Puiuti de Randunici 2008 (355)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Am vazut si eu pozele cu Sovi si puii, asa cum zisei mai demult, Sasha e al lui tati si acum zic: puica e a ta!! Frumosi toti!
tonic spune:
Zoze felicitari, sanatate multa si o sarcina cat mai usoara. Vezi ca era un subiect cu "mamici cu greutate" pe forum, eu l-am recomandat unei prietene si zicea ca a gasit sfaturi tare bune si chiar un dr care a ajutat-o sa duca sarcina cand nimeni nu-i mai dadea sperante (pb endocrine si de greutate). Sa fie intr-un ceas bun, sunt sigura ca EL le stie mai bine ca noi. 
Simo l-am vazut pe Micu cel frumos si mi-au dat lacrimile de emotie! Sa stii ca am avut un coleg in sc. gen pe care-l chema Micu, inspiratie din Scoala Ardeleana
. Mie cerclajul mi l-a scos in ziua in care am nascut, ca s-a grabit bb, nu a durut deloc si era un rezident atat de aerian incat ii spunea asistenta ce tb sa faca
Apoi o perioada mi s-au oprit contractiile, dar pana in seara am nascut. Luca l-a eco de 34 sapt avea cam 2kg si la 37 cand l-am nascut 3.400 in conditiile in care eu mai mult vomitam decat mancam. Numai fructe puteam sa inghit, carne n-am mancat de 10 ori toata sarcina, asa ca stai linistita, va fi bine!
maaaaare de tot.
Ursulica mi-a stat inima cand te-am vazut plangand, sa nu mai faci asa ca eu sunt nevricoasa, am emotii pt toata gasca. La fel simteam si eu la inceput, dar asa cum au confirmat toate mamicile cu doi puiuti, e loc in inima ta pt amandoi si sigur te vei descurca!
Valentina ai grija cu drumurile alea, sa nu-l grabesti pe "Uca".
pt tine si Mateiul mic si istet!
Gecko mi-a placut de tine azi ca ai fost in forma, pacat ca n-am putut intra sa-ti tin companie! Un
mare si pt tine si Patrick "Stapanul valurilor".
Luny vin si eu la cafeu! E in w-end? Da' ceai au acolo ca Gudinde a zis ca vine si ea la urmatoarea intalnire de randunici parca?
Si tie multi
ici si mai ales Mateiului umblator. Luki s-a facut un puturos afara, daca nu are stimuli corespunzatori nici nu vrea sa mearga...si cum la noi seara e cam pustiu, ma rog sa apara un caine, mai alerg eu ca sa vina dupa mine ca altfel se plictiseste si vrea acasa.
Nicoleta multa sanatate lui Matei si felicitari surioarei! Sa stii ca si la noi eruptiile dentare au aspect de viroza, doar ca nu se agraveaza asa rau.
Si sa stii ca n-ai de ce sa ne invidiezi cu alaptatul, eu cel putin nu fac nimic deosebit, n-am avut nici cea mai mica pb la sani, Luki nu sta mult la tzatzi doar extrem de rar cand ii e chiar rau si atunci ma bucur ca-l pot ajuta, in rest pur si simplu e solutia care a mers la noi. Eu personal nu sunt asa inversunata cu alaptatul indelungat, consider ca fiecare "cuplu" mama-copil are stilul lui si alege solutia care li se potriveste.
Cel mai distractiv e ca nici macar sani nu am, pediatra mereu ma "lauda" la toata lumea pe tema asta! ![]()
Ramo un
mare si pt tine si fotbalistul blond.
Criss ma bucur ca v-am mai vazut, sunteti superbe amandoua, iar Andreea in poza unde doarme in scaun are un botic de-ti vine numai sa-l pupi. Gradi cu program scurt la varsta lor mi se pare cea mai buna solutie daca ti se par ok locatia si banii.
Nicol bafta la examen. Ce examene mai dai? Si sa stii ca vreau si eu unghii cand mai ajungi tu la Bucuresti si esti libera. Si daca vii la Mall Vitan da-mi un semn, poate ne vedem, se mai joaca si copiii, ca eu stau la doi pasi, ajung imediat. Iti trimit nr meu de tel si il astept pe al tau sa ne vorbim.
Sa stii ca are Antonia ta o poza in care arata exact ca mine mica, si mama s-a distrat cand a vazut-o! Ai doua fete minunate, sa-ti traiasca!
Stela eu si anul trecut i-am dat lui Luki mancare de la hotel, dar noi am fost aici la AI, doar ca nu l-am bagat decat o data in piscina, dr ne-a zis ca e cea mai sigura metoda de imbolnavire si nici lui nu i-a placut, asa ca n-am avut nici un fel de pb. E adevarat ca noi mergem la Tismana de cand avea Antuca trei ani si nu am avut niciodata pb.
Si cu posteriorul mare nu-ti face griji, asa si eu, tzatze ioc, dar pe ceva tb sa se opreasca privirile si la noi, nu? ![]()
KK cu bucati face si Luki, cel mai nostim e cand mananca porumb, ca nu-l digera deloc!
Clau ma bucur ca te-ai mai inveselit si petrecere frumoasa lui Razvan maine!
Gudinde bafta maine si tie sisa-ti iasa toate asa cum iti doresti anul acesta!
Miha sunt solidara cu tine in pb ce-am invatat si ce-am ajuns sa fac, doar ca la mine e mai mult alegerea mea dictata de nevoia de echilibru intre interesele personale si cele financiare. Multa sanatate iti doresc si sa iasa testul pozitiv cat mai repede!
Mihutza si voua salutari si numai bine si vezi poate se ia si la voi "boala" asta noua!
Ca tare bine i-ar sta Andrei cu un fratior sau o surioara la fel de dulce ca ea!
Mimo bafta cu regimul, iti tin pumnii sa se faca frumos afara ca sa ai spiritul senin, sa stai mult pe afara si sa-ti fie mai usor.
Livi am vazut pozele cu Iris si cu voi
, mie mi se pare ca seamana cu tine la trasaturi, are acelasi zambet luminos, doar ochii sunt ca ai lui tati.
Cleme sper ca s-au mai rezolvat din pb voastre, sanatate si multa bafta sa-ti gasesti ceva mai bun de munca!
Kitzy
sa fie bine si sa te bagi si tu la o noua odisee de gasca, aici la randunici.
Asta-i tot ce mi-a venit in cap acum, mai sunt randunici pe care vreau sa le pup, si sa le spun cate ceva frumos, dar imi cade capul si maine si poimaine sunt in petreceri, asa ca tb sa fiu fresh :Bubu, Olgutza, Kya, Cami, Raluca, Maia,Liana, Alice, Blanka, Sovi, Clodute, Tuchi si toate celelalte randunici pe care nu le-am numit va trimit multi 

-ici si multe 

.
Nicol si Bitza sa ne traiasca Antoniile, sa fie sanatoase si norocoase ca destepte si frumoase sunt
, Stela sa-ti traiasca nepotica si pt toti cei care sarbatoresc pe cineva de SF ANTON : LA MULTI ANI!
tonic spune:
Sovi
ce mi-ai facut! Am vazut grasunica mica! M-am indragostit iremediabil? Pot sa o cer de nora? CA avem rudele la comun pe plaiuri dobrogene si promit sa educ baiatul bine: e harnic, vorbaret, mananca atat cat ii tb si cat mai sanatos si e si de-o seama cu cumnatul, deci se vor intelege bine!
Acum serios, e atat de scumpa! si tu esti superba si pari asa linistita si senina, desi nu cred ca esti cu doi pui asa mici in grija!
Si Luki tot asa grasunel era pana la sase luni, ii spuneam Botuflei ca avea niste falcute de harciog! Nici nu-mi vine sa cred ce s-a schimbat ca fizionomie!
Bafta cu gradi, sa fie alegerea cea mai buna.
PS Cred ca am uitat sa o pup pe Naty in mesajul anterior, dar n-a fost cu intentie, ce mereu ma gandesc la ea cand fac ordine in sifonierul Antoniei (zilnic) unde culoarea dominanta e mov

si pt Iulia
mihutza11 spune:
deci nici nu va imaginati ce efect are emoticonul asta
asupra Andrei.. vine la mine imi intoarce fata si tot ma pupa si imi arata emoticonul ca asa face si ea ![]()
... va dati seama ce fericire pe mine..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Olgutzika spune:
Zoze, 

