Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am uitat sa o pup pe Stela care ma tot vede sexy cu 20 de kile mai mult si de ea zice ca are curu' mare

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zozelici, O SA FIE BINE respira, respira, respira

Nico, felicitari surioarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

m-am programat si eu la o eco sa-mi vad ovarele, cum or mai fi..la Medlife Unirii, dr.Angelescu Corina pentru ecografie abdominala inferioara. Sper ca asta e eco pe care tre s-o fac si nu am incurcat borcanele..a fot cineva la tipa asta vreodata?..
maia ce-ai bre cu mine?..eu sunt ok!adik, negravidoasa

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ursulet, cum stai cu burtica, cat mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Ramo,vreau sa te intreb ceva:te-a durut cand ti-a scos firul de cerclaj???si cat a mai durat pana ai nascut???

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

pfiuuu simo .. m-a durut dar e o durere suportabila,procedeul nu dureaza f mult ..e vorba de minute...durata dupa ce a scos firul...pe mine m-au bagat la urgenta ,pe la ora 17-17.30 am ajuns la cabinetul dr ,m-a trimis la spital si la 19.50 l-au scos pe andru...daca bcf-urile lui andru nu dadeau de gandit(pentru ca a fost scos mai mult lesinatnici nu vreau sa-mi aduc aminte)probabil ma lasau sa nasc natural...dar ii multumesc lui DD ca el a dat semne ca altfel o pateam cu circulara si esarfa de cordon..nu mi-au facut eco,eco de la cabinet era incuiat iar dr nu avea cheia la ea iar la spital nu mergea..nu stiu daca am fost f coerenta ca-s cu andru atarnat de gat... si nu te mai gandi la momentele astea...ai sa vezi ca totul o sa fie bine...citeam mai zilele trecute ca -ti faceai probleme de greutatea lui micu'..andru meu a 2120g si ce griji mi-am mai facut dar faptul ca a fost sanatos l-a ajutat ff mult sa ajunga la greutatea normala..nu conteaza cat cantareste important e sa fie sanatos....uite si iulia..cu cate bolesnite a avut si a crescut f bine la cat a fost de mititica...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Nu pot sa nu va spun, sora mea cea mica, Cristina, a luat mentiune la olimpiada de romana, faza pe judet!! Este clasa a 7-a.
felicitari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!
si bine ai revenit ..astept pozici cu andreiutza ..daca vrei sa ne-o arati

Mergi la inceput

Despre Andreutza (o sa incerc sa pun si niste pozici, sa vedeti cat a crescut): si-a facut in cele din urma un programel de dormit dupa-amiaza care ma avantajeaza, doarme legat 2 ore - 2 ore 1/2, timp in care fie ma odihnesc si eu, fie mai imi fac din treburi (de cele mai multe ori). Cat e treza, trebuie sa stau numai cu ochii pe ea sau sa ma joc cu ea, ca altfel se plictiseste daca n-are preocupari. E la faza la care imita tot ce facem si repeta tot ce spunem, e ff vorbareata (aici ma-ntreb cu cine o semana?), face mancare, curatenie, leagana papusile, merge cu masina... Inca ma chinui s-o invat la olita, n-am reusit pana acum, e dupa cum vrea ea, cand are chef cere olita, cand nu, face pe ea. Cat despre fundulet, e ff sensibila, trebuie sa fiu atenta cand face kk s-o schimb imediat, altfel se irita si raau, cu usturimi.
Vrea sa pape singura, sa se imbace singura, bineinteles ca nu-i iese...

Mergi la inceput

Despre noi: ne temem de porcina, Vio s-a si vaccinat, eu stau in dubiu ca faceam urticarie de la oua cand eram copil si, cica, cei alergici la oua tre' sa se lase pagubasi, tot facem socoteli si para-socoteli, ca suntem bugetari si ne tot trimit (pe Vio) astia in fara plata si ne iau sporurile, si mai avem o groaza de amenajat prin casa si pe-afara...
Slava Domnului ca suntem sanatosi deocamdata...
In rest, eu sunt ocupata toata ziulica cu Andreea, cand mai sta maica-mea cu ea mai rezolv si din treburile gospodaresti, achit facturi, fac cumparaturi, ca Vio vine tarziu de la serviciu si nu mai are timp si chef de nimic. Uitati-va cat e ceasul si el inca n-a plecat de la munca, ziceam ca mergem la Carrefour tonight...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

S-a trezit, nu are febra, dar nu prea a mancat... inainte de nani s-a inecat cu ou, ca are nasul infundat... si l-a dat afara (vomat)... apoi a mancat fructe cu branza de vaci, acum ce-o avea? Isi maseaza gingiile jos, de zor, cu ambele maini... Uf!

Mergi la inceput