Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am vorbit cu Pucca si va veni si ea la intalneala! va pupa pe toate, e tot super prinsa la serviciu.. Bia e o scumpa, zicea ca enumera tot neamul in somn, alearga intr-una, e apriga si ea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Iata si pozicile promise:

De Craciun

Ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Am vorbit cu Pucca si va veni si ea la intalneala! va pupa pe toate, e tot super prinsa la serviciu.. Bia e o scumpa, zicea ca enumera tot neamul in somn, alearga intr-una, e apriga si ea!

Ce intalneala? Cand? Unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

De Craciun

Ianuarie 2010

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!
ce superbe sunteti..andreiutza e o d-sorica tare dragutza..mi-a sarit in ochi aperitivul "arici made in bubu" .hmm si cate bunatati

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:

De Craciun

Ianuarie 2010

edit: ce mi-a placut ca ai parchet pe hol..ai facut o alegere super buna..eu am gresie si imi da tot timpul o stare de frig....brrr

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Ce intalneala? Cand? Unde?

dau cafeaua de dimi, pe 6 sau 7 feb

in Unirii sus, pe la 11, ce ziceti, e ok locatia? m-am gandit sa pastram locul ca am mai fost acolo, mi s-a parut ok, si ora la fel, ca au putut multe randunici sa vina!

Mergi la inceput

ce scumpica e Andreea, a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Zoze,mami!!Ce-mi vazura ochii?Eu as mentiona ca oricum va fi,va fi bine,cu ajutorul Domnului!Si intr-adevar,nu cred ca suntem vreodata pregatite de bb2,tot timpul intervine ceva,ceva avem in minus.Dar peste putin timp vom fi vvvvv fericite pentru asta.Cum o vrea Domnul si daca e sa fie,Doamne ajuta sa fie sanatos si tu la fel!Capul sus!
Ursu,pup si eu.Si unde-s bre kilogramele alea 20?Ca in poza nu s-au vazut?Si chiar de-ar fi,tu imediat le dai jos cum a fost cu Vladucul,nu te plange!
Cuscra,tu te gandesti la scosul cerclajului?Da-mi voie sa rad,fiindca treaba asta e chiar floare la ureche pe langa nastere...zau ca abia simti.Gandeste-te ca mie mi l-a scos cu muuuult inainte de nastere si abia daca am simtit.Bb poate veni imediat sau mult mai tarziu dupa scoaterea cerclajului...el stie.Depinde cum se prezinta colul.Si cand decide dr sa-l scoata..poate va dori sa-l scoata mai la termen si hop va iesi si bbul.
Cate un pup pt Cris si Maia ca nu le-am mai vazut de mult.

Si acum sa ma plang: Tea afara e de coma...ii pica pe un loc anume si nu mai e chip sa o iau din acel loc..De ex. asta seara am inghetat bine pt ca s-a oprit in fata farmaciei sa admire si abia abia am luat-o de acolo..pur si simplu era hipnotizata de culorile ambalajelor medicamentelor si altceva nu mai vedea...in parc la primarie a intalnit un copilas de aceeasi varsta si pana nu a plecat copilul,cu nik nu am putut s-o determin sa plecam...etc etc.Plec fiindca puuute rau...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, cuscra draga, eu ti-am cam dus dorul, sa stii Tot frumoasa ai ramas, ai o fatza fericita tot timpul si esti frumoasa rau Ca sa nu mai zic de Andreiutza- bulanoasa, scumpa rau, n-am mai vazut-o cu toti dintisorii si e schimbata total, frumoasa foc cate kg mai are? Si te cam pricepi la bucatareala, mai cuscra, esti de nota 10 Are de unde invata nora-mea Zau mi-a fost dor de tine si te astept mai des pe-aici

Ma duc sa spal pe jos, cam-am incumetat si am aspirat, am facut ordine, aerisit...apoi sa pregatesc masa si poate sa calc niste rufe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,mersi mult!A,deci tu ai facut ceza -nu mai tineam minte..-eu voi naste normal de-asta am intrebat cat a durat.Uite ca mi-a raspuns promp,Cuscra.Da,mai ,razi,da eu sunt fricoasa da??
Mie firul de cerclaj mi-l va scoate in 26,cand voi avea 37 de sapt jum...ideea e ca ,colul s-a scurtat mult si e deschis-of course si nu cred ca va mai dura mult!si uite-asa ratez cafeau buna data de Luny
Criss,ce mare a crescut si Deea

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput