Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Daca vreti poze va arat eu pana vineCarmen
Eu am fost la NY unde am stat o saptamana, m-am indragostit de oras
...apoi am inchiriat o masina si timp de 7 zile am facut un circuit pe costa de est: Niagara,Washington, Philadephia, Savannah, Orlando dupa care la final am stat o saptamana in Miami la soare
poze puteti vedea aici http://community.webshots.com/user/oananicoara
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
CD27 spune:
beluistef chiar sa fii cu ochii pe ei la salariu, din cate stiu eu procentul 75%,85% este din salariul brut deci cam greu sa iei mai putin, semnificativ decat la salariu net
100% se da numai pentru urgente medicale si sigur e o limita de zile, nu poate fi o urgenta de 10 zile totusi
la prima sarcina cand am fost internata mi-a dat 2 formulare unul cu 100% pentru cateva si unul cu 75% pentru restul, plus posibilitate de continuare de la medicul de familie cu inca 10 zile tot cu 75%
cand intrati in prenatal (mai e pana atunci dar va zic acum ca mi-am amintit i cine stie cum o sa mai stau cu memoria
) aveti dreptul la salariu 100% timp de 6 saptamani in urma unei cererei facute la serviciu
cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

beluistef spune:
CD27 zii mai multe despre salariul ala de 100% pentru 6 sapt....in ce conditii...ce trebuie sa contina cererea...ce acte trebuie...ca este bine de stiut...ca patronii astia ne treg tzepe cand este vorba de asta...
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
adrianaBuc spune:
Elena, ai dreptul la pre/postnatal sa primesti pana la 100% timp de 6 saptamani conform contractului colectiv de munca la nivel national. Dar mai e pana acolo. ![]()
15+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
Hello again, nu m-am simtit bine asa ca am venit acasa. Ma deprima ideea de CM, la mine niciodata n-a fost platit tot ce trebuie platit, acuma zic mersi ca sunt platite contributiile pe numele meu. Cat mi-am cautat altceva, dar criza asta, mama ei. In fine, pana la urma important e sa fim sanatosi! Dar e destul de aiurea, dar na, sunt altele mai rele pe lumea asta.
Ma bucur in schimb ca incep sa apara carucioarele colorate.
Elena, inainte sa raman, nu vroiam ceva anume, ca oricum vreau cate unu si una
, dar acuma am sentimentul ca e bleo, si pe site-ul ala mi s-a confirmat pt prima data, pe celelalte numai roz a fost. Asa ca am dat in bobi pana a iesit ce-am vrut eu
.
Eu tot ii spun fasolica, as vrea sa stiu totusi daca e roz, ca sa nu se ofenseze prea tare
.
Va pup burtici!
Alina
11+
gargarita
Dragaica spune:
Neata si de la mine, gata am inteles nu mai pomenesc de nimic.
Noi suntem bine pana acum, mai a dureri de burta si niste socuri electrice cand intr-o parte cand in alta, maine avem intalnire cu doctorita, nu stiu daca o sa-mi faca eco in schimb o sa-mi dea in sfarsit trimitere la un medic ginecolo care o sa-mi urmareasca sarcina.
Vad ca deja incep sa apara carucioare colorate 
abia astept sa stiu ce sunt.....
O saptamana usoara la toate 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+
Lili_g spune:
Vreau sa va cer un sfat.
Am mers la medic azi si mi-a spus ca am un chist de vreo 3 cm pe ovarul stang.
daca citesc pe internet ma apuca durerea ce cap...spuneti-mi voi ce inseamna, la ce sa ma astept...
Macar acum mi-a trimis Dumnezeu un raspuns la intrebarile care se zbuciumau in capatana mea.
Sa aveti o zi binecuvantata!
Lili
CD27 spune:
este cum zice Adriana, conform contractului colectiv national, iar cererea este simpla, conform legii X, va rog sa imi acordati salariu 100%, la mine la munca au zis ca n-au auzit de asta ca se intereseaza si pana la urma au dat banu
...mai e pana acolo, dar cum ziceam, eu va spun cand amintesc ca cine stie cu cati neuroni raman pana la final
si in plus la nastere avem dreptul la un salariu mediu pe unitate, la mine a fost ceva, ne-a ajutat mult
nu stiu daca ii mai lasa inima sa imi dea si pentru bb2, probabil ca nu
din cate am auzit la odiseea atunci, la bugetari nu prea s-a dat, au invocat nu stiu ce ordonante/legi/contracte pe ramuri
mai aveti dreptul si la ore libere platite, pentru consultatii medicale, parca erau 16 ore pe luna sper sa imi amintesc bine
cu bobinache 15s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

bumblebee spune:
Lili, eu am ovarele polichistice, de diferite marimi, dar nu le-a masurat de cand sunt gravi, nici nu le bagam in seama, eu stiam ca ar fi probleme atunci cand ai vrea o sarcina, ca ramai mai greu, dar daca sarcina deja este,cred ca e totul ok. E prea complicat de spus si ce si de ce se fac chisturile astea, dar repet, cred ca nu e momentul sa te legi de el.
Sanatate multa!
Alina
11+
gargarita