Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Zoze, pai niciodata nu e momentul potrivit, niciodata nu o sa mai fii pregatita s-o iei de la capat...asa ca...cum vrea DD si o sa fie bine...vorba lui Gecko, o s-o iubesti pe Mazda, o sa vezi ![]()
Claudel
Sa nu uiti sa ne pui poze de la party. Distractie placuta ![]()
VALENTINA C spune:
Nico, si pe Matei abia l-am adormit pe la 2..![]()
Zoze, deci?![]()
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
cami33 spune:
zozelici, gata, sterg postul anterior
. Eu intelesesem ca tu iti doresti sa fie cu ochi
. Scuzeeeee

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Mi-au dat lacrimile (logic, la ce stare am)! va multumesc pt vb frumoase si pentru incurajari, eu stiu ca o sa fie bine dar ma apuca si pe mine... Va pup pe toate si ar trebui sa ma apuc de bagaj. Vali, eu de unde iau adeverinta?? ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Habar n-am...s-ar putea sa nu-ti trebuiasca...
Valentina cu
Matei si
ursuleata spune:
Mai am o problema, nu avem nume!!!
a fost victor andrei
traian andrei
liviu andrei
apoi
andrei cristian
albert cristian
si acum nu mai e in niciun fel!!!!!
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
VALENTINA C spune:
Zoze, se zice ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti suporta... asa ca asteptam si noi... Chiar ca stau ca pe ghimpi... Uite, au inceput sa-mi curga sanii de stres![]()
Valentina cu
Matei si
gecko spune:
Valentina, eu sunt foarte cerebrala...matematica, fizica, chimie am mancat toata viata. Partea de fliu-fliu si somnoroase pasarele nu mi s-au potrivit niciodata
...sau cel putin aa cred
Bubule, ti-a venitCM-ul? Uff, in farsit una neafectata de molma. Ce e frate...zboara spermatozoizii haotic in atmosfera???????
Ursule, ce faci muica? Te ineci ca tiganul la mal? Hai ca va fi la fel de bine ca si cu Vladutz si tu o sa ai dragoste pentru amandoi
.
gecko spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Mai am o problema, nu avem nume!!! a fost victor andrei traian andrei liviu andrei apoi andrei cristian albert cristian si acum nu mai e in niciun fel!!!!! ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Citroen...ca se poarta

VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Mai am o problema, nu avem nume!!! a fost victor andrei traian andrei liviu andrei apoi andrei cristian albert cristian si acum nu mai e in niciun fel!!!!! ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Hai ca mai aveti timp..N-ai auzit-o pe Simo? Ce nume apare in ziua nasterii ala sa fie...Mazda/ Ford/...

Te-ai programat pt cezariana?
Valentina cu
Matei si
ursuleata spune:
Miercuri merg sa ma programez!
Gecko, eu ma gandeam la mercedesu' ca se poarta
Vlad
Mami de ursulet
bebe