Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Numai ce mi-am facut o cafea si m-am asezat in fata calculatorului ca s-o beau impreuna cu voi si ma si vad in colimatorul ELLANIKEI.

Ce-mi facusi aseara, fata?
Pai, bine, acuma, dupa descrierea ta, BUMBITZA isi va imagina despre mine un semafor mare, rosu, gras si depresiv mancand intr-una sarailii si lamentandu-se de viata. Cu fii-mea ce ma mai scot, ca zisesi ca-i sexy, dar nici asta nu-i foarte bine ca acum oi vedea vreun putzica pe la usa si inca nu vreau s-o vad combinata, desi are destule "partide" la gradi.

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Ieri toata ziua am bananait aiurea.

Am inceput prin a merge la doctor (dar pentru sot nu pentru mine), dupa care am colindat magazinele, insa n-am gasit mare chestie.
O masa pliabila o sa luam astazi ca ne-a placut dar nu eram foarte hotarati.

Hainele, desi ma tentau, sincer, mi s-au parut scumpe si urate, asa ca n-am luat nimic. Cu toate astea era lume buluc de parca toti erau dezbracati. Te cred si eu ca tin preturile sus daca exista cumparatori chiar si-n conditiile astea.

Si astazi am o reprizade cumparaturi, dar deastea culinare plus masa pliabila.

Gata, am zis tot!

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna dimineata
Am reusit sa ne trezim si noi in cele din urma, ca intre 4 si 7 am avut program de streching si dat din picioare
Noroc cu documentarul In pantec, pe care pana acum nu l-am vazut, dar care m-a emotionat f tare...nu mai pot de nerabdare sa-mi strang si eu gaza mica in brate.
Va pup si va doresc o zi minunata! Nu prea am timp azi de nimic, dar va urmaresc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Ce bine ca puteti dormi asa mult . Eu m-am trezit pe la2 si am mai adormit pe la 4,30 si la ora 6 eram in picioare. trebuie s-i spun dr. neaparat ,ma simt obosita dar nu pot dormi .

Cred ca a-ti mai abordat subiectul recoltare celule stem . Dar as vrea sa va intreb daca sunteti pro sau contra ?

26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata fete cucuiete!!

Vai ella ce m-ai binedispus cu descrierea. Rad singura si acuma

Fetelor eu ma plictisesc groaznic..am inceput sa citesc foarte serios din cartea Mama si Copilul ca sa treaca mai usor timpul.
Bumbitza sa ne spui si data nasterii tale ca sa te pot trece in listuta din fatza si sa stim cand cerem tort!
Oana poate totusi bebe iti face o surpriza si se va intoarce ca sa poti naste normal. Daca nu eu zic sa stai linistita, important e sa fie bebe sanatos ca dupa operatie ne refacem noi! Si eu tot prin cezariana voi naste,din cauza miopiilor destul de mari de la ochi
CAstelana multa sanatate mamei tale!! Doamne ajuta sa treaca cu bine si peste incercarea asta!

asteptam un 31+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticoase,

Cafea si cum zicea Castelana .
Castelana sanatate mamei tale, rezista si trece mai departe si de data asta. E o luptatoare, ca si fiica ei . Doamne ajuta.
La cumparaturi am fost, am cumparat cate si mai cate, dar mai ales puericultura, am gasit o gramada de chestii chicco, si paturica care se face port-bebe. Am ochit si patutul, este de plastic, care se transforma in tarc apoi, cand, daca ii palce fatucii, vom lua de lemn. Are si masuta d einfasat si protectii, l-am vazut pe undeva pe net, dar nu stiu unde. Diferenta ca eu l-am gasit mult mai ieftin.
Azi spal rufe, hainutele bebelinei . In sfarsit e soare si cald si la noi. O sa ajungem iar la 20, 23°, ce bucurie.

Oana felicitari pentru bebica sanatos, restul trec toate

Ella, mi-ai facut pocinogul aseara. Cum eram eu asa suparat pe sot, pe copchil, pe bona, pe viata, dau de mesajul tau. Si ma pun pe ras si rad si rad, nu ma pot opri. Asta n-ar fi nimic, dar eu trebuia sa fiu serioasa si suparata. Cine ma mai lua pe mine in seama cand faceam teorii si ma dadeam importanta, cu gura hlizita pana la urechi? Esti cea mai tare , suntem norocoase ca esti cu noi.

