Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 12
bytzi spune:
steff,nu stiu exact ce a fost ,caci nu am mai facut eco,desi dr imi recomandase ...dr a zis ca ori a fast un CM anovulator ,ori nu au functionat ovarele ,mi-a dat 10 zile de duphaston si prin z8 a inceput sa-si faca aparitia CM .
Miine fac fsh+estradiol si stimularea sa vedem in z1 de CM cum pica ,daca ne incadram pina de paste sau trebuie sa mai astept un CM .Pina atunci iau DHEA la greu![]()
pup
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
steff77 spune:
Bytzi, bafta multa la fsh si estradiol. Ma gandesc sa le repet si eu zilele astea, tot nu prea am stare. Incearca si un regim de viata mai sanatos, cica asta ne tb nou, mancarica mai naturala (daca avem de unde).
mirela2 spune:
simo merci, sper sa fie bine, intradevar are un gust cumplit.
andra imi pare rau
, o sa fie ok pana la urma, o sa avem si noi o bucatica de copilasi
andrabirni spune:
Steff,Miki,Bytzi, Catalina,Anita,Mirela,
va multumesc pentru gandurile voastre si sprijinul acordat, sunteti niste dragute.
Krimbo spune:
Salutare. Nu am mai scris de mult pentru ca nici nu am mai avansat cu nimic. Am promis ca va tin la curent cu evolutia azoospermiei "care este".
Am spus in primul post ca am azoospermie diagnosticata prima data in 2006. Am avut varicocel operat prin sclerozare cu detergent sclerotic la Cluj de Dr. Coman in 2008. Dupa 6 luni de la operatie am mai facut o spermograma, rezultat 0 barat.
In urma studierii forumului am apelat la un consult la Dr. Voinea si spermograma la Dr. Mioara Matei. Rezultat spermograma: 100 spermatozoizi la 5 picaturi studiate microscopic, 95% forme anormale, 5% normale, mobilitate 60%. Diagnostic actual-oligoastenoteratospermie severa. Vestea buna e ca nu mai trebuie nici o interventie cu recoltare din epididim sau MESA aso, se poate face FIV cu materialul din proba normala. Atm fac un tratament de 1-3 luni pentru imbunatatirea calitatii materialului genetic si eventuala marire a numarului de spermatozoizi. Tratamentul e cu Puregon, recipientul de 900UI ajunge pt cam 13 -14 zile/doze, ca pret este cam la 2800lei pe luna cu injectii la 2 zile adica 5600lei pe luna pt injectii zilnice. Sper sa gasesc resursele financiare pentru aceste 3 luni si sa vad daca se schimba vreo ceva. In paralel am sa incerc sa "ajut" tratamentul cu regim alimentar, sport si fara
si
. Peste cateva luni revin cu noutati.
PiEs. Va mai dura putin si vom mai cheltui destui bani&timp dar tot ne vom atinge scopul de a avea bebitza. Mult noroc tuturor cuplurilor azoo!
fost azoo acum OATS sever. 
mirela2 spune:
krimbo....parerea mea e sa nu cheltui banii pe prostii, gen puregon in tratarea oligo, nu are niciun efect, ti o spun caci a folosit si al meu sot, incearca tratamente naturiste gen napraznic, branca ursului, ceaiul postat de simo, iar banii ii tii pt fiv.
multi medici cu care am vb si din rom si din afara si printre ei si dr Voinea au recuscut ca tratamentul cu puregon sau gonal la barbati e frectie la picior de lemn.
faci cum vrei tu......sunt aici pe forum destui care au luat puregon si l au luat degeaba.
sanatate multa si succes