Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo27 spune:
Zoze
,sa dea Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina usoara,sa treaca toate problemele.Cu kg,stai linistita ca o sa le dai jos rapid alergand dupa 2 copii![]()
Miha,felicitari si tie ca asa am un feeling ca vei deveni din nou mamica
si ghiciti cine mai lipsete???
Alo,Viena se aude?????![]()
![]()
Dupa Sovi si Clodute-care au format un duet
,a venit Simonetta-solita
,acum suntem trio-vesel:Vali,Ursulica si eu
si urmeaza cvartetul![]()

!!!asa ca,pazeaaaaa ca va urma cvintetul![]()
hai,mai Cuscra
ca nu mai vroiam inca un Barosan
.Imi ajunge asta
,ca abia il mai manevrez
!
Lui Sam nu prea i-am gasit resturi
,f rar!
Din cate am auzit AI in Bulgaria merita!Deci,go for it
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix PS asa-i in viata nene, Miha a muncit de s-a spetit pentru asta |
asta da munca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
va
pe toate apasat, pe zoze de un milion de ori,
pe maine, eu
ca saptamana asta a fost
si 
cu un ultim suflu, bitzaaaaaaaaaa
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Stela, eu n-as pleca cu copil asa mic la AI nici batuta! Varianta ideala mi se pare vila (apartament) cu bucatarie , curte si multe liniste.Eventual aproape de plaja. Pe mine nu ma deranjeaza sa-i gatesc cand doarme de pranz , anul trecut cel putin 50% din turistii care au fost la AI in Bulgaria au facut un soi de enterocolita dubioasa (Raluca a patatit-o si am mai auzit acelasi lucru din nspe surse diferite). In plus ,mie mi se pare minunat sa pot sa stau seara in curte la o bere, pe malul marii in timp ce copilul doarme cu interfonul la cap ! In loc sa ma culc la 9 cand cade el rupt. Ieftin si bun, eu iti recomand 2 Mai in iunie dar si bulgarii au vile din astea kklau.
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihutza11 spune:
Zoze felicitari! 

Miha vrem confirmare!!
Mimo super bancul! 

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Simo27 spune:
In timp ce faceam dus mi-am amintit ca am sarit de la calcul pe Kitzy
!deci,refaceti voi duetele,triourile,etc![]()
![]()
![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Cuscra draga,pai eu n-as zice deloc ca esti fricoasa dupa ce ai nascut un Barosanel si ai mai fi vrut un Barosanel. ![]() ![]() Neste intrebari,va rog :1)O fi de rau sau NU ingrijorator sa gasesc adesea in pampersul puturos al Teei bucatele de masline,mieji de seminte intregi,bucatele de legume??Adik din ce a mancat sa fie nedigerat? ![]() 2)S-a gandit careva ce ii va da copilului sa manance la vara,la mare? O fi ok mancarea de la AI in BG?Ma gandeam sa ma orientez spre o rezervare pe booking pt BG si ma gandeam la AI sa nu ne stresam cu mancarea.Dar copilul?? ![]() De fapt as prefera demipensiune,numai ca,din ce am citit,la demipensiune sunt incluse micul dejun si cina...si cred ca e de preferat ca pranzul sa fie asigurat,sa nu fim nevoiti sa alergam cu cupchilul in brate pe la restaurante dupa o ciorba prin caldura ...La cina am putea manca in timpul plimbarii pe afara pe-nserat.. So,cine stie,pentru serviciul demipensiune,iti poti alege mesele din zi? Stiti ce gand imi trecea aseara la dush? Daca si pisicile au ovulatie!!!![]() ![]() ![]() mami de TEA (1.04.08) ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Zoze, succes maine, eustii ca glumeam, dar gluma-negluma... Uite ca fu II! Sunt sigura ca te vei descurca!!
apasat! Si felicitari pentru un sot ca al tau (si al meu e la fel!!)
(Are rost sa va spun ca nici macar nu stiu cand trebuie a apara rusii? Imi amintesc vag ca de Craciun eram cu ei in casa... Si sa nu va aud ca II si la mine, da??)
ramo_cata spune:
zoze sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos..si cu codite ...bafta multa maine la analize si capul sus ca o sa fie bine..DD le aranjeaza cum stie el mai bine ..si daca BB 2 a vrut sa vina acum e bine sa nu te impotrivesti si sa-l primesti cu inima impacata si linistita...o sa fie bine..dan e un sot nemaipomenit si o sa fie alaturi de tine asa cum a fost si pana acum

si pot sa zic si eu un yuuuuuuppppiuiiiiiii

..fata mi-ai dat otzarica de emotii cu toate mesajele tale..am vrut sa te sun dar am zis sa te las sa-ti aduni gandurile bune iar pe cele rele sa le elimini...
mihap o 
mimo 
edit :mstela...ca sa nu ziceti ca-s dusa ...merg pe rpicipiul ala dar sa nu va inchipuiti ca nu ma gandesc de n ori inainte sa-i dau ceva sa haleasca...ca-mi dadu de gandit mesajul lui mimo...andru meu a mancat numai gratarele de pui,ciorbite de pui si cartofi nature(si astea dintr-un singur loc ..am cercetat/inspectat terenul pana ne-am hotarat unde sa mancam)...plus iaurtele si laptic simplu sau cu cereale...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128