. Felicitari, draga mea! Iti doresc din tot sufletul sarcina usoara, nasterea de vis pe care o vroiai si un bebe frumos si sanatos. Si multa incredere ca o sa fiti bine si sanatosi si de o mie de ori mai fericiti decat sunteti deja 

. Ai trecut prin atatea, cum sa nu razbiti voi mai departe? Sunt super-super-super fericita pentru tine, pentru voi! V-a vrut un sufletel mic, iti dai seama?!?!
Kitzy, felicitari si tie! Iti tin pumnii sa iasa bine Bhcg-ul ala, sa creasca cuminte acolo.
Miha, hai, ca m-am incins

Gudinduta, felicitari!!!! Fata desteapta, uite
!!!
Ioi, ce invalmaseala de emotii!!!!
Nu pe 17 e Sf. Anton? Omi a sora-mii e Antonia, de fapt, parca asa stiam ( ea e sigur Antonia, asa stiam de Sf. Anton
). Sa goagalesc nitel
Revin!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
cami33 spune:
'neata! nu mai da nimeni o cafea in ziua de azi???

Sper sa va placa Amaroy, ca altceva n-am![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
cami33 spune:
Felicitari, zozelici, va fi superbine totul, vei vedea
. Te imbratisez strans, strans
Am vazut pui dulci, dulci de sovi
, suuuperbi amandoi
Eu azi am program de patinaj artistic cu Alex, sper sa ma intorc intreaga
.
Va pupez pe toate si va doresc un we frumos

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Daaaa, maine petrecem
! Tocmai ce mi-am dat seama ca eu nu voi veni iar la intalnire, pentru ca nu voi avea cu ce
. Radu pleaca la Nurnberg pe 2 si vine pe 10 
Sovi, cat a crescut Anouka
Tare frumosi mai sunteti, m-as uita ziua intreaga la voi
Iar cum o leaga Sash pe Ana, e cevaaaaa
Fratele mai mare, ce mai!
Stela, si noi am mers anul trecut la AI, aici. Sof nu a mancat nimic, ma rog, max doua lingurite din borcanele, asa ca nu m-am temut de enterocolite...la bulgari nu am fost niciodata ( pe niciun alt litoral, de fapt ), asa ca nu stiu de ce m-am bagat
. Decat ca urmaresc discutia si ponturile fetelor, ca nici acum nu ne-am hotarat ce facem anul asta...
Tonic, cum mai e la serviciu? Se mai "lumineaza" vreun pic?
Mimo, succes! Sa slabesti cat vrei, forta si dintii fie cu tine
!!! Eu sunt fericita ca exista balti, asa o deplasez : "Hai, uite, mai e o balta si acolo!", ca altfel m-as misca cu un metru pe ora, tot gaseste lucruri de studiat si de aratat. Face pleosc cu picioarele in balta, se stropeste, eh! Copii! Aseara a luat intre picioare spatarul unui scaunel de plastic, s-a tot leganat cu el si a cazut in barba. Are ditamai julitura, a plans o gramada, dar acum se aseaza frumos si sta lemn pe scaunul ala, pe care pana acum tot facea echilibristica
. La ea se pare ca lectia e mama invataturii...
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...mi-oi mai aduce aminte si mai scriu!
Caldicele-molicele pentru toate fetele ( uitasem, Mimo
) si cate o imbratisari in plus pentru gravidutele noastre
! Ursulica, ce drag mi-a fost de tine 

! Carmen ce zice de indoielile tale
, ea cum s-a descurcat
?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:
Neatza! iar suntem zombi, am avut program artistic calare pe noi de la 3,30 la 5
ce ma fac eu cand incep munca?..
mergeti in vreun parc pe la 11?
tonic dau si ceai cui doreste, normal
..cu Andreea am vorbit si a spus ca poate vine![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sovi am vazut puii frumosi
, e delicioasa ultima poza!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!