Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
Am vorbit cu Pucca si va veni si ea la intalneala!
va pupa pe toate, e tot super prinsa la serviciu.. Bia e o scumpa, zicea ca enumera tot neamul in somn
, alearga intr-una, e apriga si ea!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Am vorbit cu Pucca si va veni si ea la intalneala! va pupa pe toate, e tot super prinsa la serviciu.. Bia e o scumpa, zicea ca enumera tot neamul in somnIubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ce intalneala? Cand? Unde?
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui ccris_ccris Iata si pozicile promise: De Craciun Ianuarie 2010 Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! Chocolate therapy is, oh, so good! |
ce superbe sunteti..andreiutza e o d-sorica tare dragutza
..mi-a sarit in ochi aperitivul "arici made in bubu" .hmm si cate bunatati
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui ccris_ccris Iata si pozicile promise: De Craciun Ianuarie 2010 Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! Chocolate therapy is, oh, so good! |
ai facut o alegere super buna..eu am gresie si imi da tot timpul o stare de frig....brrrRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ccris_ccris
Ce intalneala? Cand? Unde? Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! Chocolate therapy is, oh, so good! |
dau cafeaua de dimi, pe 6 sau 7 feb
in Unirii sus, pe la 11, ce ziceti, e ok locatia? m-am gandit sa pastram locul ca am mai fost acolo, mi s-a parut ok, si ora la fel, ca au putut multe randunici sa vina!
Iubirea mea,
luny spune:
ce scumpica e Andreea, a crescut
Iubirea mea,
mstela spune:
Aoleu,Zoze,mami!!
Ce-mi vazura ochii?Eu as mentiona ca oricum va fi,va fi bine,cu ajutorul Domnului!Si intr-adevar,nu cred ca suntem vreodata pregatite de bb2,tot timpul intervine ceva,ceva avem in minus.Dar peste putin timp vom fi vvvvv fericite pentru asta.Cum o vrea Domnul si daca e sa fie,Doamne ajuta sa fie sanatos si tu la fel!Capul sus!

Ursu,pup si eu.Si unde-s bre kilogramele alea 20?Ca in poza nu s-au vazut?
Si chiar de-ar fi,tu imediat le dai jos cum a fost cu Vladucul,nu te plange!
Cuscra,tu te gandesti la scosul cerclajului?Da-mi voie sa rad
,fiindca treaba asta e chiar floare la ureche pe langa nastere
...zau ca abia simti.Gandeste-te ca mie mi l-a scos cu muuuult inainte de nastere si abia daca am simtit.Bb poate veni imediat sau mult mai tarziu dupa scoaterea cerclajului...el stie.Depinde cum se prezinta colul.Si cand decide dr sa-l scoata..poate va dori sa-l scoata mai la termen si hop va iesi si bbul.
Cate un pup pt Cris si Maia ca nu le-am mai vazut de mult.
Si acum sa ma plang: Tea afara e de coma...ii pica pe un loc anume si nu mai e chip sa o iau din acel loc..De ex. asta seara am inghetat bine pt ca s-a oprit in fata farmaciei sa admire si abia abia am luat-o de acolo..pur si simplu era hipnotizata de culorile ambalajelor medicamentelor si altceva nu mai vedea...in parc la primarie a intalnit un copilas de aceeasi varsta si pana nu a plecat copilul,cu nik nu am putut s-o determin sa plecam...etc etc.Plec fiindca puuute rau...
mami de TEA (1.04.08)
bubu05 spune:
Mai, cuscra draga, eu ti-am cam dus dorul, sa stii
Tot frumoasa ai ramas, ai o fatza fericita tot timpul si esti frumoasa rau
Ca sa nu mai zic de Andreiutza- bulanoasa, scumpa rau, n-am mai vazut-o cu toti dintisorii si e schimbata total, frumoasa foc
cate kg mai are? Si te cam pricepi la bucatareala, mai cuscra, esti de nota 10
Are de unde invata nora-mea
Zau mi-a fost dor de tine si te astept mai des pe-aici 
Ma duc sa spal pe jos, cam-am incumetat si am aspirat, am facut ordine, aerisit...apoi sa pregatesc masa si poate sa calc niste rufe...
Simo27 spune:
Ramo
,mersi mult!A,deci tu ai facut ceza -nu mai tineam minte..-eu voi naste normal de-asta am intrebat cat a durat.Uite ca mi-a raspuns promp,Cuscra
.Da,mai ,razi
,da eu sunt fricoasa da??![]()
Mie firul de cerclaj mi-l va scoate in 26,cand voi avea 37 de sapt jum...ideea e ca ,colul s-a scurtat mult si e deschis-of course
si nu cred ca va mai dura mult
!si uite-asa ratez cafeau buna data de Luny
Criss,ce mare a crescut si Deea
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)