Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
Lia73 spune:
laurika noi nu bagam in seama vrajitoarele saracele sunt ne

+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Multumim de cafea 
Lia si Laurika mama lor de soacre
. Nu le bagati in seama ca nu are rost. Lasati-le pe ele sa se agite. Important e ca bebe sa fie sanatos. Bgati distanta de ele 
Adriana eu cred ca mai e si de la hormoni ca ne enervam mai repede si ne sare tandara de la orice. Barbatii pur si simplu nu inteleg prin ceea ce trece o femeie insarcinata. Emotiile, preocuparile, schimbarile sunt pur si simplu paraleli. 
Oana La multi ani fericiti!!! Anul asta e un aspecial, anul in care vei deveni mamica de bebe sanatos si frumos
O zi buna si bafta fetelor care fac eco azi :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Lia73 spune:
si distinsul meu sot imi zice ca de ceva vreme sunt schimbata...ca sunt rece si rea
...i-am zis cand are timp sa intre pe net si sa vada ce stari au viitoarele mamici...
+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
beluistef spune:
Lia la fel ii zic si eu sa se documenteze pe net despre starile emotionale prin care trece o gravida si numai atunci sa comenteze...zice ca ba sunt prea nervoasa...ba ca acum rad acum tuna si fulgera...ca sunt schimbatoare si ca nu tot timpul cand zic ca ma doare burta si vreau sa ma intind ma doare...ca uneori ma prefac...

....ahhhhhh....si sa nu uit...intru si eu in clubul "devoratoarelor" 

...de soacre.Moama ce ias face daca as putea.....
Haidem sa facem capitol nou, ma bag acum eu...data viitoare las fetele care au parola...
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
Fetelor va invit la
Capitol nou
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo cd, asa este, la unii bugetari nu se aplica prevederile din CMNV. dar e o tampenie, pt ca prevederile favorabile ar trebui sa se aplice tuturor, sunt un minim de drepturi..ideea e ca eu nu am primit la Stefan..am facut si proces, dar am pierdut, inclusiv in recurs. Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007) |
f ciudat...trebuia sa castigi fara drept de apel..cum zici tu, e dreptul tau...offff...
eu am primit in schimb si cei 100% pt 6 sapt si un salariu mediu pe firma dupa nastere...care au fost ceva banuti...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor stiti ceva de Sheri? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
ancuto, n-a mai dat pe aci de o vreme...eu una nu stiu nik...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)