Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Romanitza,nici eu nu ma pot hotari...Richard ii spune Alexa, mama si ai mei ii spun Annabelle, eu ii spun si Alexa si Annabelle.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Lavi,termometrul ar trebui bagat cand nu iese vreo 2 zile...nu i-l bagi prea des,mai ales ca zici ca iese in jet si de 2 ori pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc, fetele, chiar merit cateva ore de dans. Lumi mai e timp sa ajungi la Cluj, avem masa rezervata la 12 noaptea, esti binevenita in gasca vesela. Eu banuiesc de ce mi-a dormit Chiara asa de bine, dar inca nu spun hop inainte sa sar gardul. Acum 2 zile a vazut-o un super pediatru si mi-a dat cateva sfaturi. Cred ca le-am respectat si am redus colicile, dar inca nu sunt sigura. Promit sa va scriu ce m-a sfatuit zilele urmatoare, numai sa ma mai trageti de maneca, stiti voi cum e cu memoria de lauza. Poate chiar reusesc sa ajut pe cineva. Va pup (nu am deloc chef de terminat lasagna, de aia tot forumesc). Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROMANITZA ce nunta frumoasa ati avut. M-am uitat pe poze. Si imi place ca esti tandra.... Aaaaa....si tati e topit dupa bebitza...se vede in privirea lui.

Mergi la inceput

Vai,Andre,multumesc,mi-ar face mare,mare placere,dar....e mult prea departe

Si eu trebuie sa ma apuc sa fac clatite,dar mi-e o lene.....de aia stau pe forum..trag chiulul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Si eu trebuie sa ma apuc sa fac clatite,dar mi-e o lene.....de aia stau pe forum..trag chiulul!

Si eu la fel...am o gramada de facut da' nu-mi vine sa ma apuc nici neam di ele...
Cred ca inchid calculatorul ca altfel stau pana la miezul noptii cu voi. Ai pup iu ol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Lidia
Lumi ce pui scumpic si bucalat aveti voi acolo!!! si imi place cum sta ea in fundulet la baita!!!! a propos, f misto coafura ai avut la botez, iti sta super...ceva in genul ala mi-ar placea si mie la botez!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Putem infiinta `clubul leneselor`.
Spor la treaba,Lidia!

He he, eu am facut compozitia!

Mergi la inceput

Romanitza,multumesc. Din pacate,nu apucasem sa ma vopsesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata...

Si pe mine m-a chinuit matza azi-noapte cu treziri din 2 in 2 ore, kk, ragait cat cuprinde... of. Si la 7 jumate cand in sfarsit s-a linistit s-au trezit astialalti doi ca niciodata . I-a luat sotul in camera cealalta si apoi a plecat cu ei pana la maica-sa asa ca am dormit si eu pana la 10.

Cami io-s mai tolobolo dupa noaptea astea dar nu vad poze mai recente de 14 decembrie la semnatura... Unde sunt alea noi?

Eu cu maretul meu regim (n-am mai mancat nimic dulce, cartofi, orez,fainoase, paine alba de 2 saptamani) plus facut pe stepper abia am dat jos un amarat de kilogram. Tare greu merge, dar nu ma las! Acum am 69 jumate, pana la 54 mai am. Eu prefer stepperul, abdomene fac mai la vara ca nu ma dau pe spate dupa ele si din proprie experienta dupa o saptamana de abdomene arat boboc, numa bine perfecte de dat jos alea ultime 2-3 kilograme de la sfarsitul curei de pe burtica si solduri.

Monis cum a fost la chef?

Apropo de scoica citisem si eu acum vreo 4 ani pe undeva (un site sau o brosura de scaune auto) ca landourile sunt categoria 0 adica pot fi folosite de la nastere ptr calatorii oricat de lungi. Scoica este categoria 0+ care pot fi folosite de la nastere dar ptr calatorii scurte de max 1-2 ore. Abia de pe la 3 luni era scoica ok si ptr calatorii mai lungi.

Monica80 iti tin pumnii cu alaptatul! Si eu stiam povestea ta cu sanul!
Am vazut poze de Mihamora si Lumi, de fapt nu mai scriu aici cand vad poze ca las coment-uri...

Si mie imi place cand scrieti si am ce citi! Mai mare dragul cand deschid calculatorul si am pagini intregi de citit! Asa ca dati-i bataie fetelor!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput