Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 6
andrabirni spune:
Jessamine, noi am facut biopsie , am congelat proba, apoi am facut FIV, din pacate nereusit.Toate aceste proceduri le-am facut la Bucuresti.Biopsia s-a facut sub anestezie generala, pe sotul meu l-a durut apoi cateva zile, dar s-a refacut,acum, la 6 luni nu mai are nicio jena.Depinde de dr si de organismul fiecaruia.Parca Daria a facut biosia la Sibiu, sau urma sa o faca.Mult succes!!!
pisix spune:
Hai ca n-am avut timp sa ma ocup sa-mi inchid contul asa ca profit ![]()
andra - scuze ca citesc din 2 in 2 ... urmeaza la tine Marele Dezghet ?
steff - hm, sincer e cam brusca degradarea asta la tine, nu crezi ca ar putea fi o greseala ?
Si oricum ,asa cum ai vazut sunt niste chestii ... orientative, rezultatele la stimulare pot fi altfel
jassmine - suntem mai multe care am facut biopsie si in urma acesteia am gasit unele sau nu (altele) spermatozoizi.
Inainte insa de a face biopsie sfatul meu e sa verifici daca sotul tau nu sufera de o infectie care ar fi putut sa-i altereze starea spermei si abia apoi mergi mai departe. Nu vreau sa-ti dau false sperante dar daca in trecut s-au gasit spermatozoizi exista sanse sa mai gaseasca. FSH-ul l-a facut ?
andrabirni spune:
Pisix, da, urmeaza marele dezghet in martie.
Imi era dor de tine.
Steff, impreuna vom invinge, exact ca in filmele cu happy end!!!
elena74 spune:
Buna tuturor!
Eu nu am mai scris de anul trecut, pentru ca nu am facut nimic concret pentru FIV. Din nefericire in toamna trecuta mi-am descoperit o problema la genunchi si acum sant operata si trebuie sa astept 2 luni inainte sa reiau mersul.
Intre timp sotul meu are deja 2 ani de la chimio si teoretic am putea sa ne apucam de treaba daca printr-o minune se va gasi ceva la punctie,FSH-ul lui a coborat de la 40 la 30 dar inca este mare, din ce am citit sant cam 50% sanse sa se gaseasca ceva la aceste valori dupa chimio.
Am intrat pentru ca am vazut ca PISIX vrea sa-si inchida contul si vroiam sa-i multumesc pentru toate informatiile pe care ni le-a impartasit , si mai vreau sa-i transmita daca poate si lui AVALON aceleasi multumiri, sant sigura ca multe persoane au gasit in postarile voastre info si explicatii mai mult decat utile.
Mult succes tuturor!
Elena
pisix spune:
andra - tinem pumnii !
elena - ha, vad ca si mie mi-e greu sa ma despart de acest ID, ma leaga multe (bune si rele) de el
Nu trebuie sa-mi multumesti, informatiile de aici reprezinta rodul muncii de cercetare a mai multor fete 
Eu sunt cea care am transmis ...de la fata locului, si asta pentru simplu fapt ca am avut norocul sa-mi permit sa fac FIV-uri pe banda rulanta.
Si pentru ca DD mi-a dat mie aceasta sansa, ma simt responsabila sa va impartasesc si voua tot, in speranta si din dorinta de a va face poate sa scutiti niste bani (nu ca un FIV in Belgia ar da ...cu minus, da poate unele dintre voi vor sari cateva FIV-uri esuate aici si vor merge direct acolo). Eu nu le-am sarit, le-am incercat pe toate ![]()
elena - cand am citit cazul tau mi-am amintit de zisaCami, care si ea a trecut cam prin aceleasi chestii. Din pacate eu sunt uituca si nu mai stiu cat avea sotul ei FSH, cat a durat de la chimio, etc. Cert este faptul ca acum are un baietel mortal ![]()
In alta ordine de idei, voi iubi tot timpul acest subiect pentru ca mi se pare ca aici suntem toate una si una, suntem cu adevarat un grup de suport, tinem una la alta, nu avem orgolii prostesti, nu ne certam aiurea,ne ajutam etc
andrabirni spune:
Pisix,
cum ai aparut tu, nu mai suntem pe pagina 3.Ne stimulezi sa fim active la acest subiect. Tin minte toate incurajarile tale sa dam drumul la FIV, ca pierdem timpul, si asa mare dreptate ai avut....Ne ajuti foarte mult cu informatiile, cunostintele tale asupra pacatoasei de azoo. 
steff77 spune:
Pisix,
. Ma bucur ca te vad din nou. Si eu ma gandesc ca poate sa fie o greseala degradarea asta a mea.
Ma intreb, oare prin punctia foliculara nu se poate leza ovarul, ca am inteles ca scaderea rezervei ovariene poate sa apara si dupa interventii chirurgicale. Asta nu ar fi mare interventie dar am cam sangerat.
Oricum, sper sa fie o greseala.
Andra
. Incep sa fiu mai optimista, pana nu ma stimulez nu se stie exact cum stau lucrurile. Ma gandesc doar ca tb sa fiu mult mai precauta acum in alegerea clinicii, ca acum si ovocitele mele sunt valoroase, nu doar gigeii sotului meu. Sper sa fie ok pana la urma si sa avem parte de
intre ovo batrane si pedofile si
proaspeti si tinerei. Ai dreptate, pana la urma invingem impreuna, ca in filme
.
Oricum, pisix, tu ai mare dreptate si toate fetele ar tb sa te asculte, sa aleaga cu mare grija o clinica buna pe infertilitate masculina si sa ajunga cat mai repede in etapa finala, cu succes.
amzulica spune:
Steff - esti tare haioasa cu "ovo batrane si pedofile" si
tinerei. La fel a fost si la mine ... eu fiind mai batrana cu 5 ani decat sotul meu. Dar uite ce mandrete de baiat a iesit si seamana cu sotul meu incredibil ca mereu zic: dintr-un amarat de spermatozoid ametit si chinuit uite ca seamana acum cu tine in loc sa semene cu mine dupa cat m-am chinuit.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Dar uite ce mandrete de baiat a iesit si seamana cu sotul meu incredibil ca mereu zic: dintr-un amarat de spermatozoid ametit si chinuit uite ca seamana acum cu tine in loc sa semene cu mine dupa cat m-am chinuit. |

, ce mi-a placut.Pisix
imi va parea tare rau dc nu te voi mai vedea pe aici
-ici pt toate azooMiki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
myrellageo spune:
buna fetelor,am si eu o rugaminte imi poate spune cineva cat costa o operatie de varicocel?dupa o vizita la medicul urolog Manu Andrei sotul meu se pare k are varicocel si necesita operatie,doctorul i-a spus sa vina sa se opereze la spitalul Gerota,insa nu stim cu ce bani sa ne pregatim si daca mai trebuie sa faca si alte analize inainte,daca stie cineva va rog mult sa imi raspundetzi.pupici