Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 11
decenuela spune:
vi4i...alicredo nu va mai panicati..de ce oare noi,oamenii avem un talent deosebit in a ne complica viatza? sincer? am fost o lenesa n-am citi nik despre cresterea copilului desi mi-am cumparat carti....n-am citit nik despre cezariana pt ca nu vroiam sa fac...lUCA a venit pe neasteptate....prin cezariana si ete ca traim amandoi.
mi-a fost frica cand mi l-au dat in bratze nu stiam sa-i tin capul nik..insa fetelor instinctul matern face cat 100 de carti citite. nu ma ajuta si nu-mi arata nimeni, am invatat sa-i dau papa...sa-i tin capul...sa ma trezesc la fiecare gangurit...sa ma bucur de fiecare minut...e doar un copil...nu va fie teama...va fi soarele vostru pt care veti face chestii negandite...
vi4i...nu-mi place atitudinea dr tau...oare nu poti sa-l schimbi? eu cred ca da...de ce sa-ti faca anestezie totala, mi se pare o prostie, incearca sa refuzi asta. e tarziu insa cred ca mai poti incerca alt dr. bafta multa.
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
lia_2009 spune:
iulia , bea, maria felicitari si refacere rapida si sa aveti laptic
gabriela e cazul sa scoatem agitatele

hai gabriela 

eu in asteptarea momentului cel mare inca nu am nici un semn.
39 sapt 
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo cateodata asa vreau sa vina bb cat mai rpd...!!!sa-l iau in brate, sa vad ca e bine, sa plangem impreuna, si sa ma minunez de el,si el de mine...altadata ma simt atat de nepregatita si as amana acest moment la nesfarsit, cand ma gandesc ca sunt ultimele clipe in 2, filme pana la 2 noapte, chefuri, somn de voie fara batai de cap, si daca ii zic Lui zice ca nu m-am gandit inainte sa vreau un copil? dar nici momentul asta nu-l puteam amana la nesfarsit! si mii se par atat de lungi cele 9 luni...ce 9? 40 de saptamani !!! mai mult! si ma gandesc ca ar putea venii in orice clipa , si sa mai stea si 5 saptamani acolo. confuza rau... oare o sa fiu o mama buna? stiu ca ce e bun pt bb meu , poate ptr altul nu e bun.si invers. si m-am facut atat de rea, rautacioasa...sper doar sa am insticte materne si sa-i ofer dragostea si protectia de care are nevoie. Pana azi ma credeam o femeie puternica...dar cu cat citesc mai multe cu atat ma simt mai nepregatita , si-mi vine sa plang...sa ma descarc ....nu stiu ... asa simt...(unde esti bb? nu vrei sa vii?) nasol rau....cam nehotarata sunt, nu? si in plus soacra ma mai si innebuneste cu botezul! auzi dom'le botez! eu inca nu am nascut ....ma rog sa fie bb bine ...si ei deja voi sa discutam meniurile pt botez.![]() si o inteleg si pe ea...ca va fii bunica, si e sarcina ei....botezul..e entuziasmata ca poate face ceva...DAR de acum?????tre sa-mi fac jurnal...ca nu ati inteles nimic....toate se bat cap in cap in mintea mea. ![]() offff sunt setata psihic pe alaptat(chiar daca am sanii mici, chiar daca lumea din jur ma descurajeaza ), ma consolez cu gandul ca oricum durerile nu au cum sa dureze mai mult de 72 de ore....si sper din tot sufletul sa fie bine si el...si eu pe langa. 37+ ![]() |
Mai intai ca o sa vina bebe si o sa-l tii in brate, ce atata graba. Mai lasa-l un pic, vine el cand e gata. Apoi stai calma
. Cand o sa vina, o sa fii cea mai buna mama, si daca o sa ai accese de rautate vor fi pt protectia lui, ceea ce e de inteles, dar nu cred ca se va intampla asa. E normal sa te simti nepregatita, dar ai rabdare si incredere. Un sfat: incearca sa nu te gandesti prea mult la ce/cum o sa faci. Vezi ce spun proaspatele mamici, invata mami de la bebe si invers. Instinctual. A, si nu cred ca are nici o legatura marimea sanului cu capacitatea de a alapta. Nu te descuraja. Eu zic sa nu mai asculti in stanga si dreapta toate gurile.Hai, capul sus, caci sus e soarele.

Ai grija de voi!
Marse
36s
Alex
mralu spune:
Buna fetele
Mai intai o rugaminte la fetele care se ocupa de prima pagina pe bb o sa-l cheme Matei,pe baietelul meu de 8 anii il cheama Mihai.
Felicit si pup toate noile mamici si bb-ei lor.
Va citesc (de dupa cortina) in fiecare zi.
Apropos de subiectul ca nu o sa fiti mamici bune.
Eu la primul baietel aveam 23 de ani,nici un fel de experienta, nici un fel de ajutor(cu exceptia sotului), eram studenta(fara sal),stateam cu chirie intr-un oras unde nu aveam nici o ruda si ne-am descurcat.
Nici o secunda nu m-am gandit ca nu as fii o mama buna pt.puiul meu.
Intr-adevar am avut o perioda mai nasoala la inceput dar care a fost determinata de faptul ca in primele luni aveam sapt. intregi in care nu discutam cu nici un adult(in afara de sotul meu).
Acum mai am 5 sapt si o sa apara un nou sufletel la noi in casa.
Eu d-abia il astept, fetita mea zice ca o sa fie bb-ul ei iar baietelul d-abia il asteapta sa il invete nu-s ce jocuri pe calc.
Eu zic sa va odihniti ,sa savurati ultimele sapt in care puitu' e in burtica si sa nu va mai faceti griji cu nasterea (doare,dar doar pe un termen scurt),nici cu faptul de a fii parinte(toate o sa va descurcati minunat).
Va
si...mai vb
marse spune:
Vi4i
Scuze, dar dr tau e cam dobitoc. Nu stiu de unde ideea ca mai bine HIV decat Hep fie ea si C. Bine ca o sa scapi de el in curand. Fii tare. 
Marse
36s
Alex
xela_07 spune:
Vi4i - un idiot si jumatate dr asta. Nu poti sa il schimbi ca pana la urma e chestie de principiu? Si alta chestie ,ar fi bine sa mearga sotul tau cu tine, daca te mai vede pana la operatie si daca nu poti sa-l schimbi. Si sa ia si gun-ul cu el
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian
lucia2000 spune:
Fetele am si eu o dilema.
Ce acte ne trenbuiesc pentru declararea copilului la primarie?
CA eu tre sa le iau de pe acum pe toate la mine.
Duminica plec la bucuresti.
37+
Teodor AMR 9 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
mariucasara spune:
haircut felicitari pentru bebe grasunel! In legatura cu candida stai linistita ca nu influenteaza deloc copilul. La prima nastere eram undeva pe la mijlocul tratamentului pentru candida si am nascut normal. E bine sa faci tratament dar nu te stresa daca nu scapi de ea definitiv.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
38+
Sebastian Petru
AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetele am si eu o dilema. Ce acte ne trenbuiesc pentru declararea copilului la primarie? CA eu tre sa le iau de pe acum pe toate la mine. Duminica plec la bucuresti. 37+ Teodor AMR 9 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Vezi si tu pe net , uite aici de ex http://www.reclama mascata//avertizare/familia-ta/legislatie/procedura-de-declarare-a-nou-nascutului.html ...ca nici eu nu stiu din alte susre... sper sa fie de folos.

37+
Yannis
alexia28 spune:
In primul rand FELICITARI BEA, BUN VENIT PE LUME BB IVAN!!!
Am citit un pic pe sarite pt ca sunt varza de oboseala, toata noaptea n-am dormit din cauza durerilor, pe la 4 noaptea faceam dus si ma pregateam sa merg la spital pt ca aveam contractii regulate dar culmea dupa baie au incetat durerile. Eu dopul il pierd de vreo doua sapt si degeaba.
Mariucasara te risti sa nasti la Giurgiu? Poate s-au mai schimbat lucrurile in spitalul ala de acum 8 ani, eu sunt giurgiuveanca dar am facut facultatea in buc si m-am maritat aici, dar nu as mai calca in spitalul ala in veci asa amintiri urate ce am.
Vi4i vai ce doctor tampit, te cred ca te simti asa descurajata
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
38w
Tudor
AMR MAX 6 ZILE
prietene DC .

si in plus soacra ma mai si innebuneste cu botezul! auzi dom'le botez! eu inca nu am nascut ....ma rog sa fie bb bine ...si ei deja voi sa discutam meniurile pt botez.
), ma consolez cu gandul ca oricum durerile nu au cum sa dureze mai mult de 72 de ore....si sper din tot sufletul sa fie bine si el...si eu pe langa.