Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
Am uitat sa o pup pe Stela care ma tot vede sexy
cu 20 de kile mai mult si de ea zice ca are curu' mare

Vlad
Mami de ursulet
bebe 
luny spune:
m-am programat si eu la o eco sa-mi vad ovarele, cum or mai fi..la Medlife Unirii, dr.Angelescu Corina pentru ecografie abdominala inferioara. Sper ca asta e eco pe care tre s-o fac si nu am incurcat borcanele
..a fot cineva la tipa asta vreodata?..
maia ce-ai bre cu mine?..eu sunt ok!adik, negravidoasa

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Ramo ,vreau sa te intreb ceva:te-a durut cand ti-a scos firul de cerclaj???si cat a mai durat pana ai nascut???Simo cu ,mami de DAVID si de SAM "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |

nici nu vreau sa-mi aduc aminte)probabil ma lasau sa nasc natural...dar ii multumesc lui DD ca el a dat semne ca altfel o pateam cu circulara si esarfa de cordon..nu mi-au facut eco,eco de la cabinet era incuiat iar dr nu avea cheia la ea iar la spital nu mergea
..nu stiu daca am fost f coerenta ca-s cu andru atarnat de gat...
si nu te mai gandi la momentele astea...ai sa vezi ca totul o sa fie bine...citeam mai zilele trecute ca -ti faceai probleme de greutatea lui micu'..andru meu a 2120g si ce griji mi-am mai facut dar faptul ca a fost sanatos l-a ajutat ff mult sa ajunga la greutatea normala..nu conteaza cat cantareste important e sa fie sanatos....uite si iulia..cu cate bolesnite a avut si a crescut f bine la cat a fost de mititica...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Nu pot sa nu va spun, sora mea cea mica, Cristina, a luat mentiune la olimpiada de romana, faza pe judet!! Este clasa a 7-a. ![]() |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
ramo_cata spune:
citat din mesajul lui ccris_ccris![]() Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! Chocolate therapy is, oh, so good! |

si bine ai revenit ..astept pozici cu andreiutza ..daca vrei sa ne-o aratiRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
ccris_ccris spune:
Despre Andreutza (o sa incerc sa pun si niste pozici, sa vedeti cat a crescut
): si-a facut in cele din urma un programel de dormit dupa-amiaza care ma avantajeaza, doarme legat 2 ore - 2 ore 1/2, timp in care fie ma odihnesc si eu, fie mai imi fac din treburi (de cele mai multe ori). Cat e treza, trebuie sa stau numai cu ochii pe ea sau sa ma joc cu ea, ca altfel se plictiseste daca n-are preocupari. E la faza la care imita tot ce facem si repeta tot ce spunem, e ff vorbareata (aici ma-ntreb cu cine o semana?
), face mancare, curatenie, leagana papusile, merge cu masina... Inca ma chinui s-o invat la olita, n-am reusit pana acum, e dupa cum vrea ea, cand are chef cere olita, cand nu, face pe ea. Cat despre fundulet, e ff sensibila, trebuie sa fiu atenta cand face kk s-o schimb imediat, altfel se irita si raau, cu usturimi.
Vrea sa pape singura, sa se imbace singura, bineinteles ca nu-i iese...
ccris_ccris spune:
Despre noi: ne temem de porcina, Vio s-a si vaccinat, eu stau in dubiu ca faceam urticarie de la oua cand eram copil si, cica, cei alergici la oua tre' sa se lase pagubasi, tot facem socoteli si para-socoteli, ca suntem bugetari si ne tot trimit (pe Vio) astia in fara plata si ne iau sporurile, si mai avem o groaza de amenajat prin casa si pe-afara...
Slava Domnului ca suntem sanatosi deocamdata...
In rest, eu sunt ocupata toata ziulica cu Andreea, cand mai sta maica-mea cu ea mai rezolv si din treburile gospodaresti, achit facturi, fac cumparaturi, ca Vio vine tarziu de la serviciu si nu mai are timp si chef de nimic. Uitati-va cat e ceasul si el inca n-a plecat de la munca, ziceam ca mergem la Carrefour tonight...
Nicoleta spune:
S-a trezit, nu are febra, dar nu prea a mancat... inainte de nani s-a inecat cu ou, ca are nasul infundat... si l-a dat afara (vomat)... apoi a mancat fructe cu branza de vaci, acum ce-o avea? Isi maseaza gingiile jos, de zor, cu ambele maini... Uf!

cu
si de SAM

de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)