Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Ce bine ca puteti dormi asa mult . Eu m-am trezit pe la2 si am mai adormit pe la 4,30 si la ora 6 eram in picioare. trebuie s-i spun dr. neaparat ,ma simt obosita dar nu pot dormi .

Cred ca a-ti mai abordat subiectul recoltare celule stem . Dar as vrea sa va intreb daca sunteti pro sau contra ?

26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Camilecu eu nu voi recolta celule, dar nu pot sa zic ca sunt contra. Adica , inafara de faptul ca ar putea fi niste bani aruncati pe geam, nu vad nici o contraindicatie. In caz de anumite boli grave, succesul tratamentului utilizand celule stem , depinde de foarte multi factori.Nu e nimika sigur! dar totusi este o sansa , nu?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Gaby mi-a dat acum iar tratament cu antibiotic pentru infectii, sa vedem ce rezolva cu el.

Bumbitza ti-am vazut pozicile. Esti o gravidura frumusica.

Niki bafta sa iti gasesti un medic bun.

Andira mama ce harnicuta esti. Te asteptam cu rezultate bune la analize.

Cori wow ce senzatie tre sa fie cand vine colostrul. La mine nici urma.

Kossir wow sa faci 400 de km pentru cumparaturi. Ce bine ar fi sa avem si noi autostrazi. Una doua ma duceam si eu pana la Ikea in Bucuresti ca nu mai pot de dor. Asa ar trebui sa facem 8-9 pana acolo desi sunt tot vreo 400 de km.

Roxana razi tu razi, dar nu e usor. Chiar m-am trezit cu febra musculara intre picioare de la cracanat.

Michelle dar ce intrebri indecente pui. Ale mele sunt mai mari nu am ce zice, destul de dureroase, cu bumbii prea inchisi la culoare dupa spusele sotului si prea mari , pline de vene de toate formele si marimile si cu cateva dungulite bonus pe sub ele, pe care nu le vroiam dar au aparut.Fermitatea lor tine de momentul zilei, de obicei dimineata sunt mai tzepene. In rest fara colostru, dar ne pregatim totusi cu Garmastam in fiecare seara.

Selina chiar ma uit pe la stiri si ma minunez ce iarna e pe la voi. La noi anul asta cam slabut.

Roxana eu chiar nu vad grasimi la tine, nici burta mare. Arati chiar ff bine.

Denisa uite ca asta cu bagatul in fata nu pot sa o fac. Ieri la policlinica asa m-am enervat. Am stat 2 ore la coada pana sa intru, desi eram SINGURA gravida. Si dupa ce intr-un final intru, ma pune dra pe calul cu manere, cauta acul in carul cu fan pe acolo de ma dor toate, imi ia proba pt secretie si ma trimite cu ea la laborator la un alt etaj. si imi zice sa imi las lucrurile si dupa ce duc proba si imi da rezultatul pe loc sa intru sa imi dea reteta. Si NORMAL ca ma bag in fata si o pitzipoanca toanta comenta cu alta, ca uite si la gravida asta se baga in fata. Noroc ca nu sunt genul care sa sar la gatul lor, dar atunci am fiert nu alta. Plina e lumea de prosti, Doamne feri.

Child chiar citisem ieri inainte sa intru la dr de treaba cu tensiunea mica si pulsul mare. Dar pulsul tau nu e mare, e chiar bun. Eu am peste 100 mereu, si tensiunea 10/11 cu 6,5/7 si dra nu s-a speriat. Doar aia de familie ma tot bate la cap ca e cam mare, dar gine a zis ca e ok in sarcina.
Si placenta grad 1 la varsta asta de sarcina e fff ok. Nu se degradeaza ea asa repede. Chiar mi-a zis dra ca si la mine a inceput un pic de tot sa imbatraneasca, au aparut cateva lacune pe ici colea, dar cica sunt normale si nu sunt suspiciuni ca ar avansa degradarea prea repede. Oricum din sapt 36 o sa merg saptamanal la monitorizari, eco si control si daca apar probleme, nu il tin pe bebe asa, stai linistita.

Castelana felicitari pentru bebe grasun. Eu va invidiez cat e de fain sistemul la voi ca si in alte tari. Offf, aici tre sa mergi cu copil de cateva zile daca ai probleme printre 100 de copii plini de virusi.

Bluekidoo cu tratament o sa isi revina si valorile hemoleucogramei, o sa vezi.

Delia imi pare rau pentru accident. Bine ca nu ati patit ceva.

Vio la patut cu tine. Uite ca mai multe fete am avut probleme in perioada asta in care esti tu si acum suntem bine. E ff bine sa stai cat mai mult in pat si sa reduci la maxim treburile casei. Uite la mine a urcat colul chiar si in perioada asta de sarcina, desi se zice ca nu prea se mai poate acum. Dar am fost cat am putut de cuminte.Nu e greu, te obisnuiesti si cu statul in pat, mai ales cand e pt o cauza nobila, iar daca simti ca nu poti, gandeste-te la Andra si Diana care au stat numai in spital aproape in ultima perioada si se roaga pentru fiecare zi in plus 2 in 1.

Rebiana multumim de vestile de la Andra. Bebele ei e un grasun si va fi si foarte bine, sunt convinsa.

Erina sanatate multa Dariei.

Carmen cuma fost la cumparaturi??? Vrem pozeeee...

Ella esti TOTALA!!! Am citit de aseara, dar nu am mai avut putere sa intru sa scriu. M-am prapadit de ras nu alta.. Tare simpatica mai esti.

Denisa depinde de cat de repede se ia semnatura pentru cezariana de la driectorul spitalului. O prietena a stat 9 ore in travaliu, si facea cezariana tot din cauza de bebelina neintoarsa. Deci eu ma astept la orice.

Cata mie mi-e groaza de perioada de dupa cezariana, dupa ce ma intorc acasa, ca noi suntem singuri si nu are cine ma ajuta si pe mine. Iar sotul va fi la serviciu. Asta e problema mea de fapt.

Delia multumesc de sfaltul cu lanterna. O sa incerc si asa.

Ate,Ramy

Am uitat sa ma "laud" singura un pic. Dra mea e destul de retinuta in laude, dar ieri ma intreaba cate kg am pus si cand i-am zis ca 8.5-9(in functie de cat/cum mananc) a zis ca oricum nu se vad si ca arat bine.I-am zis ca nu ma asteptam sa nu ma fac cat usa, ca aveam tendinta, dar ca ma bucur ca s-a intamplat asa.

Gata, am recuperat. Greu e sa pierzi ritmul.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata!

M-am binedispus si eu de dimineata cu postarea Ellei fata draga esti de milioane imi place de tine

Oana bebicu tau o fi unu mai incapatanat, da bine ca e sanatos ca pe undeva tot il scoti tu afara

Bumbita bine ai venit la noi

Castelana sanatate mamei tale vad ca se tin necazurile scai de ea.

Andira hai ca astept si eu sa apari cu dovada

Kossir ai dat iama in magazine? zi drept - a mai ramas ceva pe rafturi Edit ca intre timp am citit - sa le foloseasca sanatoasa bebelina

Camilecu cred ca s-a mai discutat o data problema cu celulele stem. Eu as dona la banca nationala de celule unde ar avea acces toti copiii, dar la privat nu ma bag ca aici e tare scump si nu iti garanteaza nimic. Ba mai mult daca ar fi vreun necaz am citit ca celule de la alt copil ar fi mai bune decat cele proprii. Acuma fiecare face cum crede mai bine si cum il lasa buzunarul.

Mami 27+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

OANA, felicitari pt rezultatele bune la eco si bebe in grafic! si e bine si cu cezariana, eu chiar azi noapte am visat ca am facut cezariana, cred ca am tot vorbit zilele astea de posibilitatile de nastere, si acu am si visat. sa fie vre-un semn???

ella, marfa descriere facusi la odisee!

castelana, multa sanatate mamei, imi pare rau ca trece prin asa probleme. of... saracuta.

freedelia, naiba sa-i ia de doctori! uite, eu m-am chinuit 3 sapt cu tusea, apoi inca una cu amoxicilina si tot nu a trecut de tot. adica e mai bine dar mai e. ginecologul ieri cand i-am zis ce am luat, imi zicea sa iau paracetamol si sirop stodal, i-am zis, pai am luat, si pana la urma nimic. oricum, fiind cu problema cu colul n-am mai insistat nici eu si nici el nu a mai zis nimic. de fapt, fiecare dr iti da alte medicam. acum, ar trebui sa ma duc la dr de familie ca am term antibiotic, dar o sa zica ca nu mai imi da altceva, asa ca mai bine stau in pat. si asa stau stresata ca m-a speriat povestea asta cu colul venita asa din senin. decat sa merg pana acolo pe jos si sa stau la coada in fund pe scaun si el sa nu-mi dea mare lucru... mai bine stau acasa. si duminica mai intreb la ginecolog daca nu trece tusea, cand ma duc sa-mi vada colul si pe masa. bine ca n-a fost nasol accidentul, dar ai grija pe viitor, sa nu te sperii/ stresezi cu altele.

camilecu, of.. si tu cu colul scurt? cat il ai? si stai numai in pat? sau te mai si misti? eu incerc sa stau dar tot ma ridic sa beau apa, sa deschid geamul sa imi iau ceva de papa de la bucatatrie... etc. si ma gandeam, in pat inseamna la orizontala total? ca eu nu pot sa stau asa mult. mai ma ridic un pic, nu chiar in fund dar cat de cat. ai grija si tu de tine, cu colul. avem cam aceleasi saptamani. eu am 25 si 4 zile, deci mai avem mult pana la final. asa o fi de acu in colo???

