Azoospermie -cap 36-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pisix si miki,eu stiu ca ,cu medicamente nu se rezolva (rezolvarea e decit prin operatie)medicamentele i le dadeam pt cresterea lor a gigeilor ,dar saracii degeaba-i cresc eu daca ei n-au pe unde iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

buna dimineata,
va multumesc pentru raspunsuri
a venit si ziua de azi si iar avem probleme sotul a fost chemet de urgenta la servici si nu va putea merge cu mine o sa merg cu socri dar sper sa fie bine
maine va povestesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisix
elena - cand am citit cazul tau mi-am amintit de zisaCami, care si ea a trecut cam prin aceleasi chestii. Din pacate eu sunt uituca si nu mai stiu cat avea sotul ei FSH, cat a durat de la chimio, etc. Cert este faptul ca acum are un baietel mortal

Pisix cum ai reusit tu sa ma scoti din "barlog" ...
Din cate tin eu minte mai era o fata al carei sot facuse chimio, nu-mi mai amintesc numele ei, dar in nici un caz nu era Elena!
Sotul meu nu a facut niciodata chimio, ci radioterapie, o luna de tratament . Cu FSH-ul nu a avut probleme niciodata, a fost in limite normale, nu mai tin minte valoarea, ar trebui sa ma uit pe analize. La sfarsitul anului 2007 a fost operat de varicocel de acelasi dr. Damian si sunt convinsa ca dupa aceasta operatie sotul meu a avut o proba spectaculoasa la ultimul fiv - reusit.
Ca si tine, am fost norocoasa ca am avut sansa sa fac FIV-uri pe banda rulanta! Pentru comparatie, la FIV-ul nr. 5 a avut "2 buc spz malformati" la 10 campuri analizate ... o jumatate de an mai tarziu, la FIV nr. 6 a avut 1,5 mil. spz de calitate excelenta! Dovada a fost ca toate cele 5 ovocite au fost fecundate, toti cei 5 embrioni au avut 8 celule la mai putin de 72 de ore. Mi s-au transferat 3 embrioni, 2 au fost lasati sa vedem cum evolueaza ... incredibil, ambii au ajuns la stadiul de blastocisti si au fost congelati ( mentionez ca pt 1 blastocist sunt necesari 3-4 embrioni f. buni ! ) ... am avut sarcina gemelara, insa in final a rezultat doar Raducu, care deja a implinit un anisor! E o minune ce ni s-a intamplat, care ne-a implinit si sunt recunoscatoare lui Dumnezeu in fiecare zi pentru asta!
In mod normal, as spune tuturor celor ce se confrunta cu probleme ca ale noastre sa nu renunte si sa-si incerce sansa pana reusesc! Insa acum, cand ma uit in urma si cand ma uit la partea financiara, la cate zeci de mii de euro am cheltuit ca sa ajung aici ... nu as mai da acelasi sfat! Dar ca si tine, am spus experienta mea pe acest forum, pentru a atrage atentia si a ajuta fetele sa evite greselile pe care le-am facut eu, din pacate extrem de costisitoare!
Iti doresc mult succes cu noul ID, sa-ti gasesti repede puiul si sa fii o mamica fericita!

Miki-miki te imbratisez cu mult drag si iti doresc ca anul 2010 sa fie anul tau de succes!

Amzulica ce simpatica esti! Sa stii ca si Raducu meu seamana cu taica-sau ... si, spre deosebire de sotul tau, al meu coopera foarte greu ... era o adevarata drama cand trebuia sa dea o proba de sperma ...
Moni Superbe sunt printesele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

jessamine, te asteptam cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

zisaCami – e-hee, ia uite cine a aparut aici !
Da Cami acum imi dau seama ca am facut un mix din cazul tau si cel al Iyoanei. Sotul ei avea FSH mare … Dar si ea stiu ca a avut o biopsie reusita.
Insa din pacate alte vesti nu mai avem despre ea

Chiar : mai stie cineva ceva de Iyoana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pisix da, despre Iyoana era vorba ... nu mai stiu nimic de ea, tin minte ca gasise o clinica in Spania unde voia sa incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Buna fetelor,
sa stiti ca va citesc in timpul liber dar nu prea stiu cum sa va ajut pentru ca am cam iesit din subiect. Oricum am fost la dr. Radoi(CMU) sa verifice cum m-am refacut dupa cezariana si din vorba in vorba mi-a zis ca si el face sau stie sa faca punctii testiculare pentru ca la invatat Dr. Feldberg la ultima vizita in Israel. Si mi-a mai zis ca mai stie si alti doctori care ar face tot biopsii testiculare prin metoda punctiei. Dar din pacate nici unul nu lucreaza si intr-o clinica in care sa poata fi organizat si FIV-ul in acelasi timp cu punctia testiculara adica fara inghetare. Oricum eu cred ca trb facuta mai intai o punctie testiculara investigatorie sa vezi daca exista sau nu sperma mobila si abea apoi sa se faca un FIV + o punctie testiculara pentru ca sansele de reusita sa fie maxime.
Intradevar costa mult unde am facut noi in Israel dar speram sa se organizeze si in Romania cat mai repede o clinica la nivelul celor de afara.
Sotul meu a facut doua biopsii ( punctii testiculare ) si recuperarea a fost cam intr-o saptamana la amandoua. De altfel nici la ecografie nu se vede nici o problema.Asa ca pot fi facute fara prea multe griji.
In rest noi suntem bine si facem 5 lunite.
http://family.webshots.com/photo/2073724760105612341wQOSXF
Pupici ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

zisaCami - eu am zis ca la batranete voi scrie un roman cu istoria spermogramelor facute de sotul meu si daca s-ar si ecraniza ar fi la categoria comedie cu Oscar sigur, pentru ca el chiar a facut n spermograme prin mai multe locatii: giulesti - 2 bucati (camera obscura cu "material stimulator" gen ziarul Ev. zilei si un TV sport alb-negru defect), medlife (in wc de cucoane eu tinandu-l de 6 sa nu ciocane cineva si sa fie nevoit sa strige: ocupat - sa-l blocheze), la medsana (la wc comun intrand dupa o gagica pe care o duruse burta ...), o alta clinica prin N- Bucurestiului noi locuind in Berceni si mergand cu maxi-taxi (prin 2003) cu borcanul la subrat, Gynera (locatia veche) unde usa de la camera cu pricina avea clanta defecta si a trebuit sa tina usa cu fundul .... hilar la maxim ce sa mai zicem. Norocul meu a fost ca el este un haios si ca faceam si bascalie pe tema asta ca altfel ... nu stiu cum am fi facut. Cat despre 3 biopsii .. a dovedit cat de mult si-a dorit sa aiba un copil - INSA - am avut si incredere totala in dr. Damian - un mare medic.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo28 spune:

Buna fetelor

Nu stiu daca cineva isi mai amiteste de mine. Nu am mai scris pe acest forum de aproape un an de zile.
Am vazut ca inca mai sunt si eu trecuta la inceputul capitolului la ASPIRANTE AZOO.
Parca imi este si rusine ca nu am mai dat nici un semn de viata....sper sa ma iertati.
Si eu am ramas insarcinata pe cale naturala dupa un FIV nereusit la MNL. Sotul a facut tratament naturist si uie ca al noi a mers.

Acum am o fetita superba si sanatoasa Bianca Ioana de 8 luni.

O sa mai citesc si eu pe aici, poate mai cunosc pe cineva, oricum am vazut ca au aparut nulte fete noi.
Si acum ma gandesc ca Dumnezeu si-a intors fata spre noi cand ne-a fost mai greu.
O sa ma rog pentru reusitele voastre.Stiu prin ce treceti si cat de mult suferiti, am trecut si eu prin asta.
Va pup si sa fiti sanatoase si sa aveti multa putere sa luptati pentru visul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

buna seara
am fost la sibiu dar vestile nu sunt atat de bune cum ne astepam desi am TSH-ul in limite normale 3.42 trebuie sa il scad cu medicamentatie pana la 2.5 am ovare micropolichistice deci risc mare de hiperstimulare cum sotul are hepatita B se pare ca nu ne vor conserva embrionii si nu dispun de tehnologie pentru a conserva ovulele.
o alta problema o am cu sotul care nu doreste sa facem fiv-ul pana in iulie-august amana asa cum a facut mereu am incercat sa discut si posibilitatea de a apela la un donator dar raspunsul lui a fost foarte dur printre multe altele mi-a spus ca pt el este ca si cum l-as insela.
va rog sa ma credeti nu vreau sa fac tratamentul si dupa biopsia lui (cu o zi inainte de punctie )sa ma trezesc ca nu gasim numic si eu am facut totul degeaba.
voi cum ati abrdat aceasta problema cu sotii vostrii

Mergi la inceput