Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 12
mimonix spune:
Vad ca poate fi folositor al doile nume al randunoiului
Pe-al meu il cheama Toma , poate va inspira si ma gandesc mai ales la Simo ca langa doi sfinti poate merge un necredincios ![]()
In rest, nu mai zic nimic
Mi-e drag sa va citesc angoasele legate de nasterea ce va sa vina 
, stau cu o mana pe majorete
si parca am fluturi in stomac. O imbratisare caldicica-molicica (va mai amintiti ?
) pentru toate gravidutele.
La Zoze ma gandesc sa-i dea Dumnezeu gandul al bun si sa fie sanatoasa ! Si pentru ea o caldica-molicica 
Nicoleta, mare realizare a Cristinei , bravo! Sa-i cumperi ceva frumos de acolo ca recompensa
Si bine ca ati scapat de febra, vine ea si pofta de mancare!
Cris , ma bucur sa te revad.Am pozele deschise dar ma delectez pe seara!
Pe Gecko intr-o buna zi o sa o "halesc" cu fulgi cu tot daca mai zice ceva de surf si ocean si caldurica
! Si mai are si copil care papa singur frumos cu lingura Si mai face si fite ca nu vorbeste nimeni cu ea ![]()
Stela, si al meu are fixuri afara :baltile! Cate balti atatea crize 
Noi suntem bine, eu cu foamea in gat
, teroristul a dormit azi mai putin si am fost singura cu el
!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VALENTINA C spune:
Mimo,
. Mai lasa majoretele vreo 2 saptamani, ca dup-aia au 3 nasteri de asistat cam in aceeasi perioada..![]()
Cris, Matei a mers la cresa la 1,4 ani. Prima luna si jumatate a luat tot ce se putea: tuse, muci la greu, conjunctivita, afte, otita... Urmatoarele 2 luni au fost mai linistite, cu tuse sporadica si muci din cand in cand. In decembrie la sfarsit am mai avut o febra mica si acum o bronsita,(asta din urma nu a luat-o de la gradi). Asta pe partea medicala. Pe partea de socializare/ invatare/ mancat eu sunt extrem de multumita, poate ai mai citit pe aici...Asa ca de voi depinde daca o duci la cresa sau nu...Trebuie sa canatesti bine beneficiile/ dezavantajele...
Dar daca o duci, e bine sa o duci inainte sa incepi munca, sa fii sigura ca e totul in regula...
Valentina cu
Matei si
36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
Cris, ce s-a lungit Andreea de cand n-am mai vazut-o!!Si parca e a lui tati toata...![]()
Valentina cu
Matei si
VALENTINA C spune:
Ultima preferinta a lui Matei in functie de mancare e sana. M-a vazut pe mine ieri si a vrut neaparat. I-am dat si azi mi-a cerut si la pranz, si acum "tzana buna". Acum e cu cana in mana si cu toata fata alba...
Si a dat si pe el si pe covor!!

Si ne distram cu "ibelula" si ' "Tutuit" ( ciufulit). A invatat sa-l zica pe L bagand limba printre dinti si cand zice cuvinte cu L e mortal 

Valentina cu
Matei si
Maia37 spune:
Bre Luny
ca te-am facut
dar necitind din urma am tras concluzia ca atare si crede-ma m-am bucurat mult cum de altfel le felicit pe toate
si mamicile de puiuti 2 si 3
.I-a vezi poate urarea mea sa nu fie cu urmari
mihatp spune:
zoze

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mstela spune:
Cuscra draga,pai eu n-as zice deloc ca esti fricoasa dupa ce ai nascut un Barosanel si ai mai fi vrut un Barosanel.![]()

Neste intrebari,va rog
:
1)O fi de rau sau NU ingrijorator sa gasesc adesea in pampersul puturos al Teei bucatele de masline,mieji de seminte intregi,bucatele de legume??Adik din ce a mancat sa fie nedigerat?
2)S-a gandit careva ce ii va da copilului sa manance la vara,la mare?
O fi ok mancarea de la AI in BG?
Ma gandeam sa ma orientez spre o rezervare pe booking pt BG si ma gandeam la AI sa nu ne stresam cu mancarea.Dar copilul??
De fapt as prefera demipensiune,numai ca,din ce am citit,la demipensiune sunt incluse micul dejun si cina...si cred ca e de preferat ca pranzul sa fie asigurat,sa nu fim nevoiti sa alergam cu cupchilul in brate pe la restaurante dupa o ciorba prin caldura
...
La cina am putea manca in timpul plimbarii pe afara pe-nserat..
So,cine stie,pentru serviciul demipensiune,iti poti alege mesele din zi?
Stiti ce gand imi trecea aseara la dush?
Daca si pisicile au ovulatie!!!

