Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 5
Maya_I spune:
Buna, fetele, 
Va cer si eu parerea intr-o chestiune, mai bine zis o intrebare: se poate merge la dr Voinea, si fara a avea in prealabil eco testiculara facuta? Adica daca e vorba de un eventual varicocel acesta sa fie constat direct de dr Voinea, fara a fi nevoie ca in prealabil sa fi facut eco testiculara la dr Iosup? Va intreb pt ca eco testiculara costa 200 roni, bani pe care, daca ar fi intr-adevar vorba de varicocel as prefera sa-i dau (+ diferenta, fireste) pt operatie. 200 roni nu sunt o suma fantastica, dar pt mine in acest moment reprezinta mult, plus ca as prefera sa merg direct la sursa si sa nu mai trecem pe la eco testiculara. Cum vi se pare? Si apropo, stie cineva cat costa operatia de varicocel la dr Voinea? Incerc sa-mi fac un calcul, sa stiu cam la ce suma sa ma astept. Cand o sa primesc banii de somaj cred ca o sa-mi vina pe vreo 2 luni si sper sa am bani suficienti. 

ANITA75 spune:
Maya mai bine suna-l si intreaba ,poate iti face echo chiar el,succes
si apropo de bani e nenorocireeeeeeeeee
ANITA75 spune:
mai fetelor ce-ati mai scris in urma mea...dar n-ati venit cu nici o veste buna 
andrabirni stiu ca anii trec dar poate bunul DD vrea si cu noi ,cu toate fetele care vor sa aiba copii
menopauza asta se instaleaza asa de devreme la unele femei? de ce? inainte offfffffffff facea femeile copii si mai la batranete ,fara fiv sau alte metode ,nu stiu ce se intampla in prezent e prea multa poluare,stres muuult 

steff77 spune:
Andra, speram sa fie rezistenti puiutii tai, sa te opresti aici, sa nu mai faci imprumut si sa merg singura in belgia
. Nu te mai gandi la asta pana una alta, daca poti.
Maya, eu stiu ca dr. Iosub face eco dopller pt varicocel. Dar nu conteaza chiar asa mult, cred ca dr Voinea isi da seama daca e varicocel. Cel mai bine cred ca e sa suni, intr-adevar. Sau vezi ce zice Voinea si daca e cazul te agiti apoi sa faci dopller.
Anita, doar daca ma gandesc la stresul cu fivurile si la tona de hormoni...chiar ca ajung la menopauza.
steff77 spune:
Bytzi, la asta ma gandesc si eu, e important sa fac o alegere buna acum. Mama, grea decizie. Oricum, cred ca ma fac ca uit o luna, doua si apoi mai vad.
Doamne ajuta sa reusim!
andrabirni spune:
Steff,
, sa dea Domnul!!!Si gandeste si tu pozitiv!!!
Anita, o sa vina si vestile bune, trebuie sa avem incredere in noi!!!
jessamine spune:
buna ziua,
sotul meu a fost diagnosticat mai intai cu oligoastemoteratospermie si ultima data la spermograma cu centrifugare cu azoospermie am fost la sibiu am avut programare la dr chicea care mi-a dat o serie de analize de facut acum urmeza sa mergem sa le vada
la prima consultatie ne-a recomandat biopsie testiculara si fiv cu icsi
as vrea sa stiu :
daca a mai facut cineva biopsia
este grea refacerea de dupa ,
este dureroasa ,
cat dureaza refacerea
la FIV cat dureaza din momentul inceperii tratamentului pana in momentul transferului de embrioni si ce efecte are asupra orgnismului acest tratament
stiu ca sunt cam multe intrebari dar luni am programare si sunt foarte speriata