donatii paypal fara comision

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Tocmai, etapa cu 1,5 EUR nu a aparut la crearea contului.

Statusul meu este unverified.

asta e problema, o avea si Ledi azi. apasa pe get everified si vei avea si stadiul ala. odata cu retragerea celor 1.5 eur o sa primesti si un cod de 4 litere pe care il vei introduce apoi in contul tau paypal si vei trece la stadiul de verificat.

R

Am incercat, tot nu merge. Am apasat pe Get verified, ajung din nou la pagina Link and confirm your card, si de etapa cu Link nu trec. Desi e deja "linkuit", inca de la inregistrare, ca era optiune deja bifata ca "Recommended".

LE. Mi-a raspuns PayPalul. Cica banca emitenta a refuzat utilizarea acestui card. LOL.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Inseamna ca-i de la banca, nu de la paypal. Normal merge ... am folosit trei banci pana acum (germana, evident) si n-am avut niciodata probleme.
Poti adauga si cont bancar, doar ca functioaneaza mai greu, adica dureaza cu transferul banca-paypal.

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Visa Electron BRD (cardul meu) este incompatibil cu PayPal. Nu-l accepta si basta.

MasteCard BRD cica este numai pentru plati. Nu si pentru retrageri.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

iar eu cu contul meu de paypal
deci, am bagat ieri codul pentru activat cardul si am activat dar cand am mers aseara sa scot banii pe care ii am nu a mers.dureaza mai multe zile pana pot scoate banii?
multumim

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

am si eu o problema am un cont de pay pal pt donatii pentru terapia lui Alex baietelul meu am card in lei visa si in euro mastercadr direct ambele de la Banca Transilvania dar nu reusesc sa transfer banii in contul de card oricat am incercat. Te rog sa imi spui exct cum sa ii retrag ca imi trebuie si nu pot. O zi buna si multumesc din suflet.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

diana intra la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156530

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

am si eu o problema am un cont de pay pal pt donatii pentru terapia lui Alex baietelul meu am card in lei visa si in euro mastercadr direct ambele de la Banca Transilvania dar nu reusesc sa transfer banii in contul de card oricat am incercat. Te rog sa imi spui exct cum sa ii retrag ca imi trebuie si nu pot. O zi buna si multumesc din suflet.

Diana in ce sens nu poti transfera banii?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

nu pot transfera din pay pal in contul de card nici in cel in lei nici in cel in euro

poti transfera bani din contul paypal in contul de card asociat cu paypal prin operatiunea "withdraw to card", care dureaza vreo 3-4 zile lucratoare. de acolo poti face apoi orice operatiune. ai vreo eroare care apare?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

Buna
eu am avut probleme cu cardurile emise de BT si paypal. Daca poti, incearca sa vorbesti la banca - in urma cu o perioada se completa un formular pentru plati online, deoarece desi aveau unul dintre cele mai performante carduri pentru platile online brusc au decis sa nu mai trimita cvv - ultimele 3 cifre de pe spatele cardului - si asa nu mai functioneaza platile online fara completarea unui formular (imi cer scuze daca informatia e veche cumva, eu din acest motiv am renuntat acum 1 an la un card emit BT). Sper sa te ajute

Mergi la inceput