donatii paypal fara comision

donatii paypal fara comision | Autor: Irinusha

Link direct la acest mesaj

In urma cu cateva saptamani am avut un schimb de cuvinte cu Motanik si Vikinga cum s-ar putea transfera (in cazul nostru, dona) prin paypal fara comision.
Vikinga spunea ceva de o optiune "gift", Motanik ca s-ar putea prelua comisionul de donator. Insa eu la contul meu n-am nici una dintre cele doua posibilitati.
Insa ptr. ca am avut bani in contul de paypal (cand am strans ptr. buggy) am facut o incercare si se pare ca a mers fara comision.
Deci:
- transferati bani din contul bancar personal in contul de paypal
- avand bani deja in contul paypal se pot transfera in alt cont paypal (aceasi valuta) fara a se mai plati comision
- doar transferul utilizand cartile de credit (visa/mastercard) si giropay (prin contul bancar) este "penalizat" prin comision]

Cam asta am vrut sa spun! :)
Sanatate!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

irinusha vazand ca te pricepi la paypal vroiam sa te intreb si eu ceva: noi avem cont paypal ca strangem pt terapia copilul nostru dar nu merge, a incercat cineva sa ne trimita si nu a mers, mai exact cand deschid pagina de paypal imi scrie balance 0.00 eur si la notifications scrie confirm debit or credit card, si am dat acolo unde scrie sa bag un cod paypal. de unde iau codul paypal?am dat si pe resend paypal code si tot nu il am. ma poti ajuta te rog? multumim

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pisellino, nu ma pricep f. bine, doar utilizez contul.
Insa mi se pare cunoscuta problema ta. Paypal te verifica pe tine si contul tau.
Dupa ce ai introdus contul tau bancar sau/si contul de carte credit, paypal iti va vira o suma mica - in 2 pasi - pe cont (ceva sub 1 euro). Verifica-ti extrasele de cont si cand ai dat de aceste doua sume, introdu sumele ca "cod paypal". Prin asta tu esti verificat ca esti acelasi cu persoana propietara de cont bancar.
Stiu ca asa mi-au cerut sa fac si cand doar schimbasem contul bancar.
Incearca si cand ai rezolvat problema spune-mi sa-ti trimit si eu ceva banuti ptr. Robi.
Sanatate puiului!

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

multumesc irinusha chiar azi o sa ma duc la banca

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

irinusha tot nu am rezolvat, nu am nimic in cont de la paypal, deci nu am ce cifre sa bag la "paypal code". o sa mai incerc pe site sa fac cate ceva, poate sa dau un resend sau ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pisellino, incearca sa-ti schimbi limba, poate ai accesibil si romana ... mie imi arata la al meu "germana si engleza", dar poate depinde si de tara/regiune.
La "contul meu" introduci datele de cont sau carte de credit ... si dupa, normal se intampla ce ti-am spus. Mai incearca, mai butoneaza ... si poti trimite si mail cu intrebari, stiu ca la inceput chiar am vorbit cu o tipa de la paypal ptr. a ma ajuta.
Mai incearca!
Succes!

"Spuneti "prezenta la umanitare!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu tocmai ce mi-am deschis cont PayPal si am bagat doua carti de credit, a mers la amandoua. Una este de la Garanti Bank (cu MasterCard), cealalta de la BCR (Visa Electron)

Deci:
Intai trebuie sa bagi numarul cartii tale de credit, asa cum apare pe cardul tau, pe fata.
Pe urma trebuie sa mai bagi 3 cifre pe care le gasesti pe dosul cardului
Atentie cand alegi tipul cardului, VISA sau MASTER , nu mai tin minte in ce etapa
Primesti un mesaj cum ca iti vor lua 1,5 euro din contul de card, pe care ti-i vor da inapoi dupa confirmarea cardului
Cand te duci la banca si verifici extrasul de cont, trebuie sa iti apara o plata catre PayPal, care are asociate 4 cifre. La Garanti au stiut imediat despre ce e vorba si mi le-au dat prin telefon. La BCR a fost mai greut, nu le gaseau, pana la urma apare ceva gen GB xxxx, ala e codul.
codul respectiv il bagi intr-o casuta in care zice "Confirm your card"

La mine a mers snur !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am si eu o problema.

In week-end am deschis si eu cont de PayPal. Am primit 30 de EUR, expeditorul taxat cu 1,37 EUR. In cont vad banii, dar nu ii pot transfera pe card, deoarece imi spune ca limita de retragere lunara trebuie modificata (este 00,00 EUR in acest moment).

M-am dus pe fila My Account, View limits, Withdrawal Limit Per month, [Verify to lift limits].

Dand clic pe Verify, s-a deschis pagina Link and confirm your debit or credit card.

Complete the following steps to lift your Sending, Receiving and Withdrawal limits

When you click Save and Continue, your debit or credit card will be charged €1.50 EUR. We will refund this amount to your PayPal account after your card has been confirmed.

Dau clic pe Save and Continue si...

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

DE CE?

Ce sa fac in continuare?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu am avut aceasta problema, dar poate fi legata de cardul de credit. Leditia mi-a spus ca are aceeasi problema.
eu la primul stadiu de initiere a contului am avut aceasta verificare de credit card. care a fost verificat, mi-au scos 1.5 eur din el, apoi mi i-au pus la loc. ca sa verifice ca e totul ok. daca la initierea contului paypal nu ai avut aceasta etapa atunci e ceva la mijloc.
in plus, la mine, in Account overview, am la status: "verified". si imi spune: "This means that you have linked and confirmed your card and can send an unlimited amount of money with your PayPal account."
verifica cum e cu status-ul ala.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

nu am avut aceasta problema, dar poate fi legata de cardul de credit. Leditia mi-a spus ca are aceeasi problema.
eu la primul stadiu de initiere a contului am avut aceasta verificare de credit card. care a fost verificat, mi-au scos 1.5 eur din el, apoi mi i-au pus la loc. ca sa verifice ca e totul ok. daca la initierea contului paypal nu ai avut aceasta etapa atunci e ceva la mijloc.
in plus, la mine, in Account overview, am la status: "verified". si imi spune: "This means that you have linked and confirmed your card and can send an unlimited amount of money with your PayPal account."
verifica cum e cu status-ul ala.

R

Tocmai, etapa cu 1,5 EUR nu a aparut la crearea contului.

Statusul meu este unverified.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Tocmai, etapa cu 1,5 EUR nu a aparut la crearea contului.

Statusul meu este unverified.

asta e problema, o avea si Ledi azi. apasa pe get everified si vei avea si stadiul ala. odata cu retragerea celor 1.5 eur o sa primesti si un cod de 4 litere pe care il vei introduce apoi in contul tau paypal si vei trece la stadiul de verificat.

R

Mergi la inceput