Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lavi...am intrat pe weebshoots si am dat ok la ,,be friends,,
io am fost la spital ieri dimineatza.au vrut sa ma interneze
de duminica am diaree...si goluri de aer zgomotoase prin matze...de ieri m-a luat si stomacul...verdict:GASTRO-ENTEROCOLITA.
AM O SACOSA DE PASTILEsi sunt cam vai de capul meu.
cu psihologul dupa mine...ca au vrut sa ma trimita si la psihiatru..acu mai sunt si dilimandroasa..cica..dupa nastere..au descoperit ei.
eh...ies eu la un liman...
am o soacra belea de super gasca care ma ajuta..sta cu mine...cand nu e la serviciu...o mama super ok..care ma ajuta si ea...eh...mergem inainte.ar fi multe de povestit ca sa ma intelegeti cum de am ajuns asa...dar nu am starea necesara
nu mai am timp de citit din urma..dar va pup pe toate...si va urez multa sanatate.mai intru eu.sa ma fac bine acum..ca de nu chiar ca ma interneaza.

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Eu sunt relativ multumita de Aptamil. Nu imi dau seama ce o constipa, dar pediatrul mi-a spus sa nu i-l schimb, ca e printre cele mai bune produse de pe piata, ca au garantia nemteasca. Asa ca mergem inainte cu Aptamil. Plus ca e singurul lapte praf din cate am incercat eu pe care scrie ca se poate pastra 2 ore. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Andre si spor la treaba, ca la distractia de la noapte sigur o sa ai. Mama ce as mai veni si eu cu voi, daca as avea cu cine sa-mi las broscoiul si bineinteles daca as mai incapea in vreo haina mai "acatarii". Eu parca stiam ca si voi erati tot pe Nan1. Ma insel??? Oare din ce considerente ati trecut la Aptamil?
Lumi...si voua de ce v-a zis sa schimbati Nan1? Ca si eu cred ca totusi nici laptele asta nu ii place la Dominic. A papat la inceput 2 zile si acum iara nu il mai vrea. Puii mei...nu am crezut nicodata ca e atat de greu sa imi alaptez copilul, fie la san, fie din biberon .

Diana, te superi daca te intreb ce specializare ai?

Sthephy si mie imi e dor de voi .
Dymomo sanatate multa la puiut.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

My lady... ia sacosa aia de pastile si fa-te bine, adica "iesi din butoi" ca nu e de bine. Si pe mine de ma vedea vreun psiholog dupa nastere cred ca ma oprea ca specimen de laborator, noroc ca mi-am mai revenit cat de cat, ca sa am de unde sa incep iara acum . E lucru mare ca soacra si mama is de gasca si is langa tine, dar de sot nu zici nimic? (...al meu de ar fi fost aseara langa mine cred ca il strangeam de gat, asa draci aveam. )

Asa cum zici tu ca iti chioraie matele, asa se aude si la DOminic, mai ales seara si ma si sperii. Cred ca il doare groaznic pe saracul copil, ca se incovoaie, de aproape se ridica in fund si mai nou a inceput sa regurgiteze si el fie lichid simplu, fie cu laptic branzit . Oare daca nu are diaree, poate sa aiba si el ceva la burtica, sau is doar colicii??

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ramo, uite aici la mica publicitate: am vazut pompa avent manuala cu 90 lei si electrice cu 350... http://forum.desprecopii.com/forum/classViewAds.asp?catID=38

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

MYLADY...IA PASTILUTELE SA ITI REVII!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Uau Diana..ce pe faza esti. Merci din nou. La pagina asta cu anunturi ma gandeam si eu, dar ma crezi ca nu mai stiam pe unde sa caut? Stiu ca tu mi-ai zis ca e buna si aia manuala de la Avent...dar oare aia electrica nu e mai eficienta? Adica nu o avea aia mai multa putere decat mainile mele? Aseara dupa pompat 30 min...am scos 15 ml din ambii sani, dar dupa aceea abia mai eram in stare sa ii tin biebronul in mana sa suga, de asta ma gandesc la electrica...

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Laura, pai nu-i chiar Monti, ca manac porumb, mazare, morcovi, ficat si mai fac combinatii dinalea nepermise . Nu pot inca sa tin Monti, ca nu pot manca varza, conopida, brocoli... Legume as avea acum de ales intre fasole verde si dovlecei, pai nici chiar asa...
Cu lista, ca sa nu incarcam primul post propun sa o postam in al 2-lea mesaj al fiecarui capitol tot pe userul comun. Ce ziceti?

bun si inceputul asta de monti mai fals, important e ca ai inceput!!
Cat despre listuta, super ideea, asteptam acu sa mai dea acordul si celelalte fete, plus ca ne trebuie una din fetele care mereu fac capitol nou sa fie de acord sa se ocupe si de mesajul asta sa dea copy/paste ceva.. Propun sa ne trecem userul, nr.kg actual, nr.kg dorit, inaltimea.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Laurairina,si eu ma bag in clubul vostru.Am 54 kg si vreau 48...Cu dulciurile nu stiu ce sa spun,tocmai am bagat 2 clatite cu dulceata de cirese....Dar m-am apucat de tae-bo,si astazi am facut din nou 30 min.
Parerea mea este ca cele care ati facut cezariana,ar trebui sa incepeti usor,si cele mai bune exercitii ar fi `pilates`. Cautati pe net,in acelasi timp,exercitii post-natale. Si nu va bagati la abdomene,deocamdata....Inainte de a face abdomene,verificati-va muschii abdominali : stati intinse,ridicati putin capul,astfel incat muschii abdomenului sa fie putin incordati,apoi palpati...daca gasiti ca un fel de gauri printre(nu prea stiu cum sa explic...),nu aveti voie sa faceti abdomene(puteti face mai mult rau decat bine).
Sper ca intelegeti ceva-ceva din ce am insirat....Ma bucur ca suntem mai multe,poate ne mobilizam si obtinem si rezultate impreuna!

Pai vorba RamoneiC, ma rusinez si eu cand te aud ca ai 54kg deja..Dar lasa esti un exemplu bun pentru astelalte mai rotunde sa ne mobilizam mai repede
Acusica ma apuc sa dau search pe nea gugle sa vad cu ce se mananca taee bo asta, ca prea te-am auzit si pe tine si pe Ramonika paremise vorbind de el!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Asta a fost un sfat primit de la pediatrul de care m-am indragostit, sa nu ii schimb laptele praf dintr-o data, ci progresiv. respectiv o masa un tip de lapte praf, urmatoarea altul, adica sa i-l introduc treptat. Cica am gresit ca am trecut subit de la unul la altul si de aici i-am provocat constipatia si colicile.

Mersi de raspuns. Are logica. Nu as vrea sa ajungem la constipatie si nici sa inraim colicii.

Lumi iti multumesc si tie de raspuns.

RamonaC tu minitona, eu maxitona. Te-am luat, pui. Esti mic copil pe langa mine. Eu ma laud cu 3 cifre.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput