Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 9
SorinaF spune:
ms mult
,sincer sunt atat de suparata de knd mi-a adus analiza...ma doare si capul de la atatea ganduri...sper sa fie totul ok 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
[/quote]
Nu te mai supara....
Mie imi iese infectia cu Coli la toate analizele, cred ca o tratez (daca intr-adevar o am...pt ca nu am niciun simptom) de 3 luni. M-am saturat de cate medicamente am luat. Acum 5 zile am terminat al 4 lea tratament. Sper sa nu-l fi afectat pe bebe toate pastilele alea. eu i-am tot spus d-nei doctor ca nu mai vreau sa o tratez ca poate e daunator pt copil, dar daca ea nu a zis nimic...le-am luat.
Stai linistita...ca se trateaza...
Poate am avut eu ghinion ca nu mai scap de ea.
34+
Luca Stefan
dastefa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
mitumac ms frumos . Nu am nici un fel de simptoma.Sper sa fie gresala.O sa sun dr sa vad daca zice sa repet analiza.Ms ![]() Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
si eu am iesit cu e coli la urocultura din sem III.
dar nu aveam nici un simptom asa ca am refuzat sa mai iau antibiotice
am luat deja vreo 2 ture pt infectie urinara in primele trimestre
dr a cam strambat din nas cand i-am zis ca nu mai iau nici un antibiotic dar nici nu a insistat
poate si pt ca eu nasc prin cezariana
la nastere naturala conteaza mai mult sa nu fie nici o infectie
ma rog acum nu-ti sugerez sa faci ca mine ci mai degraba cum au zis si fetele repeta urocultura
Mihaela
38+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
unboticutz spune:
pupici mamici si burtici!
noi am trecut prin multe peripetii, o sa povestim cand putem. important e ca acum suntem bine si vreau sa spun burticilor ca nu conteaza prin ce treceti, cand vi-l pun la piept si pupati cea mai fina si delicata fatzuca din lume, trece tot!
bb Rares s-a nascut la 40s si o zi, 3.1kg, apgar 8. e dulce dulce si cumintel, papa bine si face 1000 mutrite.
va pup si va doresc nasteri usoare burticilor si felicitari mamicilor!
40+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
AM INTRAT IN PRELUNGIRI!!!!
haircut spune:
Deceunela, am citit o poveste frumoasa tare...
pt tine si
pt bb Luca!!!
Unboticutz, bine ca e totul bine acum
, asteptam o poveste.
Mariucasara, Gabriela, sa ne tineti la curent cu noutatile, ok?
Evyme, incearca sa te linistesti sa nu-l mai stresezi si pe bb, nu mai e mult pana marti si o sa lamuresti problema.
Cris.m si eu am avut o data in sarcina infectie cu Coli, am luat augmentin 7 zile si a trecut. Numai ca de acolo cred ca mi se trage o candidoza pe care n-o aveam
asa ca acum incep tratamentul pt asta. Stiti cumva cat e de periculos sa nasti natural daca ai candida? Nu a iesit sensibila la nimic, numai intermediar la cateva antifungice, asa ca nu sunt convinsa 100% ca va trece.
In afara de prostia de candida de care am aflat azi la dr, am mai vazut si una bucata bb miscacios tare, de aprox 3366g
la 36s si 3zile, parca vad ca daca sapt viitoare n-o conving sa iasa singura ajung si eu la cutit, in ritmul in care creste.
36+
Maia Ilinca
alicredo spune:
unboticutz asteptam povestea nasterii! sa va traiasca si sa fie sanatos pui Rares!
haircut felcitari ptr bb grasun.
pe cand a pregateam sa fiu activa ca am intrat in concediu....vad ca nu am cu cine...plictiseala mare si pe forum.Ma supar pe voi...ca vad ca sunt singura aici
37+ 
cris_mario spune:
sorina,dastefa,haircut...sper sa fie totul bine,merg marti la dr si vad ce zice,si daca e repet analiza sapta viit

unboticutz ma bucur ca ne scrii.pupici si muuulta laptic lui bb 
alicredo...eu sunt cu un ochi pe voi,dar am inceput smotruiala k a terminat nenea zugravul treaba.Felicitari ptr concediu
Andreea
34+
cris_mario spune:
haircut,despre candidoza nu stiu ce sa zic....dar felicitari ptr bb grasunel 
Andreea
34+
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Numai ca de acolo cred ca mi se trage o candidoza pe care n-o aveam asa ca acum incep tratamentul pt asta. Stiti cumva cat e de periculos sa nasti natural daca ai candida? Nu a iesit sensibila la nimic, numai intermediar la cateva antifungice, asa ca nu sunt convinsa 100% ca va trece.![]() In afara de prostia de candida de care am aflat azi la dr, am mai vazut si una bucata bb miscacios tare, de aprox 3366g ![]() la 36s si 3zile, parca vad ca daca sapt viitoare n-o conving sa iasa singura ajung si eu la cutit, in ritmul in care creste. 36+ Maia Ilinca |
Si eu de la antibiotic fac candida....La mine au avut efect spalaturile exterioare cu ceai de galbenele, de 2 ori pe zi....dim si seara...Poti sa incerci...eventual in paralel cu ovule antifungice...
36+
ana_g spune:
apropo de infectii cu diversi crocobauri, si eu am avut in gazda proteus, pe col, si tot pe col, e coli. pentru primul am luat zinnat la greu (asta pe cand eram nici macar in 4 luni..cred), iar pentru e coli, pe la 30 de saptamani, am luat niste ovule cu ampicilina sau ceva de genu. bine, eu nici acum nu sunt 100% convinsa ca am avut de-a face cu microbii astia. nu am avut absolut nici un simptom, iar urocultura a iesit perfecta de fiecare data. dupa tratamentul pt e coli, am repetat cultura de col..si dupa 2 saptamani (craciun, an nou..)ma trezesc ca "lipsa proba". eu, fraiera, nu le-am intrebat de ce mi-au pierdut proba.
iar nenea doctor mi-a dat sa iau macmiror (care cica un se recomanda in sarcina, da stie el mai bine, nu?) pentru orice eventualitate, ca nu mai e timp sa repet. si asa m-am umplut cu antibiotice (probabil degeaba). adica ma gandesc la copil, nu la altceva. scuzati-mi logoreea ![]()
39+ cu Stefan
evyme spune:
Si eu sunt pe aici... Mi-am definitivat bagajul pt spital, ca de acum nu mai stim la ce sa ne asteptam... Si am mai bagat la spalat lucrusoare primite pt bebe, de luni o sa ma apuc si de calcat 
unboticutz asteptam povestea cand esti pregatita s-o scrii (si ai timp) 
haircut
ce bebelina grasuna ai tu acolo 
Azi nu vine nici un pufulete?
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!