Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 10
Vi4i spune:
salutare burticutele mele dragi!!!!!

eu azi am avut o zi de cosmar,in loc de una buna si frumoasa!!!!

hepatologul la care am fost ieri zice ca colestaza mea e intr-o stare nu chiar grava si ca totul e bine doar ca din cauza asta si plus hepatita C e mai bine sa fac CEZARIANA!!!! si eu tare nu am vrut!!!

dar daca e p-u siguranta bebeului fac si asta!!!! si trebuie sa fac injectiile p-u maturarea plamanilor lui bebe!!!
azi am fost la ginecolog ,sa stabilim ce si cum!!!!
sincer imi vine sa-l schimb si sa-l
e u idiot fara suflet,m-a facut sa plang de numai stiam de mine!!!

nu numa ca m-a facut sa ma simt de parca am cea mai urata si rusinoasa infectie din lume,eu avand doar hepatita C(nimic rusinos)si alti nu stiu cate milioane de oamneni o au,pai la urma cand l-am intrebat ce fel de anestezie imi face? el cu o atitudene de imbecil needucat si sigur neprofesioanala imi zice: "pai in cazul tau numaidecat anestezie TOTALA ca nu-mi pun eu viata in pericol din cauza ta si sa ma intep si infectez cu hep.C si sa mor in 5 zile!!!!ca la asa risc mare merg si eu nu vreau sa ma intep!!!"
si cand a sunat acolo unde sa fac programarile pai ii zice lu aia:"scrie cu litere mari si rosii,caz periculos,sa fie totul dezinfectat innainte si dupa ca are hepatita C" cu asa o ironie si panica de parca nu stiu ce!!!! si la urma imi zice "stii e mai bine sa te infectezi cu HIV decat cu ifectia ta!!!"

pai ma facut de nimic,adica cum??? acum din cauza la asta toti tre sa se fereasca de mine de parca as fi o nu stiu ce????

pai e doar o bizara hepatita de la care EU am sa mor si nu altcineva si sansele de infectare sunt atat de mici!!!!!

pai toata chestia cu cezariana nu e p-u confortul meu sau al ginecologului,ci p-u binele bebeului meu sa evitam cat mai mult sansele de infectare a LUI si nu a dr-ului!!!!
si anestezie ToTALA???? de ce ??? p-u ce????
Doamne cat sunt de supi acum ca dupa atata asteptare nici macar nu am sa-mi vad puiul deodata!!!!!

sorry ca am scris asa mult,dar nici pe jumatate nu am putut sa descriu cum ma simt eu acum!!!!!!
merg sa citesc din urma si revin!!!!!ca nustiu ce s-am mai intamplat pe aici de ieri!!!!

PS: puteti sa ma treceti si pe mine la programari:3 februarie spitalul de stat "Elena" doctor imbecil Iorgacopoulos!!!!
35+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!!
daca nu atunci mai sunt 5 sapt.

alicredo spune:
cris_mario rpd a terminat zugravul! numa nu te obosi prea tare...lasa smotru ptr alti...tu sa fii cu pusul la loc...al hainelor, nu al mobilei!![]()
cateodata asa vreau sa vina bb cat mai rpd...!!!sa-l iau in brate, sa vad ca e bine, sa plangem impreuna, si sa ma minunez de el,si el de mine...altadata ma simt atat de nepregatita si as amana acest moment la nesfarsit, cand ma gandesc ca sunt ultimele clipe in 2, filme pana la 2 noapte, chefuri, somn de voie fara batai de cap, si daca ii zic Lui zice ca nu m-am gandit inainte sa vreau un copil? dar nici momentul asta nu-l puteam amana la nesfarsit!
si mii se par atat de lungi cele 9 luni...ce 9? 40 de saptamani !!! mai mult! si ma gandesc ca ar putea venii in orice clipa , si sa mai stea si 5 saptamani acolo. confuza rau...
oare o sa fiu o mama buna? stiu ca ce e bun pt bb meu , poate ptr altul nu e bun.si invers. si m-am facut atat de rea, rautacioasa...sper doar sa am insticte materne si sa-i ofer dragostea si protectia de care are nevoie.
Pana azi ma credeam o femeie puternica...dar cu cat citesc mai multe cu atat ma simt mai nepregatita , si-mi vine sa plang...sa ma descarc ....nu stiu ... asa simt...(unde esti bb? nu vrei sa vii?)
nasol rau....cam nehotarata sunt, nu?
si in plus soacra ma mai si innebuneste cu botezul! auzi dom'le botez! eu inca nu am nascut ....ma rog sa fie bb bine ...si ei deja voi sa discutam meniurile pt botez.
si o inteleg si pe ea...ca va fii bunica, si e sarcina ei....botezul..e entuziasmata ca poate face ceva...DAR de acum?????
tre sa-mi fac jurnal...ca nu ati inteles nimic....toate se bat cap in cap in mintea mea.
offff
sunt setata psihic pe alaptat(chiar daca am sanii mici, chiar daca lumea din jur ma descurajeaza
), ma consolez cu gandul ca oricum durerile nu au cum sa dureze mai mult de 72 de ore....si sper din tot sufletul sa fie bine si el...si eu pe langa.
37+ 
mitumac spune:
Din ce am citit, am observat ca o parte dintre voi nu ati fost sigure de prezenta infectiei...in fine....dar stiti ce m-am gandit cand am vazut rezultatul repetat(lipsa infectiei)....daca te duci cu copilul....faci urocultura....si il indopi cu antibiotice, iar el poate sa nu aiba nimic???sa zicem ca noi suntem adulti si organismul nostru suporta antibioticul....dar cu bebele mic ce faci???
36+ 
alicredo spune:
vi4i ce tampit de doctor!!!! in loc sa te incurajeze ca totul o sa fie bine...!!!mai si vb urat...zeflemist...offf ce m-am putut enerva.
imi pare rau ca tre sa mai ai un stres!
evyme spor la treaba! eu le am spalate, calcate, dar numa in geanta nu le-am bagat.
37+ 
evyme spune:
vi4i intr-adevar este un idiot dr tau!!! Nu poti sa vb si sa te porti asa cu un pacient, mai ales cand vine vorba de o gravida care si-asa este data peste cap de hormoni si toate cele
Astia nu sunt doctori, sunt mercenari, au o meserie pe care nu inteleg de ce si-au ales-o, daca nu le convine nimic, ca doar nu i-a obligat nimeni sa se faca gine...
sa treaca supararea si lasa-l in plata Domnului, nu te mai necaji!
alicredo te inteleg perfect... Si eu ma intreb cateodata daca voi face fata, dar stiu ca dorinta de a-mi vedea puiul sanatos in bratele mele este mai puternica decat orice alt sentiment... Si sa stii ca alaptatul nu are nici o treaba cu marimea sanilor... Am o prietena care are sanii mici si a alaptat fara probleme pana pe la 6 luni; sora mea in schimb, desi a avut sanii mari, nu a alaptat decat vreo 2-3 saptamani... Deci nu-ti face griji, vei vedea ca instinctul matern iti va spune tot ce ai de facut! (sau asa sper eu
) 
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
analessya13 spune:
Vi4i, ai avut o sarcina stresanta din cauza altora, toti parca s-au pus de acord sa te necajeasca. Si tare am impresia ca tu esti asa de scumpica si nu deranjezi niciodata pe nimeni sau ca faci ce faci si mai apleci capul. Asta nu e bine, ar tb sa inveti sa raspunzi, sa te aperi ca altii sa invete sa te respecte pt ceea ce esti incepand in primul rand cu sotul tau, continuand cu soacra si nu in ultimul rand medicul respectiv. Chiar ca imi vione mie sa il strang de gat
. Mi-a plaut doar cum ti-ai incheiat mesajul si ca probabil vei naste pe 3 febr cu un dr imbecil. Asta a fost tare.

Hai ca mai e putin, nu te mai necaji pentru nimeni si pt nimic. Stai un pic linistita atat cat ti-a mai ramas din sarcina asta in care te-ai stresat la greu. Gandeste-te doar la tine si la bebe, relaxeaza-te si ate ganduri alunga-le. Lumea vb, avem pretentii ca macar anumite persoane sa iti ofere confort, ma refer aici la medici, dar de cele mai multe ori nu ne putem baza pe nimeni decat sa avem incredere in fortele noastre proprii.
Nu stiu daca in situatia ta e mai indicat sa nasti prin cezariana, dar daca asa vor ei tb sa te conformezi, pana la urma suntem la mana acestor "creaturi" in halate albe care oricum stiu ei mai bine decat noi ce si cum.
Intre timp tu te poti informa pe Internet daca au mai fost mamici infectate cu HCV si cum au nascut, ce sfaturi au primit.
Curaj burticuta, fruntea sus si fii mai mult pt tine!
Andreea 37 s cu Edoardo si mamica de Alessandro 3.01.2007
alexutzzza spune:
vi4i 

ce cretin insensibil!!!!!!! Ce o mai vrea de a viata ta? nu e de ajuns ca esti intr-o tara straina, printre oameni straini, la prima sarcina, nu esti demult casatorita, schimbarea din viata ta e mare si cu siguranta esti la fel de speriata ca si mine si toate mamicile crizate si panicate...in loc sa te menajeze el se poarta asa??? Off ce tare trebuie sa fii tu! Ce idiotttt!!!! Cred ca sotul il omora pe loc daca era cu mine. Cum sa vorbeasca asa?
37+
Yannis
analessya13 spune:
Of Alicredo si tu esti suparici?
Uite, din experienta mea, de fapt din prima mea experienta pentru ca acum sunt la a doua sarcina, iti pot spune ca am trecut si eu prin exact aceleasi trairi, aveam aceeasi nesiguranta, mi-era frica ca nu ma pot descurca, ca nu voi sti cum sa ma comport cu un copil. Si colac peste pupaza era aici in Italia o perioada in care multe mame care cica sufereau de depresie isi omorau copiii mici de cateva luni. Perioada aia a fost si pt mine un cosmat, eram tot asa la inceputul lunii a 9 a si ma gandeam la mine si la cum ma voi comporta cu bebe-lul tinand cont ca nu aveam si nu am pe nimeni sa ma ajute. Ma teroriza si gandul ca voi ramana acasa singura cu ala mic si poate ma apuca si pe mine nebuneala asa cum au patit si altele.
In fine, cred ca acestea sunt ganduri normale, aceasta frica pt ca pana la urma nasterea si perioada de dupa e o mare necunoscuta pt multe dintre noi. In aceasta perioada vom descoperi si alte laturi ale personalitatii noastre, ne vom descoperi diverse, vom descoperi calitati si defecte pe care nu credeam ca le vom avea.
Deci Alicredo, sunt normale gandurile astea, o sa vezi ca vor trece. Nu esti singura cu astfel de incertete mai ales fiind si la prima sarcina si va fi pt prima oara in care vei experimenta rolul de mamica.
Eu sunt acum la a doua si am 2 seri de nu ma recunsc pt ca mi-.e frica de nastere. Nu ar tb tinand ont ca am nascut bine si frumos cu primul. Pe ine personal ma linisteste o rugaciune, asa ca adorm linistita, oricum pana la urma tot vom naste si sa stiti ca nici pe departe filmul nasterii nu va fi cu cel pe care ni-l imaginam noi.
Curaj mamici, haideti ca mai avem putin. E bine sa profitam acum de ultimele saptamani si sa ne odihnim, sa nemai documentam si gandurile sa le mai lasam ca mai rau ne facem.
Andreea, 37 s cu Edoardo si mamica de Alessandro 3.01.2007
mariucasara spune:
Vi4i nu pune la suflet.
Medicul ala e idiot cu acte in regula. E adevarat ca pentru siguranta lui bebe e mai bine cezariana. Dar nu inteleg cum il afecteaza pe medic tipul de anestezie folosit?!?! Si de ce esti un caz special?!?! Medicul ala ar trebui sa stie ca din punct de vedere al protocoalelor de siguranta TOTI suntem potentiali bolnavi de boli f. usor transmisibile. Asta inseamna ca pentru TOTI pacientii masurile de dezinfectie si sterilizare sunt aceleasi. Instrumentele se strerilizeaza dupa fiecare pacient, sala de operatii se dezinfecteaza dupa fiecare interventie, medicul poarta echipament de protectie (manusi, halat, ochelari, masca, boneta) la orice pacient. Ce face el se numeste discriminare!
alicredo eu am sanii mici si nici sfarcurile nu sunt formate si totusi pe Sara am alaptat-o fara probleme pana la 9 luni si as mai fi alaptat-o mult si bine daca ar fi vrut. Eu stiu ca vei fii o mama buna. Vei vedea cum se schimba lucrurile dupa ce iti tii copilul in brate. Ceva iti spune ce e bine pentru voi si ce nu, indiferent de ce zic cei din jur. Vei vedea cum dupa nici o saptamana vei fii experta in a descifra plansul lui bebe. O sa stii exact cand plange de foame, sau de oboseala, sau de durere.
Apropo de ultimele zile in 2...sunt frumoase dar nu se compara cu zilele in 3 ce vor veni. 
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
38+
Sebastian Petru
AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut In afara de prostia de candida de care am aflat azi la dr, am mai vazut si una bucata bb miscacios tare, de aprox 3366g ![]() la 36s si 3zile, parca vad ca daca sapt viitoare n-o conving sa iasa singura ajung si eu la cutit, in ritmul in care creste. 36+ Maia Ilinca |
[
ce dolofani sunteti! Luna trecuta (aprox. 32s) bebe avea cam 2kg. Am zis ca se face de 4 si ma intrebam pe unde scot ... camasa. Nu mai aveti mult, poate nu mai creste in ritmul asta.
Marse
36s
Alex