Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

DianaR, Laurairina,va multumim frumos pt comentariile la pozici!

Gata clatitele! Mama le umple,eu fug la o tigara!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Haideti,fetelor,nu mai e nimeni pe aici???

Am mai intrebat o data,dar nu mi-a raspuns nimeni,mai da cineva Aptamil la bebel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Monis cum a fost la chef?

Neatzaaaa
Pai cum sa fie, ca de obicei chefurile noastre in gasca... eu am baut un ceai, o jumate de ceasca de ciocolata si 5 guri de bere, am luat masina si am lasat barbatul la baut si pe la 11 am ajuns acasa ca sa eliberez soacra. E si fain si inspaimantator in acelasi timp cum nu am stare cand sunt departe de pui mai multe ore...
Partea mai putin funny e ca, de la ciocolata aia sau nu , pana la 2 nu am avut somn, am dormit de la 2 la 3 jumate, am alaptat copilul, si apoi am mai adormit la 5 jumate . La 7 m-am trezit din nou si apoi am mai dormit 2 ore. Si iata cum sunt destul de cheauna, in conditiile in care copilul a dormit toata noaptea

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataaa si de la mine!

Lidia, Lumi, si eu ma inscriu un clubu leneselor care stau pe forum in loc sa se apuce odat' de treburi

Fetili care faceti modif la prima pagina, rog eu la voi sa treceti si cea de a doua adresa de gmail aia cu fulgusorii care a facut-o Ramonika..Ca eu am memoria scurta, asa intru acolo vad numele si ma duc sa vizionez pozici!

Smaranditza, de acord cu tine in privinta demarat proiect 'SLABITU'. Da am o nelamurire, putem face abdomene dupa cezariana la doar 2-3 luni? inteleg ca se poate face miscare gen plimbari si alte alea...dar si abdomene?sau deranjam pe acolo cusaturi la uter ..bla bla Cat priveste ultima masa, eu oricum ultima masa o iau la 6-7 seara, si pe urma mai mananc pe la 9 niste fructe. Sa vad acu cu renuntatu la dulciuri, ca asta doare..
Vad ca si Ali are de dat kg jos cam ca si mine, eu am 62 si vreau 51 kg ea are 61 si vrea 53.
Hai fetili cine se mai inscrie la listuta? Ramonika, ce zici? te ocupi macar de listuta si o treci acolo la prima pagina??cu riscu sa arunce fetili cu rosii ca ocupam prea mult loc si facem prima pag si mai lunga Sau tre sa ne ducem sa facem un alt topic? Astept pareri pro si contra
E drept ca suntem in minoritate astea mai 'grasele' ca avem si destule gazele in forum care au metabolismu bun si si-au revenit super repede..

Mihamora, frumosi baieti mai ai, si cum se joaca Mario cu Tudor!!

Andre distractie placuta cu fetele tale!

Romanitza, ce marime de pampers folosesti? poate e nevoie sa treci cumva la numarul urmator si de aia da pipi pe afara...

Lumi, asa e si la noi, nu ne hotaram cum sa o chemam, ori Amalia, ori Teodora, ori Teo..

Diana, deci te-ai reapucat de Montignac sa inteleg..Bravo tie, eu nu stiu cand naiba o sa ma motivezEu am renuntat sa halesc asa multe dulciuri si vad ca s-a miscat si la mine un kg, dar asta de la 63la 62kg..deci e cale lunga pan la 51. Atata vreau sa trec de pragul psihologic de 60kg..pt inceput

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna dimineata la orele pranzului

Vroiam sa intreb fetele care dau LP la bebei. In momentul in care ati hotarat sa ii schimbati lapticul, cum ati facut? ATi terminat cutia cu vechiul laptic si imediat ati inceput cutia cu noul laptic, sau i-ati dat in paralel o perioada, pana s-a obisnuit bebe? AM inteles ca daca bebe face diaree, inseamna ca nu tolereaza bine lapticul respectiv. O fi adevarat? Noi, urmeaza sa trecem pe Topfer Lactana Bio1. Scapam de PreNan. Ma gandeam sa ii introduc cate un biberon de Lactana. Vreau sa ii fac pt inceput doar 30ml, sa vedem ce se intampla.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Buna dimineata la orele pranzuluiVroiam sa intreb fetele care dau LP la bebei. In momentul in care ati hotarat sa ii schimbati lapticul, cum ati facut? ATi terminat cutia cu vechiul laptic si imediat ati inceput cutia cu noul laptic, sau i-ati dat in paralel o perioada, pana s-a obisnuit bebe? AM inteles ca daca bebe face diaree, inseamna ca nu tolereaza bine lapticul respectiv. O fi adevarat? Noi, urmeaza sa trecem pe Topfer Lactana Bio1. Scapam de PreNan. Ma gandeam sa ii introduc cate un biberon de Lactana. Vreau sa ii fac pt inceput doar 30ml, sa vedem ce se intampla.
Asta a fost un sfat primit de la pediatrul de care m-am indragostit, sa nu ii schimb laptele praf dintr-o data, ci progresiv. respectiv o masa un tip de lapte praf, urmatoarea altul, adica sa i-l introduc treptat. Cica am gresit ca am trecut subit de la unul la altul si de aici i-am provocat constipatia si colicile. Lumi Eu ii dau Aptamil, scuze, nu am vazut intrebarea initiala. De ce intrebai? Gata lasagna. Mai am salata de andive si tort si gata. Pupam. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laura, pai nu-i chiar Monti, ca manac porumb, mazare, morcovi, ficat si mai fac combinatii dinalea nepermise . Nu pot inca sa tin Monti, ca nu pot manca varza, conopida, brocoli... Legume as avea acum de ales intre fasole verde si dovlecei, pai nici chiar asa...
Cu lista, ca sa nu incarcam primul post propun sa o postam in al 2-lea mesaj al fiecarui capitol tot pe userul comun. Ce ziceti?

Romanitza, am patit-o si eu cu scursul pe langa pampers la Vlad era semn ca trebie sa trec la un nr mai mare desi ca si kg inca mai mergea cel la care eram (Vlad a fost si este tare slabut, dar cred ca era chestie de lungime.) iar la Timeea pur si simplu pana la 2 luni orice am facut, orice marca am incercat aceeasi problema se scurgea pe langa pampers pisu... Schimbam la haine si asternuturi... Dupa 2 luni nu s-a mai intamplat.

Monis inteleg perfect chestia cu statul departe de pui...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Andre,am intrebat de Aptamil pt ca mi l-a recomandat noul medic de familie...ea e de parere ca ar trebui sa-i schimb lapticul.

Dankutza,trecerea de la un LP la altul se face `very slow`...sunt sigura ca daca vei cauta pe google,vei cedea...pana atunci,iti spun cum ne-a invatat pe noi d-na doctor.
In prima zi se introduce o masura din noul lapte,a doua zi,doua si tot asa....sa nu schimbi brusc!

Laurairina,si eu ma bag in clubul vostru.Am 54 kg si vreau 48...Cu dulciurile nu stiu ce sa spun,tocmai am bagat 2 clatite cu dulceata de cirese....Dar m-am apucat de tae-bo,si astazi am facut din nou 30 min.
Parerea mea este ca cele care ati facut cezariana,ar trebui sa incepeti usor,si cele mai bune exercitii ar fi `pilates`. Cautati pe net,in acelasi timp,exercitii post-natale. Si nu va bagati la abdomene,deocamdata....Inainte de a face abdomene,verificati-va muschii abdominali : stati intinse,ridicati putin capul,astfel incat muschii abdomenului sa fie putin incordati,apoi palpati...daca gasiti ca un fel de gauri printre(nu prea stiu cum sa explic...),nu aveti voie sa faceti abdomene(puteti face mai mult rau decat bine).
Sper ca intelegeti ceva-ceva din ce am insirat....Ma bucur ca suntem mai multe,poate ne mobilizam si obtinem si rezultate impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
Si eu is cheauna de cap, Dominic se joaca cu nervii mei de vreo saptaman si ceva. Abia pe la 1:30- 2 noaptea adoarme , iar de pa la 9-10 trebuie sa stau cu el numai in brate, ridicat sus pe umar, si sa il prlimb prin camera, altfel urla rau de tot. Nici asa nu tace mereu. Ma lasa balamalele . Am mai lasat-o si pe mama acasa sa se mai aeriseasca si ea si sa isi vada de sanatate, dar tare mi-e frica ca o chem luni inapoi.
Cu mancatul tot asa rau este. Din 60 ml, mai jumatate il lasa pe prosopel si se schinuie sa il pape in 30-45 min. (In schimb daca i-am dat baby drink - a ras 70 ml in nici mai mult nici mai putin de 2 min ) Pana vineri cand avem programare la un pediatru ce vine de la Cj, cred ca o sa cedez psihic, ca fizic is parasuta de mult.
Si eu ma bag la slabit...am acum 87 kg , deci Camy draga, eu is cea mai cea. Scopul meu e ca in 6 luni sa ajung la 70. (Oare sa mai pun un "0" dupa "6" ala? )

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Diana si sarumana pentru linkul catre Medela. Am vazut si preturile, sistemul respectiv este 206,2 lei... Si pompele o gramada de bani iara...

Mai intreb inca o data, aveti vreuna dintre voi pompa de la avent electrica/manuala, sau primii pasi electrica si nu va mai foloseste si ati vrea sa o vindeti/imprumutati/inchiriati??? Trimite-ti-mi un pm, va rog, ca eu sunt interesata. Daca nu de luni ma duc sa vad la ce preturi gasesc sa imi iau una.

Lumi...m-ai facut sa rosesc pana in varful de la degetul mic de la picior. Auzi la tine cat cantaresti...
Mai bine taceam si nu mai ziceam ca is aproape cat o minitona...ca eu cu sportul is praf si pulbere. Nu se leaga de mine si pace. Mai bine fac foamea .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput