Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 11
Simo28 spune:
Buna fetelor
Mirela sotul meu cred ca a luat maceratul cam 6 luni, nu mai stiu sigur si Multi Maca cam 5 luni.
Anita noi avem o istorie interesanta.
La inceput sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenoteratospermie (9 mil spermatozoizi/ml).
Apoi la analizele hormonale am descoperit ca avea testosteron sub limita normala, prolactina marita FSH sub limita.
In urma unui tratament dat de dr. damian cu testosteron injectabil NEBIDO SR am ajuns la azoo. Am fost apoi la endocrinolog si am aflat dupa aia ca trebuia un tratament combinat...dar prea tarziu.
Apoi am asteptat ca organismul sa elimine testosteronul administrat si la spermograma a iesit 2 mil sper./ml.
Abia acum am inceput tratamentul naturist.
Cam asta a fost...in mare.
Daca mai aveti nevoie de lamuriri va stau bucuroasa la dispozitie.
Va salut si sa aveti o saptamana excelenta.
andrabirni spune:
Drage azoo, as fi vrut sa va fac o bucurie, sa am parte de o minune, dar, din pacate, declar FET nereusit < 0,100.As fi vrut sa fac in martie, dar sotul a insistat sa il facem in februarie, poate influentat si de realitatea "cazurilor" relatate de voi si de mine de la clnica.Abia astepa parca sa scapam de acest episod,numit Genesys, ma intreb si daca a avut loc vreun ET cu embrioni
.Il inteleg.O sa ma refac mental si ....din nou, pe valuri, sper in toamna.
Deocamdata, am o mare problema: nu imi vine CM.Ce sa fac?Simptome am,dar nu mai apare.
steff77 spune:
Of, Andra, imi pare tare rau
. Probabil te asteptai si, intr-un fel, caderea e mai "de jos", desi... si eu m-am asteptat sa fie esec FET-ul meu dar tot a durut. Macar acum ai inchis capitolul acesta si te concentrezi cu toate fortele pentru viitor. O sa fie bine, trebuie sa va atingeti obiectivul de anul asta, cu determinare si speranta se poate orice.
Si mie mi-a intarzit cm dupa al doilea fiv, mi-a venit la vreo 3,4 zile dupa ce am oprit tratamentul, dupa test. Probabil de la progesteron.
andrabirni spune:
Steff,
initial am vrut sa fac FET-ul la o alta clinica.Dar nu am avut curajul sa cer proba, desi plecasem de-acasa cu gandul de a aborda aceasta problema, si am ajuns sa fac FET-ul tot la ei, fara nicio reducere, desi initial imi spusesera ca imi vor face o mica reducere.Crede-ma ca efectiv habar nu am ce celule aveau cei 2 embrioni, nu i-am vazut, nu am primit informatii,dar nici eu nu am avut puterea sa mai intreb, parca nu mai conta....Nu am sperat in tehnica dr, am sperat in Dumnezeu.
Voi lua o pauza ....dar daca as avea bani, peste 3 luni as face FIV din nou....
miki-miki spune:
Andra

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
bytzi spune:
andra,e dureros,tare dureros ,nu pot decit sa-ti dau o imbratisare virtuala
si iti doresc putere pt viitor.Te admir si pe tine si pe sotul tau
,dumnezeu va va ajuta sint sigura de asta.
steff,la fel si tie iti doresc,ca dumnezeu sa va indeplineasca visul.
Va voi urmari si va voi tine pumnii la amindoua,ati trecut amindoua prin aceeasi expierenta Genesys ....dar eu zic ca daca aveti putere mergeti in afara ,poate Belgia asa cum a spus pisix sau poate Israel,nu stiu dar nu mai faceti urmatorul pas pina nu gasiti clinica potrivita,cu atit mai mult fiind vorba de azoo ,punctie ...nu e ceva atit de simplu.
Sint alaturi de voi.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
steff77 spune:
Andra, nu te mai consuma acum, nu mai conteaza, nu mai putem sa dam timpul inapoi. Si eu am tot felul de incertitudini dar chiar nu mai conteaza decat viitorul.Trebuie sa ne linistim si sa ne gandim la viitor.Tu esti o persoana foarte buna, cu foarte mult bun simt si Dumnezeu te va rasplati pentru lupta ta.
steff77 spune:
Bytzi, multumesc ca te gandesti la mine, tu oricum esti o draguta. Tu ce faci? Ce a zis doctorul, de ce crede ca a intarziat cm si cand incepi stimularea?