Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

O trezire, febra mare, nu am mai masurat-o... dar a scazut cu Nurofen si sosete cu apa si otet de mere. Si am stat cam o ora treji, dupa ce a scazut febra a vrut ananas si a facut puzzle , apoi s-a alintat cu tati si cu mine... la 4 a adormit, s-a trezit la 9.30. La 9, cand m-am trezit eu, nu avea febra, dar la 9.30 da. I-am dat paracetamol, a mancat regulamentar laptele cu cereale, desi era febril... Sper sa fie ultima zi cu febra.

Gecko

Kya
, multumim de capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

si acum sa revenim la oile noastre (sau berbeci)

sa va zic si din minte desteapta "tot vede, tot analizeaza, tot proceseaza, tot copie" a lu' Bestione.
Intr-una din zile gasesc copilul la noi in dormitor calarind masa de calcat rufe (masa pliata, scoasa de el de sub patul nostru). Ma crucesc eu cum de a ajuns s-o scoata de acolo dar il las in plata lui multumita ca baremi nu-mi mananca ficatii cu altceva.

Cateva zile mai tarziu, amandoi prin living, televizorul mergea in gol...la un moment dat sunt niste imagine cu surferi pe ecran. In urmatoarea secunda Patrick o ia la fuga spre dormitorul nostru strigand de zor "Mami, mami". Merg si eu sa vad ce arde....cand colo, Patrick se intinde pe burta pe covor langa pat, scoate masa de calcat de sub pat, se urca pe ea si se apuca de surfat. Atunci m-a lovit revelatia ca ce facea copilul meu in urma cu cateva zile.
De unde a percutat el, cand a avut el timp sa-i analizeze pe surferi habar nu am...e adevarat ca sunt surferi la ocean...dar de putine ori l-am dus pe Patrick chiar pe marginea oceanului sa-i poata zari...si de fiecare data a fost prea preocupat cu altele (nisip, apa)...nici nu am crezut ca i-a remarcat.

E bine de stiut totusi, sa nu il duc prin locuri pe unde se face bungee jumping

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Gecko si eu! ce mi-a placut de tine in "dimineata" asta!

Gudinde succes in continuare!

gata.. cica ar fi cazul sa ma culc si eu.. pup you!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Andreea si bafta in continuare!!

in

Citat:
ho nesatulo, deabia s-a coborat omul din avion...se adulmeca si ei ca virginii dupa atata vreme si tu hop tzop BEBEDOI

Pardon,trebuie sa te corectez:nesatul-o!!Da mai..ce sa mai astept,le fac galerie ca stiu io ca si-l doresc pe bebe asta doi Acu' iasa treaba buna,cat e saua-ncinsa Gata Kya,va facui planul

Haha si ce tare a fost Patrick-ul cu masa de calcat!! Ati putea investi intr-o placa de surf,de-aia de plozi,din material plutitor
Hai,pup manutele alea frumoase de bebedoi si ma bag la treburici! Ia vezi ca ai pus prea multe poze..mai scoate din ele,pune si tu mai rar,mai putine..Prea multe poze cu burtoiul Cred ca prezicerea mea se adevereste,de-aia nu mai pui!!

Nico,sanatate Mateiului!

Noapte buna,Mih!

Hai Miha cu II!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Ia vezi ca ai pus prea multe poze..mai scoate din ele,pune si tu mai rar,mai putine..Prea multe poze cu burtoiul Cred ca prezicerea mea se adevereste,de-aia nu mai pui!!

Ela,sufletelului blond!!
@

nu se adevereste degaba...ca m-a luat o lehamite de carne ca nu o mai mananc de vreo 10 zile...de ieri a inceput sa mi se aplece si de oua...astazi le-am pus capac si lor (am facut oua umplute si mi se pare ca toate put)...asa ca pas si cu ele. De dimineata am bagat 5 ridichi...asa ca, cu burduhoiul
Dar o galma draguta tot am

Nicoleta, trece, trece. Important e ca e si sotul acasa.

Gudinde felicitari!!! Tinem pumnii in continuare...pentru toate planurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, felicitari!

Scade greu febra asta numai cu paracetamol, asa ca m-am hotarat sa-l spal de caca, nu sa-l sterg cu servetele (desi de obicei il spal)... si vad ca scade asa, i s-au incalzit si mainile... Viroza lu Peste sau ce-o fi (vreo porcina, Doamne-fere!), sa se duca pe Dunare!

Gecko, m-am amuzat de povestile cu surferul si catelul tarat la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bre, gureselor,unii muncesc de la 8 fix,nu dorm.
Ia mai usor,gravidutzo guraliva!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:

ho nesatulo, deabia s-a coborat omul din avion...se adulmeca si ei ca virginii dupa atata vreme si tu hop tzop BEBEDOI

Victoras e planificat sa se nasca in 2011 (si sa fie conceput mai spre sfarsitul lui 2010 ). Asa ca putina rabdarica, ca vine si BB2

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oh,Stela,cine doarme?!! Eu muncesc de la 7 fix,numa' ca munca mea nu ma lasa sa salut asa devreme

Uite la Nicoleta ce muncea la ora 4....

Asta e..cine sta acasa la scuteceala isi doreste sa fi mers la servici,cine merge la servici si-ar dori sa steie la scutece..Asa e de cand lumea..

Edit: Iertare,Ralu,eu ramasesem setata pe bebedoi conceput la inceputul anului astuia N-am stiut ca a fost replanificat Auzi tu,cand o veni,sa vie!!Si sa vie sanatos,frumos si ghidus,precum sor'sa!!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Oh,Stela,cine doarme?!! Eu muncesc de la 7 fix,numa' ca munca mea nu ma lasa sa salut asa devreme

Uite la Nicoleta ce muncea la ora 4....

Asta e..cine sta acasa la scuteceala isi doreste sa fi mers la servici,cine merge la servici si-ar dori sa steie la scutece..Asa e de cand lumea..

Ela,sufletelului blond!!
@

Citat:

este ora zeeeeceeee, niciuna nu s-a trezit (exceptie Kya harnicuta...vezi de ce nu am facut eu capitolas???...ca sa vorbesc eu cu eu despre eu?)

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput