Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 8
pisix spune:
Ha-haaa, ca-n vremurile bune ... Bravo Moniland, esti mai mult decat bine-venita
Mai ales cand ai la semnatura asa niste comori ... 
Nu mai e nimeni pe-aici ?
miki-miki spune:
dar fara cafea, am scos-o de tot
.
Moniland
ca nu te-am vazut de mult. Imi aduc aminte cat de dezamagita ai fost la FIV-ul ratat din lipsa gigeilor si uite acum ai 2 printese. Parca tot tratam naturist cu omega 3 cu B-ri si MM a dat rez bune la tine.
Pisule
nu poti pleca, iti dau cheile de la prima paginuta ca vad ca scoti fetele din barlog, le impulsionezi. Tb sa stai aici pana ajungem toate burticoase.
Andra
naturiste e bine sa ia dar sa ai grija ce-i dai. Sa nu-i dai BU sau ceva care ii creste prea rau testosteronul. Eu i-am dat sotului mereu cate ceva, unele din ele ii faceau bine si la pb lui mai veche cu psoriazisul si uite ca ne-a scos din azoo totala, nu-i nevoie de punctie/biopsie la FIV. Acum eu sunt cea cu pb, trombofilie+ NK mariti+ chist endometriozic 27 mm+ fibrom subcapsular 28mm ... tot tacamul. Pup si succes!!
-ici pt toate azoogirls
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
andrabirni spune:
Miki,
multumesc de sfat.BU nu i-am dat niciodata.Doar multimaca, omega 3, complex de B-uri, vit c, echinaceea.Din martie o sa ii dau in continuu, cate una din fiecare, in fiecare zi.Lent, dar sigur.
miki-miki spune:
Andra inlocuieste echinaceea cu capsulele de napraznic (6/zi), ac sunt f bune pt gigei imobili si intaresc sist imunitar. Bune si anticancer
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
ANITA75 spune:
miki daca sotul meu are canalele obturate tratamentul naturist nu-i de nici un folos nu?
Moniland spune:
Pisix 
Miki, exact acest tratament, MM si omega3+B+acid folic si a fost ok cat sa dea o proba buna. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
miki-miki spune:
Anita
din pacate tratam naturist nu are puterea de a desfunda canalele. Dc doriti sa faceti o biopsie at e indicat tratam naturist.
Moni
asa imi aduceam si eu aminte dar nu eram f sigura dc asta a fost tot tratam.
pisix spune:
Miki – noi trombofiliecele ne cunoastem intre noi prin faptul ca suntem non-coffee se pare
Ei, nu-mi trebuiesc cheile de la prima pagina, nu stii ca sunt total afoana la chestii din-astea si sincer zau Azoo a fost un subiect extrem de complex ca sa mai simt nevoie sa mai invat si altceva …![]()
Andra – eu cred foarte mult in Profertil. Sotul meu a luat tot timpul; se procura mai greu si sunt mai scumpe dar oricum contin de toate; la un moment-dat parca le-am comandat pe net da zau daca-mi mai amintesc de unde. Altfel nu se gasesc decat in Austria …
Anita – daca sotul tau are canalele infundate nu exista tratament sa I le … desfunde. Oricum, tb sa fii happy, mie mi se pare ca acest tip de azoo e cel mai simplu, adica stii ca na, faci biopsie si gasesti sigur ceva acolo. In restul cazurilor nu e sigur si daca nu se gasesc, din nou, sansele sa rezolvi astea medicamentos sunt mici
Insa sigur ca inainte de o biopsie e foarte indicat tratamentul; el practice ajuta spermatogeneza, ori spermatozoizii care nu pot sa iasa, stau si deterioreaza acolo si strica , calitatea si a celor noi produsi, De aceea un tratament e mai bine decat bine-venit.
Moni – hehe, ma mir ca-ti mai amintesti ceva … eu imi imaginez ca dup ace-as trece peste ..as incerca sa uit tot
Moniland spune:
Miki, atata tot. Doar tu mi l-ai sugerat. 
Pisix, stiu tot ce am facut si nu am uitat nimic. ![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)