Andra, tin pumnii sa fie bine, si tu si bebe, sa mai stea acolo la caldurica cat mai mult, daca tot a fost cuminte pana acum! si tu esti asa optimista! felicitari si multi pupiciiii

bumbitza, bine ai venit printre noi! sarcina usoara in continuare si bebe sanatos. am admirat si pozele, foarte bine arati, slabuta si finuta. numai mamici frumoase si vesele la noi in odisee, asteptam sa vedem si bebicii cum vor fi!!!

vio asteptand pe bebe 25+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Si eu vreau neaparat un wrap, dar am sa incerc sa il fac singura. Din cate am citit e nevoie de cam 5,5-6 m de material din bumbac cu vreo 5% elastan lat de 50 de cm. Wrap gata confectionat e cam peste 50 de euro si mi se pare scump. Sa vad ce gasesc ca m-ar ajuta foarte mult sa am mainile libere pentru celalalt copil si totusi bebe sa fie la mine in brate.

Ar trebui macar lista sa imi fac cu ce imi trebuie, daca nu m-am apucat de cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza fetele,

azi fac eu cinste cu ceva bun ca am schimbat prefixul.
Am ras si eu cu lacrimi de postarea Ellei, fata draga tu trebuia sa scrii carti sau macar ceva piese de teatru, serios ca iti irosesti talentele
Oana eu mai auzisem de cazuri in care fete erau programate la cezariana si cu cateva zile inainte s-a intors copilul. Nu stiu cum e in tara dar aici poate sa incerce doctorul sa il intoarca, mie mi-a zis ca daca se ridica placenta atunci incercam sa il intoarcem, nu stiu cate de dureros/traumatizant o fi pt copilas...oricum iti tin pumnii,vorba cuiva, de scos tot ii scoatem.
Anca deci noi doua suntem surate cu copii transversali... si chiar acuma citisem pe net ca poazitia transversala care dureaza pana spre sfarsit apare cam o data la 2000 de cazuri, si uite pe odiseea noastra sunt 2... oricum mai trag sperante sa scap de cezariana, totul depinde de Madame Placenta, ce ganduri de ridicare are. si tu ai placenta jos?
va pupic pe toate si o zi cat mai buna.

Ina 30

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Oana hai sa te incurajez un pic. Eu am nascut data trecuta natural, dar am pierdut asa de mult sange ca aveam hemoglobina 5. Nici nu puteam ridica capul de pe perna. Si cu toate astea m-am mobilizat pentru ca nu aveam de ales. Adica optiunea ca nu ma descurc nu exista. Bebe era in patut langa mine si trebuia sa ma scol si sa il schimb si sa ii dau de papa. Si vreau sa zic ca un bebe iti da atata putere cum nici nu iti imaginezi. Nu trebuie sa mergi la concurs de dans si nici sa fugi maratonul, dar eu te asigur ca te vei descurca perfect cu bebe. O zi, doue e mai rau dupa operatie, dar dupa aia te poti misca cat de cat si alea 2 zile super nasoale vei fi oricum in spital. Nu fii ingrijorata ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Multumesc mult de incurajari fetelor.
Conteaza mult, desi, acum imi doresc cel mai mult sa vina momentul mult asteptat, nu conteaza cum.
Simt ca nu mai am rabdare sa il tin in brate, poate si unde a nascut acum o prietena si in grupul nostru, eu urmez, deci emotiile si asteptarea sunt si mai mari.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Vio imi pare rau sa aud de colul scurtat, odihna si repaus, carti de citit si dvd-uri de vazut sunt o groaza. te incurajam si noi cum putem si iti mai ridicam moralul.

Am uitat sa zic ca am cumparat (la mana a doua) copilului o masa de infasat din aia pe picioare de pus in baie si de sub ea se trage afara pe roti o vanita de spalat. e ditamai magaoaia, mi-a ocupat jumate din baie. Dar cum eu si sotul suntem cam inalti am zis sa ne luam ceva sa nu ne cocosam prin vana . o sa fac poze si arat.

Ina 30

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna dragi forumiste.
Am fost si noi la control si vestile sunt cam asa si asa. Vestea buna e ca bebe este ok si ca se dezvolta conform graficului! Vestea mai rea este ca am facut colestaza de sarcina si acum urmam tratament plus ca ne paste o cezariana inainte de termen... Ca si tine Oana ma ingrijoreaza recuperarea pt ca nu are cine sa ma ajute in afara de sot! Si binenteles daca o sa mai pot alapta dupa... Oricum speranta mea este ca vom fi bine pana la urma! vorba ceea 'curaj gaina ca maine te tai!'
Multa sanatate Andrei si Dianei si la bebicii lor! Si binenteles fetelor care aveti probleme cu scurtarea colului MULTA ODIHNA!

Andreea 32+ Irina

Mergi la inceput