Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ursu,ce s-a intamplat??! Emotiile sau..vine bebe?!!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ursule??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ursu, nu ne lasa in ceata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai mai ursulet, ne dai emotii?
Spune, ce s-a intamplat!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu naste!
Emotiile..Pfuuu,ma luasera transpiratiile,chiar nu mai lesinasem demult!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

M-a apucat depresia!
Mi-e frica! de ce urmeaza, mi-e mila de vlad, o sa-mi fie dor de momentele astea in 2...el ma trezeste , ma pupa, imi cere lapte, apoi se uita la mickey si eu mai dorm putin, cand se tremina iar ma pupa si incepem o zi minunata!

Pana acum nu am bagat de seama ca sunt gravida, nu prea mi-a pasat, acum regret ca nu m-am bucurat, ca poate e ultima saptamana din viata mea cand sunt si eu graviduta! m-am mai gandit la bebe cum o arata, cum va fi....dar nu se compara cu prima sarcina, deloc.

Si mi-e frica sa o iau de la capat, nu neaparat de nopti nedormite, ca oricum eu nu dorm noaptea ci pentru ca acum este vlad pe care nu vreau sa il vad suferind, dar sigur...orice inceput e greu, apoi va fi minunat

Sunt pe aratura rau azi, imi revin, de obicei sunt f optimista...dar acum e un sentiment care ma copleseste. Probabil de la hormoni

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ursulica, va fi bine ma! Vei vedea! Vlad este un copil cuminte si bun, si sigur tu iti vei imparti toate (atentie, timp, iubire...) asa cum sa le convina tuturor! Hai, mamico, fruntea sus si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Hai mai Ursule, fii optimista!!! Va fi foarte frumos, de fapt mult mai frumos!!! Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca primul copil e usor neglijat la inceput indiferent la ce varsta apare bebe 2 si sa nu crezi ca e mai usor daca e mai mare, sunt alte si alte probleme, care oricum te macina. Asa ca nu te mai gandi la lucruri negative, ci la cat de frumos va fi cu doi copilasi, cum vor creste ei impreuna, se vor avea unul pe altul pentru toata viata, iar tu te vei bucura de doua ori mai mult si de fiecare in parte. Cu siguranta ai sa gasesti in tine puterea necesara sa te bucuri de amandoi. . Iar de burtica de ce sa iti fie dor...se poarta si bebe 3!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

ursulica, asa simteam si eu in timpul sarcinii cu Luca. Mi se parea ca nu voi putea iubi alt copil cum o iubesc pe Alex, ca nu voi fi o mama buna pentru doi, tot felul de ganduri tampite aveam. Dar vei vedea ce frumos va fi cu doua sufletele langa tine, eu pur si simplu am simtit ca mi-a mai crescut o inima, pentru Luca, nu a trebuit sa impart dragostea pentru Alex la doi
Cred ca cel mai bine iti poate explica sorela ta sentimentele astea
Sunt SIGURA ca vei fi o mamica minunata pentru amandoi puii tai

Edit: ce-mi place cum au sarit cu incurajari mamele cu 2 pui

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ursulico, pai ce faci? HAi ca nu suntem nici primele nici ultimele care vor avea 2 copii asa mici de ingrijit...O sa fie bine...

Pediatra mea mi-a spus ca MAtei e prea mic ca sa constientizeze ca nu mai e singur si ca n-o sa am probleme cu el...
In alta ordine de idei, am fost la ea sa-l vada pe Matei : Bronsita zdravana. De azi luam Ventolin...Noroc ca a trebuit sa dam o fuga pana la ea, ca eu am zis ( cu de la mine putere) ca Ambroxolul e bun...Si nu era..cica e prea slab la ce are el...
Eu ma bucur ca el e in forma, se joaca, mananca, acum doarme..

Gecko, ce-mi inseninezi tu diminetile...Apropo, voiam sa te intreb: cum s-a impacat firea ta boema cu medicina??? ca te-as fi vazut artista, nu medic...dar...

A, ca sa nu va las in ceata, aseara o bagasem pe maneca: am avut dureri de spate destul de mari, apoi dureri de bazin...dar m-au lasat pana m-am culcat...Si aveam o multime de probleme: nu aveam bagajul facut, nu am spalat hainele lui Luca, nu aveam adeverinta d ela munca...de-astea. si azi am facut rost de adeverinta, am spalat lucrurile lui Luca si dupa-amiaza strang bagajul..

Totusi, sper sa mai stea macar vreo saptamana, ca mai am de rezolvat niste chestii administrative de pe 25 ian: trebuie sa ma duc sa-mi ridic cardul, ca tocmai acum s-a gasit sa-mi expire, si sa ridic contractul de la Electrica...Si cum o sa fiu gata de nascare, locurile unde trebuie sa ajung sunt f. aproape de casa: Dorobanti si Militari...
Mama, ce m-am intins....

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput