Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Mai am o problema, nu avem nume!!! a fost victor andrei traian andrei liviu andrei apoi andrei cristian albert cristian si acum nu mai e in niciun fel!!!!! ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
pe Liviu il mai cheama si Eugen, daca va inspira cu ceva

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Miercuri merg sa ma programez! Gecko, eu ma gandeam la mercedesu' ca se poarta Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |

Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
Nicoleta spune:
Sf Eugenia a trecut. In Ajun de Craciun (mama e Eugenia
). Bine ca nu e Napolitana... ![]()
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
pe Liviu il mai cheama si Eugen, daca va inspira cu ceva ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Si pe Alin il cheama si Aurelian!

Valentina cu
Matei si
gecko spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Miercuri merg sa ma programez! Gecko, eu ma gandeam la mercedesu' ca se poarta Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Lasa mercedesu' ca ala e al unei anumite etnii...si aia "nu se coboara" la Citroen...asa ca atunci cand o fi la joaca si l-ai striga pe nume nu risti sa-ti raspunda jumate satra

VALENTINA C spune:
Si eu voiam sa-ti spun ca pe 24dec a fost sf Eugenia. Ti-ai sarbatorit barbatul???![]()
Valentina cu
Matei si
VALENTINA C spune:
Stau de 2 ore pe Bucataras si deja am inundat casa..Dar mi-am stabilit niste "tinte" pt maine: supa-crema de ciuperci, iahnie de fasole cu carnati si fursecuri....sau Pizza, in caz ca mi-e lene sa ma apuc...![]()
Nu cred c-am vazut forumul mai animat decat acum...Vedeti ce pot face "defectiunile tehnice" 
?
Valentina cu
Matei si