Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 5

stefimic spune:
buna ziua burticute, astazi sunt un pic mai vrednicuta, sunt la zi cu cititul si cu mancarea pe foc.
OANA pot sa-ti spun din propria experienta ca de durut va durea dar o perioada destul de scurta, eu am cerut analgezice imediat dupa operatie cand s-a dus efectul anesteziei si apoi dupa alte 6 ore si apoi am stat fara, mai doare dar nu ca sa nu poti sta fara.
diferenta pe care vreau sa o fac acum este ca vreau sa-mi pun centura(la STEFI nu m-au lasat, dar acuma fac cum vreau eu), si atunci ma voi putea da jos din pat mult mai usor si fara prea multe dureri.
eu cand am venit acasa am urcat singurica pana la etajul 4 si apoi tot asa cand aveam nevoie de ceva urcam si coboram linistita.
asa ca multi si fii cat mai relaxata, conteaza mult, si o sa vezi ca atunci cand ai sa-i vezi mutrita nu te mai doare nimic.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 34+
IOANA

dayanara spune:
ami ce nasol cu colestaza...cum ti.ai dat seama? stiam ca apar mancarimi nasoale, un icter vizibil , dar depinde de fiecare
bine ca bebe e ok, nu.ti face probleme, ca se poate alapta dupa cezariana foarte bine
selina ce diferenta e intgre sling si wrap? si aici m.am uitat si tot in jur de 50 de euro costa, dar eu nu ma pot apuca sa.l fac pt ca nu sunt in stare sa cos nici macar un nasture
ina sa stapaniti sanatosi baita, e foarte bine ca e inalta, eu fiind mica de statura si dupa incercat de spalat in baie mica a trebuit sa.mi iau comoda ca ma cocosasem de tot
roxana 30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

ellanik spune:
Delia 13 fata draga...iertaciune cer rogu-te!Nu stiu cum mi-ai scapat.
Bumbitza na d-aciia:Delia13 e cantacioasa la opera .A vrut intai sa nasca la Medgidia dar acu' s-a razgandit.Cand ma intalnesc cu ea iti zic ce culoare au radacinile ei (ale parului normal).
Gaby fata io si acum port tocuri.Stii ce fermecatoare mi-s?
Castelana pt mamicutza ta.Sa dea Domnul sa fie bine de tot ca are nepot de crescut.
Ma duc ca sotul are nevoi cu mine.Nevoi organizatorice ca de-alalalte cica "la anu pe vremea asta".Deci o sa imi cante Delia 13 "Like a virgin"
+32 cu
George-Theodor
AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

ami_84 spune:
Voi mamici care a-ti mai trecut prin operatia de cezariana cum v-ati descurcat cu alaptatul?
Si ca tot mentiona FreeDelia de www.llli.org/" target="_blank">La Leche League. Poate gasiti util.
Andreea 32+
Irina

stefimic spune:
referitor la recoltarea de celule stem, noi am optat pentru, amdeja kitul de recoltare acasa.
fiecare face cum considera dar noi am preferat sa facem lucrul asta acum si sa nu regretam mai tarziu, sigur ca este si un cost suplimentar si nu si-l poate permite oricine dar acum face fiecare poate.
IOANA

stefimic spune:
referitor la alaptatul dupa cezariana, eu cred ca am gresit un pic si sper sa nu mai repet acum, mie laptele mi-a venit cam in a 4-a zi dupa cezariana si pana atunci nu am incercat sa-l pun la san sa vad daca poate suge ceva sau macar sa se obisnuiasca cu sanul.
de alaptat dupa cezariana am vazut multe cazuri reusite mai bine decat la nasterea normala asa ca AMI nu-ti fa probleme si nu te stresa ca vor fi bine toate la timpul lor.
IOANA

Ina_3040 spune:
Fetelor, cum e cu crema aia Garmastan? deja va dati cu ea? i-am zis mamei sa imi trimita si mie, si cand a luat de la farmacie i-a zis tanti aia ca sa ma dau numai dupa ce nasc si incep sa alaptez. are ceva daca ne dam inainte?
Roxana merci. de aia am luat si noi asa vanita inalta sa nu ne cocosam in vana mare. Apropo, baita se face in fiecare seara? am tot citit pareri pro si contra baitei zilnice, unii zic sa se faca la 2-3 zile, nici nu stiu cum e mai bine, cred ca imi explica pediatrul.
va pup si merci pt informatie.
Ina 30
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

selina-d spune:
Roxana din cate am vazut eu in poze pe net slingul e o esarfa fixa in care se duc mai usor in principiu bebei un pic mai mari pe sold iar wrapul e o esarfa mai lunga pe care trebuie sa te chiunui tu sa o legi, dar in care sta ff bine si bebe mic mic. Sper ca m-am facut inteleasa. Eu o sa incerc sa imi fac singura daca reusesc sa gasesc material ok.
Mami 27+
si Victor (31.08.2007)

ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ami ce nasol cu colestaza...cum ti.ai dat seama? stiam ca apar mancarimi nasoale, un icter vizibil , dar depinde de fiecare bine ca bebe e ok, nu.ti face probleme, ca se poate alapta dupa cezariana foarte bine |
In afara de transaminazele marite (ce trebuiesc monitorizate) alte "simptome" nu am... Multumesc Domnului ca am inteles ca te poate manca fff rau pielea de iti vine sa o smulgi!

Pe langa dr care imi urmareste sarcina am mai vb si cu un medic gastroenterolog care m-a asigurat ca "ma prezint bine" si ca inca nu e ff de speriat. Tb doar sa urmez cu strictete tratamentul.

Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Andreea

andira spune:
Mai, deci m-ati facut sa rad
Macar ati informat-o si pe Andra ca tzitzi mele si ale ei sunt subiect de dezbatere? Sa se binedispuna si ea.
Poze o sa va pun dupa ce nasc si slabesc 20 kg .
Mihaela - credeam ca sunt singura care nu pot respira, dar vad ca si tu ai problema asta.
Efectiv mi se intampla sa raman fara aer, fara sa fac vreun efort, pur si simplu vorbind sau stand in picioare. Nu stiu de ce, n-am mai avut problema asta inainte.
Io cand va aud cu bagaj de spital si hainute cumparate si alte cele, mi se pare ca eu transmit de pe alta planeta . Nu de alta, dar mie mi se pare ca mai am o gramada pana la nastere, si timp berechet.
Miria, Linda, Vio - pe voi v-a luat febra pregatirilor? Sa stiu daca sunt singurul alien pe aici .
Am terminat si fustita lui Nati, mai am doar sa o ansamblez, si sunt ready to go . M-am ambitionat sa termin inainte sa vina picii, ca sa le pot da fustitele amandorura.