Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu pot sa nu va spun, sora mea cea mica, Cristina, a luat mentiune la olimpiada de romana, faza pe judet!! Este clasa a 7-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Zoze si intr-un fel sau altul lucrurile se vor aranja.
Nico felicitari surorii tale
Clau, distractie placuta maiine.
restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ramo, andrei cristian era ultima oara!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mergi la inceput

Cleme, multumesc. Ea scrie si versuri, i-au fost si publicate cateva poezii... Nu va ganditi la ceva grandios, dar are versuri in revista scolii si in vreo 2 culegeri cu poezii facute de copii...

Mergi la inceput

Criss, ce faci tu acolo? Iesi sa te vedem ma bine! Sau ascunzi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetele
Luny si Zoze Va fi bine fetelor si va veti descurca de minune!Zoze poate e mai bine acum caciiti spun din proprie experienta si greseli.Se simte diferenta de varsta intre copii mei si mult mi-as fi dorit sa fie mai mica.Eeee daca as da timpul inapoi .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mai intai de toate, chiar daca e cu intarziere, vreau sa urez si eu La Multi Ani! puiului Daciana, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Nu-mi vine a crede ca incep aniversarile...
Ce repede au trecut 2 anisori!
Iata ca incep si puiutii cu nr. 2 sa se inmulteasca, ce sa zic Zoze, sa fie cum vrei tu, dar daca e cum vrea Al de sus, felicitari si sanatate multa si putere ca sa-l cresti!

Azi am fost sa vizitez o gradinita abia deschisa in sept. la noi in Chiajna, "Planeta Copiilor" se numeste si am fost ff incantata si de ce-am vazut si cred ca si de pret ar trebui sa fiu. Ma bate gandul s-o dau pe Deea la gradi din aprilie sau poate un pic mai inainte, ca sa vad cum se adapteaza... Stau cam in dubiu, maica-mea a zis ca sta cu ea, dar parca ar fi mai bine pt. amandoua (Deea si mama) daca as lasa-o macar la program redus. Nici fata nu s-ar mai plictisi acasa, si ar putea si mama sa-si faca din treburi. Voi ce ziceti, cele care aveti puii la gradi, ce parere aveti? Nu-s prea mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nico, felicitari

Criss, iesi de acolo si povesteste tot

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

cris am raspuns amandoua in acelasi timp

Mergi la inceput