Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari! Mufa e tot mai disperat de parcul ala, eu am fost la Auchan sa-mi fac cumparaturile, el cu ta-su in IOR, si dupa aproape 2 ore de parc, atata s-a isterizat ca plecaaaaa...cand suntem in masina si vede un loc de joaca in drum, scoate un chiuit ascutit, ca de lupta, de ne tiuie urechile, ne si speriem naibii, ca ne ia prin surpindere, din linistea lui de acolo
gecko am savurat aventurile lui Patrick, baiat destept si civilizat, papa curat si-mi place tare mult sistemul vostru de la gradi..nici Muf nu are obiect de tranzitie la somn, se mai joaca cu plusrile mari, dar la nani, nimic nu ne inlocuieste inca, adoarme fix pe noi, pe burta unuia dintre noi!
felicitari Andreea!
Alinoooooooooasafietoateminunateeeeeeeee!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hai,ma,Ursu ca m-ai speriat.Unmare.
Gandeste-te doar ca in ciuda greutatilor vei fi o mamica de 2 flacai frumosi,tinerik,sexy si implinita.Multe am vrea sa fim in aceasta postura pentru ca oricat de greu ne-ar fi,e clar ca numai mamiceala ne implineste..Hai,capul sus!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Imi bubuie urechile-la propriu!! Acum vreo 3 zile,nici nu mai stiu exact,in framantarile mele-ca ovulai,ca nu ovulai,imi iau un test de sarcina-negativ.Nu-l arunc.A doua zi,se vede o a doua linie pala,dar nu unde ar trebuiMai fac un test.Negativ! La o juam de ora,liniuta 2,pala.La 2 ore..nicio linie..a disparut Dimineata urmatoare,cu primul pisu,regulamentar,test nou-clar negativ si negativ ramase!!
Azi,vorbesc cu ursulica,ma ajung si pe mine emotiile ei,ma gandesc la raul meu din ultimele zile,rau ce nu are legatura cu anemia si fug la baie si mai fac un test-pozitiv!! Imi mai ia Dan un test acum! Oare patesc si eu ca Ariel?!! Doamne-parca sunt beata,as vrea sa am cuvintele bune sa va explic starea mea Ce ma fac?! Daca sunt gravida?!! Domne ce frica imie!! Nici nu stiu cat de sanatoasa sunt..sau mai bine zis,nu sunt..Aoooleeeuuuu

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ati vazut anuntul din partea de sus a forumului? "Datorita" unor probleme tehnice...Dastept ala care a pus anuntul...
Ideea e ca la mine chiar merge mai bine decat ieri, cand nu avea probleme tehnice...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Imi bubuie urechile-la propriu!! Acum vreo 3 zile,nici nu mai stiu exact,in framantarile mele-ca ovulai,ca nu ovulai,imi iau un test de sarcina-negativ.Nu-l arunc.A doua zi,se vede o a doua linie pala,dar nu unde ar trebuiMai fac un test.Negativ! La o juam de ora,liniuta 2,pala.La 2 ore..nicio linie..a disparut Dimineata urmatoare,cu primul pisu,regulamentar,test nou-clar negativ si negativ ramase!!
Azi,vorbesc cu ursulica,ma ajung si pe mine emotiile ei,ma gandesc la raul meu din ultimele zile,rau ce nu are legatura cu anemia si fug la baie si mai fac un test-pozitiv!! Imi mai ia Dan un test acum! Oare patesc si eu ca Ariel?!! Doamne-parca sunt beata,as vrea sa am cuvintele bune sa va explic starea mea Ce ma fac?! Daca sunt gravida?!! Domne ce frica imie!! Nici nu stiu cat de sanatoasa sunt..sau mai bine zis,nu sunt..Aoooleeeuuuu

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Calm, Doamna, calm! Stai sa vezi intai care e treaba si apoi te gandesti la ce va fi... Si tu nu stiai ca toate problemele de sanatate raman in Stand-by pe timpul sarcinii??? Adica te pocnesc dupa ce nasti..

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ela

am editat ca nu l-am putut sterge

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, ce bine ca nu am stabilit ca daca la tine e II, la mine nu e musai sa fie ... Sa fie cum iti doresti! Eu sunt inca in stand-by!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, datorita, din cauza... ce mai conteaza, bine macar ca nu-mi mai injur calculatorul...

Matei sa doarma nu vrea, il si inteleg, la 9.30 s-a trezit... Si sta la usa dinspre terasa si tipa CRACRA la ciori/corbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze cred ca nimeni nu te intelege mai bine ca mine acum..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuuu, crenguta vesela

Doamne, ce mai rad de mesajele lui Gecko , incepusem sa scriu pe la 11...apoi a tras Stefu de mine si am iesit afara, am fost sa-l luam si pe Vlad...apoi papica, culcat amandoi...de-astea...
E un dulce Bestione cu placa de surf si cu plushul la gradi dupa el Si Vlad isi lua mereu un maimutoi cu care dormea acolo

Ursulic-o, fata draga, stai calma Chiar, frumos te-au incurajat mamicile cu 2 copilasi Stai sa zic si eu Deci nu o sa fie nici pe departe cum gandesti tu acum, pe cuvant de pionier O sa fie extraordinar de frumos si o sa-i iubesti nemarginit pe amandoi LA FEL, fara diferente, o sa vezi

Zozeeee da Doamne sa fie cu II
Eu iti doresc, zau, sa vezi si tu ce frumos o sa fie

Kya, si tie iti doresc sa vina Victorasu mic cand vreti voi

Vali, cum sa mai stea o saptamana? pai mai ai cel putin 2-3 saptamani, nu-ti face griji Of, sanatate lui Matei, urata bronsita...

Eu sunt la CM si am niste stari de disconfort si nu am chef de nimic...

Mergi la inceput