Mie de vreo doua zile mi-a se deformeaza burta de mai multe ori pe zi. Avand in vedere pozitia fatucii, cu capul sus dreapta si picioarele in jos, e normal, dar e asa caraghios. e ca si cum as avea un dragon in burtica, asa imi imaginez eu. Nu ma doare, dar e incomod. O mangai pe capusor si revine incet, incet, se relaxeaza.

Freedelia, salutari vitezomanei . Si eu ma enervez mult mai mult in trafic de cand cu hormonii astia. Tip, urlu, injur, dar romaneste. Bine, aici e balamucul in trafic, v-am mai povestit eu. Rabdarica

Merg la treaba , va doresc o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata si de la noi,
Conform obiceiului din ultimul timp, azi noapte la 1 inca butonam tv-ul si de dimi nu mi-as fi deschis ochii.De n-ar fi avut bebelina ora de sport,cred ca inca dormeam

CASTELANA, imi pare tare rau ca iar nu e bine mama ta, stiu cum e, dar lasa ca va fi totul bine. Mama ta e o mare luptatoare si va trece cu bine si de hopul asta

ELLANIK esti chiar de comaIeri eram si eu cu capsa pusa ca primisem niste vesti "grozave" de la o societate de asigurari si m-ai binedispus...Mersi

OANA, lasa ca pana la soroc mai e putin si cine stie...poate vei avea o surpriza, s-au mai vazut cazuri...Si daca nu, asta e, important e sa fie bebe bine, ca restul trec toate.

Vreau si eu la cumparaturi!!!! mor de ciuda ca nu pot da iama in magazine... Si sa cumperi de pe net nu mi se pare asa funny,plus ca prefer sa pun mana pe ce cumpar...Eee, asta este. Azi vine maica-mea la mine si o sa o trimit pe ea sa-mi mai cumpere una alta, macar pt spital ce ar fi nevoie...

pe toate, sa aveti o zi buna

Ramona, 31+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Ce bine ca puteti dormi asa mult . Eu m-am trezit pe la2 si am mai adormit pe la 4,30 si la ora 6 eram in picioare. trebuie s-i spun dr. neaparat ,ma simt obosita dar nu pot dormi .

Cred ca a-ti mai abordat subiectul recoltare celule stem . Dar as vrea sa va intreb daca sunteti pro sau contra ?

26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Eu am primit sapt trecuta draftul de contract de la CBC, par ok. Mai ramane doar sa stabilim intalnirea si sa semnam documentele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ate_09
Bumbitza sa ne spui si data nasterii tale ca sa te pot trece in listuta din fatza si sa stim cand cerem tort!

am scris si data nasterii, sunt deja pe listuta (5 august)
dau de baut de pe acum sucuri, apa plata, laptic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

NEATA SI DE LA MINE! CAm tarziu, dar am stat sa citesc ce ati mai scris si bineinteles ca a fost tare amuzant ce a scris ELLA.

ELLA- esti dusa rau. Norocosi sunt cei ce te au in preajma ca prietena ca nu cred ca se plictisesc. DA se poate sa ma uiti pe mine?. Pai asteptam si eu o descriere de la tine si.... nik. DA hai ca te iert ca la cate fete suntem...

TAtzi grasunele am si eu, cremuite la zi, dar colostru nu mai vor sa dea. Au dat cateva picaturi pe la 4 luni apoi stop. Oare dc nu mai picura?Le si frec cu prosop aspru si tot nik

Sling si eu vreau sa iau ca ma gandesc ca decat sa car carutu singura 4 etaje mai simplu e sa ies la plimbare cu sling.Numai ca imi e cam frica , ma tot gandesc ca dk nu pun bebe-ul bine in el cat e mic in primele luni? Dk ii stric coloana ca nu stiu cum sa-l pun acolo? Ca tot am vazut poze pe net , dar acolo copii sunt maricei, stau in fundulet si isi tin deja capul.

Delia13 [('') 31+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput