Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
am facut ce-am facut si am ajuns iar in IOR, ne-a prin 8,30 p-acolo si Mufa urla sa mai stam
cat poate sa alerge copilul asta, cu ce viteza, si nu are buton de switch off!
zozel ma gandesc la tine, sa stii..uite ce bine a zis Ariel
..stii, bbii isi aleg ei parintii, nu noi pe ei!![]()

stela si Muf are meniul in chiloti, stiu ca e normal sa nu digere tot..ti-am lasat un mesaj, l-ai gasit?cu HB ti-a spus Ariel.Din ce meniu or vaea aia acolo, cred ca-i gasesti si ei un gratarel de pui, legume, iaurt, sigur!
maia, stai ma, linistita, nu-i problema..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
mai ce imi facurati? intrasem sa vad de Miha si cand colo aflai de Zoze
cu pozitivul!
Zoze o sa fie bine!
dar tre sa ai si o alta confirmare.. uite ca zicea si Ariel de testul de sange..
Nicoleta felicitari surioarei!
Cris bine revenisi la taclale!
ce frumusica s-a facut Andreea!
si ce de bunatati! yummy!
Maia 
Stela si noi avem bucatele de diverse in pampers.. cred ca e normal pe undeva ca doar nu au toate maselele..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
zozela spune:
Va multumesc pentru cuvintele de incurajare si pentru urari!
Sunteti minunate,ca intotdeauna!!
Va multumesc!
Dupa ce am plans,dupa ce l-am strans la piept pe Mihai,dupa ce am stat in bratele lui Dan,minute in sir,dupa ce am plans iara,dupa ce i-am dat sa mai suga o tzatzica,Mihaiului,cui altcuiva(
),m-am linistit si mi-am ascultat si omul.Are dreptate,aveti dreptate cu totii-daca a hotarat sa vie acum,atunci sa vie.Impreuna le-om duce pe toate!
..Si-am mai facut un test:
Vom avea un copiiil!! Inca un copil!!
Vine in cel mai nepotrivit moment,mai ales din cauza sanatatii mele,pt.ca doar ce ma hotarasem sa ma cat si-n cur,daca era nevoie,numa' sa-mi fie bine,sa slabesc si sa scap de starile astea..Dar..e un dar! Cine-s eu sa refuz asa ceva?! Doamne-ajuta,sa fie bine pana la capat,nu ca data trecuta si-de data asta-sa am si eu o nastere de vis! Sovi-cred ca o sa am nevoie de ajutorul tau!![]()

Daca data trecuta,habar n-am avut ca-s gravida si mi-am facut testul prin ziua a 4 a de intarziere,de data asta,nu stiu cum,ceva am simtit.Nu stiu sa zic ce,dar am simtit!![]()
Maine fac analize! Tineti-mi pumnii stransi!! gecko fata,nu stiu ce se intampla cu spermatozoizii astia,dar se intampla..
..

mstela spune:
Multzam,fetelor de lamuriri.
Deci,nu se moare de la AI in BG,dar nici bine nu iti poate fi,aa??Om vedea.Ramane sb deschis.Deocamdata e un vis ca bani nema.Dar eu tot incerc sa-l rup pe
in 4...Sanatosi sa fim.
Ank,
am citit de planul de intalneala.Eu,daca voi putea,cu siguranta voi veni.
Abia astept sa va vad.Nu m-am pronuntat ca mai e muuult pana atunci si nu stiu ce poate interveni,...dar in principiu,abia astept.
Zoze,Doamne ajuta sa fie totul bine.

Si bei,lasati spermatozoizii pe loc ca nu-i gluma

..
NB
mami de TEA (1.04.08)
nicol_conte spune:
Zoze - sa fie intr-un ceas bun! O sa fie bine! M-au emotionat randurile tale
...si
iarta-ma ca zic
,parca-mi vine sa si rad pe de alta parte, dar la cat le-ai purtat de grija fetelor (Nico,Miha si nu mai stiu....) si la cata bascalie ai tot facut de ele, iete cum ajungem la vorba lu' Nico , care zicea intr-o zi ca nu vedeai barna din fata ta
...
Ursulico si la tine va fi bine! Impartasesc aceeasi parere cu fetele care te-au incurajat...
am citit tot, am vazut si poze , nu mai nominalizez ..tre sa fug, ca am maine examen si nu stiu nimic
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
zoze
, hai ca poate odiseea asta o facem impreuna
... de la inceput
. si
pentru sot intelept si iubitor.
eu n-am facut test, dar nici CM la orizont![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
tuchi
, hai iesi, e pagina 13
. un
mare ca te tot stiu amarata in ultima vreme
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Sunteti de groaza
, eu nu mai intru pe forum
, habar n-aveam in ce ma bag 
Miha, Zoze FELICITARI !
PS asa-i in viata nene, Miha a muncit de s-a spetit pentru asta 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Intr-un sat soseste o īnvatatoare noua si tinara.
In intampinarea ei este trimis un tanar aratos. Acesta ii pune frumos bagajele in caruta, si se
aseaza in fata, langa domnisoara. La marginea satului vad ei o vaca care se imperechea cu un taur.
Venita de la oras, invatatoarea este profund marcata, si-l īntreaba pe tanar:
- De unde stie taurul, ca... stii tu... cand este momentul potrivit?
- Dupa mirosul vacii...
Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facand acelasi lucru.
- Si calul de unde stie...? intreaba din nou curioasa invatatoarea.
- Tot dupa miros, la fel si cainii, si oile.
Ajung ei la noul domiciliu al invatatoarei, descarca bagajele si baiatul isi ia ramas bun:
- Toate cele bune!
- Multumesc pentru ajutor, spune tanara. Mai treci pe la mine cand ti se desfunda nasul...

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea