Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Zoze, succes maine, eustii ca glumeam, dar gluma-negluma... Uite ca fu II! Sunt sigura ca te vei descurca!! apasat! Si felicitari pentru un sot ca al tau (si al meu e la fel!!)(Are rost sa va spun ca nici macar nu stiu cand trebuie a apara rusii? Imi amintesc vag ca de Craciun eram cu ei in casa... Si sa nu va aud ca II si la mine, da??) |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Mai lasati-ma vreo 2 ani, va rog, si ma mai gandesc apoi... brrr... |

sovietica spune:
Ola!
scriu si eu un mesaj haotic. am vrut doar sa arunc un ochi, dar asa m-a napadit o nevoie sa o imbratisez pe Zoze 

nu plange zuzulela, nu plange...
amu, daca tot s-a intamplat... incearca sa fii optimista, trebuie sa iasa bine. Ce rau imi pare ca nu pot sa iti trimit macar o farama din starile mele cu 2 pui, cu siguranta te-ar fi ajutat sa uiti de impedimentele care nu te lasa sa te bucuri cat trebuie.
Permite-mi sa iti urez o sarcina usoara, si un bb2 de vis 

Cris
bine ai revenit! Cat e de minunata Andreea-balerina! 
Ce coincidenta, si eu azi am sunat pentru detalii despre o gradi particulara din zona, urmand sa o vizitam sapt care vine. Dar sunt aproape convinsa ca aceea va fi castigatoarea. De la 1 martie, daca se aliniaza astrele cum trebuie, il dam.
Luny
, ma voi stradui sa vin. Pentru mine, Unirii e super!
Ursa, curaj! inapoi nu mai ai cum sa dai, asa ca ramane doar optimismul pentru ce va fi 

Simo, ti-am vazut Micul in poza
Oh, ce perioada, ce momente frumoase!!! E incredibil ce repede uit toate durerile (si nu au fost mici sau rare!) din sarcina si raman doar cu amintirile frumoase...
Simo, ai uitat-o pe blankar la burtici, si noi am fost trio la bb2.
Bubulina
m-ai certat, asa cum merit cu sticlele periculoase lasate unde nu trebuie
. Pe cuvant ca eram convinsa ca le-am adunat pe toate! aia ramasese uitata intr-un loc neobisnuit inca decand era sasa mic :(
Geckolina
vai de cocoasa mea ce bota mi-ai tras
stai bre, ca n-am beut soda caustica :)) doar am pus pe limba un sampon, si am clatit repede. btw, era clasat ca fiind un sampon bun, si am vrut sa ma conving
. Si nu in ultimul rand, gustul infiorator m-a linistit mult, ca sasa n-ar servi asa ceva decat, cel mult cat sa guste.
Faza cu surful e de inramat 
Pup burtica!
Tuchi, sper ca nu esti prea adanc in butoi
. Ce nasol cu munca in gol :((. SI cat de nasol ca va obliga sa va vaccinati. Poate te scoti tu cumva, daca chiar nu vrei ;)
Monix, mai incap rufe pe sarma?
ce naspa cu uscatorul, mai ales ca te-ai obisnuit cu el!
Eu am pus in stand-by si spalatorul de vase si uscatorul, ca tot n-aveam ce sa ii dau de facut bonei in cele 3 ore pe zi cat ne-a fost invoiala sa ma ajute la cele casnice. Asa ca, daca ti-e lene sa pui rufe pe sarma, vino cu ele la mine sa le usuci la uscator 
Nico, cred ca suntem cam in aceeasi oala!
Sasa urla de numa de marti incoa, nu vrea sa manance, traieste cu ceva lapte si ceva iaurt.
Dar bine ca am poze cu el cand e simpatic :)) http://family.webshots.com/album/576345011AfKViV
astea si de incurajare pt cele care asteapta bb2.
gata, va pup. Noapte buna
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
ariel_7000 spune:
mimo, hai ca nu e asa rau in Bulgaria
.depinde unde mergi, la ce hotel, statiune... tre sa mergi sa vezi cu ochii tai, nu o lua pe auzite, ca de pe vremea cand mergeam eu circulau niste povesti de groaza. eu una cred ca erau intentionat propagate de cei care voiau sa descurajeze turismul acolo...si incurajau minunatul litoral roman. prietenii mei se uitau crucis la mine ca ma duc acolo, unde auzisera ca e nasol, pana au fost si ei prima data. si acum numai in BG merg ![]()
eu am fost in 3 locatii diferite, atat la vila, la 4 si la 5 stele si pot sa spun ca a fost net superior a ceea ce am vazut in Ro. de la cazare, la masa, plaja, piscine, statiune.
la albena, am stat la vilute, mancarea la restaurantul de langa, chiar stela, ar fi o varianta...noi plateam strict masa la care mergeam, era in regim de bufet suedez, insa am fost in extrasezon, in sept. ... nu stiu insa cum e in sezon, daca se poate asa. dezavantajul locatiei era distanta fata de plaja si numarul interminabil de trepte 
in rest, albena este statiunea ideala pt familiile cu copii mici. e liniste, verdeata, distractie pana la ore rezonabile (max 12). mie mi-a placut mult.
la nisipuri, hmmmm, am fost la un hotel nou, de 4 stele, care arata f bine, curat, aranjat, insa mancarea nu a fost chiar de 4 stele, poate undeva la 2. era genul de mancare pt nemti, deci nu prea se potriveste cu mancarea pt copii, insa nu flamanzeai, aveai ce alege. culmea, la albena, restaurantul unde luam masa era de 2 stele, insa mancarea delicioasa.
la nisipuri predominau mezelurile (cremwursti, carnati, salam, parizer) si preparatele pe baza de oua.
statiunea nu mi s-a parut potrivita pt a merge cu copil, mai ales in sezon, este foarte zgomotoasa, plina de hoarde de nordici galagiosi si beti, un freamat continuu pana la ore mici.
in schimb, plaja si statiunea sunt dragute.
la c-tin si elena, la grand hotel varna, cel de 5 stele, mie mi-a placut cam tot. hotelul ca arhitectura cam vechiut, dar nu m-a afectat asta. in rest, piscinele erau superbeeeeeeeeeee, gradina hotelului la fel, mancarea ok, bunicica, aveai ce alege, dar cam monotona, se cam repeta zilnic, insa nu m-a deranjat caci eu sunt adepta salatelor si branzeturilor si erau din belsug, la dulciuri stateau prost, nu erau grozave, la fel si la sucuri.
statiunea, aproape paralizata dupa ora 10 seara, ideala daca vrei liniste si pace. o parte nu este amenajata, dar e ok.
daca as mai merge as alege hotelul azalia, care e chiar pe plaja. mi-a placut din toate punctele de vedere. am discutat cu mai multi care au stat acolo si au zis ca mancarea e super, programul de animatie la fel, piscinele cu topogane faine, locatie super.
no, acum depinde ce cauti. pt noi a fost suficient si satisfacator peste tot. pt altii care au fost in locatii mai luxoase nu a fost. erau cativa care ziceau ca nu se compara cu turcia.
asa pot sa zic si eu acum ca nu se compara cu egipt
...dar cum pt mine acolo a fost perfect, pt altii deloc, e vb de "de gustibus".
eu una iti recomand. iar varianta AI mi s-a parut cea mai rentabila si comoda, caci eu una in vacanta vreau sa lenevesc
. diferenta fata de HB nu este mare, ca pret, insa daca iei masa de pranz si sucurile din afara te duce la mai mult...
daca mai vrei detalii, intreaba.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:

Asa DA, ZOZEEEEE!!!Felicitari, sarcina ca un fulg, sanatate si numai bine iti dorim!
...aaa, nu zi 'd-alea' ca tocmai ce m-am programat la eco, trece cm sa fac secretie si papanicolau, si apoi un set de sange...asa ca nu vreau sa incep eu cu analogiile mele iar

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Sovi ce dulci sunt puii tai! mor dupa ei!
asa as mai papaci la pufoasa!..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
miha cam cand faci testul ala????![]()

gata, pa
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
sovi ptiuuu da'ce frumosi mai sunteti..d-sorica e bestiala
cu sepcuta pe cap iar sasha e un iubaret de surioara
Nicoleta spune:
Stela, si noi am fost la AI. Am luat de acasa apa plata, iaurturi si niste branza cu smantana, cereale (pe care pe atunci le faceam cu apa) si a fost ok Matei. Nu am avut niciunul nicio problema, Matei insa era si alaptat pe vremea aia (de la masa manca legume fierte, cate un ou rar si carne de pui cat mai putin preparata (fiarta si atat, fara sos). Borcanele nu a vrut deloc. Sunny Beach, hotel Riu Evrika. Unde a fost si Tuchi.
Cred ca nu s-a inteles chiar bine. Matei a mancat bine si ieri si azi, mai exact tot la toate mesele, mai putin seara cand a fost prea obosit, ca a dormit putin ziua. Azi a mancat dimineata tot, apoi pe la 1 a dat afara oul, pe cand il hraneam, ca s-a inecat cu el (are nasul inflamat pe interior cu un soi de secretie transparenta si mai vascoasa, ciudatica). Dar imediat a mancat un borcanel cu fructe cu branza de vaci si a adormit. La trezire a mancat putin piure de legume, insa seara a mancat tot castronelul cu cereale. Sper sa nu mai faca febra, azi a fost bine, de la 1 nu a mai facut...
Sovi, cand ziceai de aceeasi oala te si vedeam cu bb3 (m.am prins apoi ca e vorba de nemancare. Sa treaca repede, sa-si revina frumosul!