mami de TEA (1.04.08)
ariel_7000 spune:
stela, conditiile si mancarea ... depinde unde mergi. am fost de 3 ori si de 2 ori am fost super multumita, de 1 data...hmmmm.
demipensiune inseamna MD si cina. fara pranz, nu-ti poti alege tu mesele. bauturile se platesc separat. sunt multe terase si restaurante unde poti lua un pranz ok, nu trebuie alergatura, caci sunt (erau) locuri din belsug, caci majoritatea merge la AI.
da, normal ca si pisicile ovuleaza!, dar la 6 luni
ovul+spermatozoid=love
edit: referitor la bucatelele nedigerate si teo are, caci inghite in stil "pelicanesc".
zoze, bebedoi vine de ziua lui! adica, poti tu sa stai in cap, ca el vine cand are el chef, nu cand ai tu. si daca el a ales sa vina acum, atunci SIGUR va fi bine. de ce te agiti tu cu tzspe mii de teste (fals pozitive??? 
![]()
), cand poti sa-ti faci un test de sange si afli rapid. stiu....nu ai curaj...cunosc. cat despre tratamentele "hormonale", daca sunt despre ce am vb noi, le poti face si in sarcina,fara risc, atata timp cat apelezi la homeopatie. eu am facut si uite ce "prapadit" am nascut. stai calma si gandeste pozitiv. 
la mine greata si starile de 2 bani au fost de la bila...acum sunt la CM si ma alatur oanei cu starile de nechef...
kitzy, am uitat sa te felicit! sigur va fi ok de data asta! 
ursule, aceleasi sentimente le-am avut si eu. uneori le am si acum...insa e minunat cu 2 copii! e sublim!
cris, bunaaaaa! mi-era dor de tine!
luny, intrebai daca a vb cineva cu vio. am vb eu...in general era ok. a avut niste probleme, cand se va putea va intra ea sa povesteasca.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Cuscra draga,pai eu n-as zice deloc ca esti fricoasa dupa ce ai nascut un Barosanel si ai mai fi vrut un Barosanel. ![]() ![]() Neste intrebari,va rog :1)O fi de rau sau NU ingrijorator sa gasesc adesea in pampersul puturos al Teei bucatele de masline,mieji de seminte intregi,bucatele de legume??Adik din ce a mancat sa fie nedigerat? Si eu vad in cacutza lui Matei diverse resturi, dar nu m-am ingrijorat niciodata, am banuit ca e normal, din moment ce nu miros diferit..2)S-a gandit careva ce ii va da copilului sa manance la vara,la mare? Matei mananca de la un an cu noi, asa ca eu nu mi-as face probleme. O fi ok mancarea de la AI in BG?Ma gandeam sa ma orientez spre o rezervare pe booking pt BG si ma gandeam la AI sa nu ne stresam cu mancarea.Dar copilul?? ![]() De fapt as prefera demipensiune,numai ca,din ce am citit,la demipensiune sunt incluse micul dejun si cina...si cred ca e de preferat ca pranzul sa fie asigurat,sa nu fim nevoiti sa alergam cu cupchilul in brate pe la restaurante dupa o ciorba prin caldura ...La cina am putea manca in timpul plimbarii pe afara pe-nserat.. So,cine stie,pentru serviciul demipensiune,iti poti alege mesele din zi? Stiti ce gand imi trecea aseara la dush? Daca si pisicile au ovulatie!!!![]() ![]() Pai probabil ca au, nu?mami de TEA (1.04.08) ![]() |
Valentina cu
Matei si
VALENTINA C spune:
Ma duc sa ma uit la samurai, ca am ciripit destul azi!
si o noapte linistita pt Zoze
Valentina cu
Matei si