Sunt mai multe situatii , dar in general sunt deficiente hormonale. Intr-adevar la anticonceptionale dau inapoi (dar nu intotdeauna, chisturile mele au fost imune), si duphastonul e indicat, (dar depinde iar, la mine a dat rezultate alta forma de progesteron). Cert e ca tratamentul hormonal se indica dupa niste dozari hormonale.
, scuza-ma din nou
.
Sanatate multa!
Alina
11+
gargarita
katalina spune:
Buna seara dragi burtici.
Ma alatur si eu voua aici in gasca delfinasilor, si imi amintesc cu drag de odiseea mea de februarie martie 2004 cind a venit pe lume al meu bb2.Ador sa impartasesc cu mamicile aceleasi trairi unice in viata unei femei.
...asa ca bine v-am gasit...
wow, tocmai vad rochiile actritelor care au defilat la Globul de aur...o ador pe Meryl Streep..
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Neata si de la mine, gata am inteles nu mai pomenesc de nimic. Noi suntem bine pana acum, mai a dureri de burta si niste socuri electrice cand intr-o parte cand in alta, maine avem intalnire cu doctorita, nu stiu daca o sa-mi faca eco in schimb o sa-mi dea in sfarsit trimitere la un medic ginecolo care o sa-mi urmareasca sarcina. Vad ca deja incep sa apara carucioare colorate ![]() abia astept sa stiu ce sunt.....O saptamana usoara la toate ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 8+ |
ce burtica frumoasa am vazut eu langa bradut

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
mai da tu chiar vrei sa lesin?!?! ![]() ![]() ![]() You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 15+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
Buna venit Catalina
...exact la rochii ma uitam si eu 
sa ne dai datele sa te trecem in listuta
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef FEtelor .... M-ati dat gata cu pepenele vostru, nu stiu cum de reusesc sa ma abtin sa nu iau sii eu unul, cat de micut, dar sa simt asa mirosul ala specific. Numai ca vb fetelor, astia importati nu prea au gust. Felicitari GEO pentru miscarile lui bebe, se pare ca incepem incet incet cu vesti despre miscarile lui bebe...apoi despre ce "ascunde" si uite tot asa ne trezim prin luna 7...ca vorbim ca mai avem un pic si ii tinem in brate. Si eu am maaaaarrrriiiiiii probleme cu somnul, poate de maine de cand voi incepe lucrul si voi deveni iar stresata, obosita, voi dormi mai bine...Asa ca de maine gata cu statul acasa. RAcusor zi-mi si mi-e ce iai zis medicului de ti-a dat programul de lucrul de la 8 la 6 ore...si ce scria pe biletul ala de la el.Ma gandesc foarte serios si eu la varianta asta pentru ca nu pot sta inm fund 8 ore, am dureri de burta destul de mari si cum eu am "constructia" de burta joasa si tuguiata...ma deranjeaza enorm statul ala pe scaun atatea ore. Mai ales ca acum incepem sa crestem.. O seara placuta la toate si cu putine ![]() ![]() ...ca imediat vreau si eu pepene...******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
scuza-ma ca iti raspund asa greu, dar nu am mai intrat de 2 zile :(
mie mi se intareste burtica rau cand stau pe scaun. si l-am intrebat daca pot merge sau nu la birou...a zis ca da si atunci i-am zis ca am doua variante, sa lucrez 6 ore sau sa lucrez de acasa. i-am zis ca ma interesez de ce adeverinta am nevoie si sun. atat.
atunci nu stiam exact ce trebuie sa scrie pe adeverinta. dar am intrebat la HR si apoi am sunat doctorul si mi-a dat...trebuie sa scrie doar ca se recomanda program de 6 ore. atat, nimic mai mult. bine, si sarcina in evolutie.
se simt cele 2 ore sa stii. vorbeste si tu cu doctorul tau, spune-i ca ai probleme cu statul pe scaun si ca ai prefera sa lucrezi program redus
dar mai intai zic sa vorbesti la resurse umane. sa vezi daca a tine nu e nevoie si de altceva .la mine au fost foarte dragute fetele, ca ele mi-au zis de varianta asta cu 6 ore...si primesti banuti ca pentru 8

Bulina
15 +
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ce burtica frumoasa am vazut eu langa bradut ![]() ![]() ![]() You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 15+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Multumim

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
9+
adrianaBuc spune:
bine ai venit catalina.
Hai sa va lamuresc cum e cu plata concediilor medicale. Cota inscrisa pe concediu (75%, 85%, 100%) se aplica NU la salariul brut, ci la media zilnica a veniturilor pe ultimele 6 luni, inmultita cu numarul de zile lucratoare de concediu.
Din venitul rezultat se scade CASul calculat ca sal_min*nr_zile_concediu/nr_total_zile_lucratoare_din_luna*10,5%
CASS nu se retine. Nu se retine nici somaj. Din ce ramane, dupa ce sa scade CASul calculat, se scade deducerea personala si suplimentara (acolo unde e cazul) si se aplica 16% impozit. Ce ramane ajunge la voi.
La concediul pre/postnatal, diferenta e ca nu se retine 16% impozit. In rest calculele sunt aceleasi.
Sper ca nu v-am ametit.
15+
Vine bebe! 

...cred ca mielul treb sa ti-l dau ca acusic vin Pastele...
& Beatrice ( 02.06.2003)