Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 7
steff77 spune:
Amzulica, asta da incurajare, simpatic baietel ai! Sa se faca mare si sa o iubeasca mult pe mami, ca tare mult a luptat pentru el.![]()

jessamine spune:
andrabirni- analizele hormonale ale sotului au iesit bine in limitele normale, anlizele genetice la fel glicemia este buna, la hemoleucograma nu i-au iesit infectii insa are probleme cu colesterolul, cu transaminazele si i-a iesit hepatita B (dupa ultimile analize se pare ca este purtator inactiv)
nu stiu daca intre hepatita b si infetilitate este vreo legtura
eu nu am hepatita desi de 5 ani incercam sa facem un copil
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myrellageo buna fetelor,am si eu o rugaminte imi poate spune cineva cat costa o operatie de varicocel?dupa o vizita la medicul urolog Manu Andrei sotul meu se pare k are varicocel si necesita operatie,doctorul i-a spus sa vina sa se opereze la spitalul Gerota,insa nu stim cu ce bani sa ne pregatim si daca mai trebuie sa faca si alte analize inainte,daca stie cineva va rog mult sa imi raspundetzi.pupici ![]() ![]() decu |
Eu m-as duce la dr. Damian la spitalul Theodor Burghelie (pe langa hotelul Mariott) si l-as opera de varicocel. Din cate imi amintesc Marush a rezolvat problema sotului acolo cu acelasi medic si acum nu numai ca are gemeni (prin fiv) ci este si insarcinata natural cu al 3-lea copil. Mai stie cineva ceva de Marush, apropo?
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Am uitat sa spun ca nu costa nimic daca e asigurat - operatia ca si biopsia testiculara este suportata de asigurari, acum ca dai ceva la dr. o atentie e altceva.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jessamine andrabirni- analizele hormonale ale sotului au iesit bine in limitele normale, anlizele genetice la fel glicemia este buna, la hemoleucograma nu i-au iesit infectii insa are probleme cu colesterolul, cu transaminazele si i-a iesit hepatita B (dupa ultimile analize se pare ca este purtator inactiv) nu stiu daca intre hepatita b si infetilitate este vreo legtura eu nu am hepatita desi de 5 ani incercam sa facem un copil |
Daca analizele hormonale sunt bune are mari sanse sa iasa pozitiv la biopsie. Unde v-ati propus sa faceti biopsia?
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009http://community.webshots.com/user/amzulica
andrabirni spune:
Myrellageo, pana acum noi am experimentat decat dr Voinea si dr. Damian, care au operat varicocel sau facut biopsie testiculara.Cere mai multe informatii despre dr tau.
Jessamine, nu stiu sa iti spun daca au legatura, dar daca analizele hormonale sunt ok, cu siguranta veti gasi la biopsie gigei.
Alina.ro,ce mai zici?Hai, mai baga nasucul un pic aici!!!!
Steff, Pisix,Amzulica, Miki,Nusy,Copilutzu,Bytzi,Maya

pisix spune:
Amzulica – vaaaai, ce baiat mare si FRUMOS aaai, sa-ti traisca ! Cred ca esti mandra de nu mai poti !
Marush e insarcinata natural cu al 3-lea bebe ???!!! Pfii, ce noroc pe capul lor !!!
Jessamine – nici colesterolul si nici hep. B nu are legatura cu Infertilitatea. Transaminazele sunt mari de la Hep. B. Si eu zic ca asa din ce reiese e azoo de obstructie si veti gasi spermatozoizi la punctie.
Sfatul meu e sa nu faci doar biopsie de test; biopsiile sunt invazive si va trebui sa astepti ceva pana sa faci iar, cu stimulare. Si desi exista si riscul (mic cred eu) de a nu gasi nimic … parerea mea ar fi sa ti-l asumi. Succes !
Steff- da, teoretic se poate leza dar practic sansele sunt foarte mici . E bine ca esti in garda si acum esti mai selectiva unde si de cate ori faci FIV, dar eu zic sa le mai acorzi credit ovarelor tale, oricum ar fi nu cred ca s-a produs o schimbare asa mare …
Miki – ei uite ca mai stau … nici eu nu ma dau dusa
Myrellageo – daca e in spital de stat nu costa nimic, daca e la privat pur si simplu intreaba … Oricum si eu zic sa nu mergi la orice dr, e o chestie traumatizanta pt un barbat deci alege locul si medicul cu atentie
Bem o cafeluta ca in vremurile bune ? 
andrabirni spune:
Pisix, cu un pic de lapte, o lingurita de zahar, amestec bine.....si gata!!!!M-am pus la masa cu tine.
Ti-am zis, cum apari, cum scoti fetele din birlog, gasim rezolvare la orice si parca nu ni se mai pare nimic greu cand esti langa noi!!!
Si Amzulica
a mai bagat nasucul si ne scrie, sa-i traiasca mandretea de baiat!!!
Fetelor, ma gandeam sa-l pun pe sot sa isi repete FSH-ul si sa ii mai dau ceva "intaritoare"-zinc, multimaca,omega 3,vit c, astfel incat , la toamna, poate i se strecoara cativa gigei si nu mai facem biopsii, punctii,etc.

pisix spune:
andra -mmm, imi faci pofta ... la mine era doar virtuala dar uite bag un ceai ca sa nu simulez chiar total ![]()
Pai Andra eu zic ca merita incercarea, inainte de FIV ii faci si niste shot-uri de Gonal (noi asa am facut inainte de fiecare incercare) si nici nu stii de unde sare iepurele
In termen de Belgia, o astfel de chestie te-ar costa cu 1800 eur in minus 
Mama ce materialista m-am facut ![]()
Nu, da acuma serios vorbind, pasii trebuiesc premeditati. Sa stii ca noi si cand am facut cu embrioni congelati sotul meu tot era sub tratament, in caz de esec.
Iar cand am pierdut sarcina, cu toata durerea si buimaceala, din secunda doi am luat toate medicamentele si a inceput sa le ia, pentru urmatoarea incercare (oricand ar fi fost ea)
Fetelor vedeti ca la rezerve ovariene care scad vazand cu ochii, lupta cu timpul devine uneori la fel de crancena ca si cea cu Azoo
Hai, cine mai vine la cafeluta ?
Moniland spune:
Pot eu?! ![]()
Era o vreme cand scriam si eu pe la acest subiect. Chiar daca nu eram azoogirl eram mai degraba oligogirl, si uite-ma, sunt mamica ![]()
Succes fetelor si nu amanati, nu renuntati, doar asa veti reusi.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)