Azoospermie -cap 36-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

goss am vazut pozele ai niste pitici frumosi sa-ti traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo28

Buna fetelor

Nu stiu daca cineva isi mai amiteste de mine. Nu am mai scris pe acest forum de aproape un an de zile.
Am vazut ca inca mai sunt si eu trecuta la inceputul capitolului la ASPIRANTE AZOO.
Parca imi este si rusine ca nu am mai dat nici un semn de viata....sper sa ma iertati.
Si eu am ramas insarcinata pe cale naturala dupa un FIV nereusit la MNL. Sotul a facut tratament naturist si uie ca al noi a mers.

Acum am o fetita superba si sanatoasa Bianca Ioana de 8 luni.

O sa mai citesc si eu pe aici, poate mai cunosc pe cineva, oricum am vazut ca au aparut nulte fete noi.
Si acum ma gandesc ca Dumnezeu si-a intors fata spre noi cand ne-a fost mai greu.
O sa ma rog pentru reusitele voastre.Stiu prin ce treceti si cat de mult suferiti, am trecut si eu prin asta.
Va pup si sa fiti sanatoase si sa aveti multa putere sa luptati pentru visul vostru.

Simona daca imi spui si mie in ce a constat tratamentul vostru naturist, ti-as ramane dator. "I"ll give it a shoot" sa vad daca functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo28 spune:

Buna Mirela,

Pai in primul rand sotul meu a luat Multi Maca, nu mai stiu cate cutii. Apoi mai bea un extract apos dintr-un amestec de plante. Adica nu faceam ceai din ele ci doar puneam plantele cu apa rece si le lasam dupa o zi pe alta si se extrageau substantele din ele si arata ca un ceai. Avea un gust oribil, eu nu stiu cum de l-a baut. Cam 2 litri pe zi timp de vreo 6 luni.
Nu mai stiu exact ce plante, stiu doar ca erau 6-7 plante luate de la plafar.
O sa-l intreb si iti spun. Reteta a gasit-o el in Formula As. Era disperat iti dai seama...asa ca a cautat, el si-l prepara si-l bea fara comentarii. Eu am avut norac de un sot foarte ascultator.
Te pup si o sa-ti scriu maine ce plante erau.

Mergi la inceput

simo,mai rar sot ca al tau sa-si caute sg. medicamente,sa-si prepare ceai,bravo! azoo a avut sotul,de care? sa va traiasca fetita cred ca e topit dupa ea la cite eforturi a facut

Mergi la inceput

simo sarumana, astept reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

jessamine imi pare rau ca sotul tau considera asta inselat. Si noi am facut 4 inseminari cu donator si acum ne pregatim de FIV. Este intr-adevar f dureros ca nu-l poate avea pe al lui dar al meu a zis ca-i multumeste lui D-zeu ca-i sanatos si ca asta e...nu le poti avea pe toate in viata. Ar trebui sa discuti cu el cu calm si sa-i explici ca de cand se va prinde sarcina pana se va naste si apoi cand va fi in casa voastra il veti iubi neconditionat. Noi nu am avut probleme din astea desi cand ne-a fost dat verdictul de azoospermie a cazut cerul pe mine si m-am gandit ca sotul n-o sa fie niciodata de acord cu donator dar spre surpriza mea el a fost cu initiativa. Iti doresc mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo28 spune:

Buna fetelor

Ramasesem datoare cu reteta naturista pentru extract pe care a folosit-o sotul meu.
Amestecul este urmatorul:
macerat la rece din

anghinare 40g/
papadie 50g/
coacaz negru 40g/
ghimpe 40g/
napraznic 50g/
tintaura 50g/
iarba mare 40g,
lemn dulce 40 g
gemoterapic de zmeur (noi am gasit ceai din frunze de zmeur si am pus la amestec toata cutia)
branca ursului - cat se ia intre degete la fiecare extract in parte

Maceratul la rece: cantitatile de plante indicate le puneti intr-un lighenas, le amestecati bine dupa care le puneti intr-o punga de hartie. In fiecare seara luati 4 linguri din amestecul respectiv de plante din punga si le puneti la un litru de apa plata, le lasati la temperature camerei, nu le fierbeti, nu le incalziti, pana a doua zi de dimineata (cam 8 ore), dupa care strecurati.

Pe langa acest extract a mai luat: Multi Maca, Ginseng, Ginkgo biloba si L-carnitina (capsule sau un praf care se gaseste la magazinele de produse pentru culturisti), Vitamine: E, B12, Seleniu, Zinc, Ulei de somon.

Cam asta a luat, daca imi mai aduc aminte de ceva va mai scriu.
Nu stiu daca la voi va avea efect dar la noi se pare ca a mers.
Va pup si sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

simo merci mult
cat timp a baut din maceratul asta?

Mergi la inceput

simo sotul tau a avut azoo? sau oligo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragele mele ,

trec pe la voi sa va doresc o primavara minunata si un vis implinit cat mai curand!!

Doamne Ajuta!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput