Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Neata, fetele!

Eu raportez prima noapte dormita omeneste, adica de la 00.30 la 8.00, cu cateva treziri la susu, dar adormiri la loc. Boierie. Nu mi s-a mai intamplat de vreo 2 luni. Eu cred ca mi se pregateste ceva. Ca de dimineata tocmai am eliminat dopul!

Si mi se pare o zi minunata de nascut, 15.01.2010, ziua lui EminescuSa vedem! Cu Sara asa a fost,eliminat dop, fisurat membrane, contractii...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Sa fie intr-un ceas bun! Sa ti se indeplineasca dorintele!

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Astia de la DC au o pagina alternativa care merge binisor: http://forum2.desprecopii.com/
all

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

onitza dopul s-a dezintegrat...si de prin decembrie tot mai pica cate putin. Ultimele urme cred ca s-au dus dupa controlul de marti cand colul era deja deschis, moale si ma plangeam de o secretie maronie care a trecut dupa o zi. Apa cred ca e la locul ei, burtica e jos, cam la o palma jumatate sub stern, am contractii dureroase ce nu cedeaza la no spa dar neregulate. Daca nu se modifica nimic maine fac o vizita la spital sa vad ce se intampla. Poate ma trezesc ca am deja 5-6 dilatatie....as vrea eu....

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

gabriela ... da ar fi o zi frumu de venit bb ... frumos numele ales ...

mariucasara ... sa fie totul bine,unde nasti pana la urma?

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cris M. pana la urma nasc la spitalul Giurgiu. Era o problema mare sa ajung la Bucuresti in timp util in conditiile in care ar fi trebuit sa o imbrac pe Sara, sa o livrez la mama, sa merg de la Giurgiu la Bucuresti si apoi sa traversez tot Bucurestiul, toate astea cu apa siroind sau cu contractii la 5 minute ca nu ma indur sa plec mai repede de acasa....Nu mai vorbim ca ar fi putut fi vorba de alarme false. E mai sigur sa nasc aici ca am spitalul la 5 minute de mers cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Gabriela scoatem agitatele? au inceput contractiile?
cris_mario relax....si eu am facut de 2 ori infectie urinara in sarcina, dintre care una cu e.coli.ma gandeam deja de fiecare data cand ma duceam la dr ca iar am. dar se pare ca au trecut cu cate o saptamana de antibiotice. sper sa fie ok. poate nu e ceea ce crezi...si oricum trece.
mariucasara si sta asa burtica fara dop? ce tare!

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cris_mario relax....eu am avut de 2 ori infectie urinara , dintre care una cu e.coli.cand ma duceam in fiecare luna la dr de fiecare data ma gandeam ca poate iar am....dar uite ca le-am tratat atunci , cate o saptamana de antibiotice si au trecut. poate se mai inseala si astia!

36+

ms mult ,sincer sunt atat de suparata de knd mi-a adus analiza...ma doare si capul de la atatea ganduri...sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Cris M. pana la urma nasc la spitalul Giurgiu. Era o problema mare sa ajung la Bucuresti in timp util in conditiile in care ar fi trebuit sa o imbrac pe Sara, sa o livrez la mama, sa merg de la Giurgiu la Bucuresti si apoi sa traversez tot Bucurestiul, toate astea cu apa siroind sau cu contractii la 5 minute ca nu ma indur sa plec mai repede de acasa....Nu mai vorbim ca ar fi putut fi vorba de alarme false. E mai sigur sa nasc aici ca am spitalul la 5 minute de mers cu masina.

si eu zic ca ai luat alegerea cea mai buna ...oricum si de mine este departe spitalul,dar de tine.....la mine avantajul este ca mama mea sta cu noi si Mario ramane aks,pe pozitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

mariucasara tinem pumnii sa fie totul bine.... vb ta...sa ajungi la spital cu dilatatie 5-6

permiteti sa raportam si sa dam de beut: ptr ca avem 2 motive:
1.azi am intrat in saptamana 37!
2.azi e prima noastra zi de concediu...ne asteapta 26 de saptamani...sper sa vina bb cat mai rpd, nu mai am rabdare.
deci....ptr taticiptr bbelusi

37+

Mergi la inceput

Va rog, cine-mi da si mie parola, sa ma mai documentez, sa mai vad un pufulete, ceva.
Multumesc.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput