Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 8
ursuleata spune:
Pe relu il cheama aurelian!
Nico, mie imi place radu tare mult, sa vedem ce zice si relu diseara cand ii zic ca iar i-am schimbat numele
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ursuleata spune:
Zoze, sa dea dumnezeu sa fiti sanatosi, sa te bucuri de minune, sa nu ai probleme si sa fii tare, chiar daca consideri ca nu e momentul potrivit

Vlad
Mami de ursulet
bebe 
luny spune:
zoze, parca tot nu-mi vine a crede, mai sunt 2 zile..osafie bine, o sa vezi, sunt aici, stii!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
ursulica nu stiu cum este cu 2 copii dar ai sa vezi ca osafiebine..inceputul o sa fie greutz dar ai sa te obisnuiesti,cat despre dragoste cu siguranta iti va rasario a2a inima ,nicidecum nu trebuie sa o imparti
gecko
cat mai distrat cu bestione
si
..cand nu e prezentamimo apari tu si ne inveselesti cu buna ta dispozitie
zozeoffff bai sa fie asa cum iti doresti tu..despre asa zisi nervi la pamantte cred pe cuvant ..si eu mi-l doresc din tot sufletul pe bb2 dar nu acum..vreau o pauza de altceva,nu stiu orice servici,oriunde numai sa plec de acasa...banii,casa astea se rezolva,de bine de rau ai un apartament de unde nu te da nimeni afara,banii ..se mai fac niste sacrificii..na ,exista o rezolvare...
off am vazut ca-i pozitiv...
nu stiu ce sa-ti mai zic
gudinde felicitari si multa bafta si maine

valenio stiu ca tre'sa-ti faci bagajul dar lasa bebeloiul sa mai stea la dospit nitel
clau distractie placuta maine si ce-mi place poza ta de la avatar
puiutzii frumosi
beyy voi sunteti criminale
ursuletule mie imi mai place si stefan,razvan,radu..uite ce zici de un andrei razvan sau andrei bogdan sau andrei cristian..ca sa aiba si nume de sf..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Nu Cami,stai linistita! Va pup!! E pozitiv si asta! Ma retrag putin sa respir.. ![]() |

Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
gecko spune:
Zoze, te rog eu sa te linistesti. Numara pana la 5, respira adanc si nu te panica si nu incee sa gandesti din secunda asta...toate se aseaza la locul lor.
Simo27 spune:
Zoze,eu te felicit din inima

.O sa fie bine!!!Sunt sigura!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Ursulico,lasa ca te vei descurca cu brio.

Sigur ii vei iubi pe amandoi la fel de mult,doar ca Vlad va trebui sa se "acomodeze" cu fratiorul..dar la cat e el de cumintel nu va avea nici o problema
Eu ce sa mai zic.... cum ma voi imparti in 3????
David cu clasa 1,trebuie sa fac cu el dictari,sa citim,na,e baiat si trebuie efectiv sa trag de el cateodata ca sa ne apucam de teme..Sam e super dependent de mine,nici la baie nu ma lasa singura,iar noaptea ma striga daca merg la baie....daaar cred cu tarie ca va fi bine
!
Ramo
,vreau sa te intreb ceva:te-a durut cand ti-a scos firul de cerclaj???si cat a mai durat pana ai nascut???
Clau,sa aveti maine o petrecere frumoasa 
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"