Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 18
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g bebelinu meu se pare ca vrea sa faca in ciuda tuturor celor (doctori adica) care au spus ca la ce col subtire am si la contractii sa nu ma trezesc ca il nasc mai devreme, ca sigur nu ajung la termen etc etc...termenul fiind 20 ian. el oricum e coborat de vreo 3-4 saptamani, il simt ff jos (uneori ma astept sa scoata mana si sa verifice in ce directie bate vantu...), am impresia ca am pierdut si din mult-discutatul dop (cu vreo 2 zile inainte de craciun). dar semne nu am. ceva contractii nedureroase (deja obisnuite, ca le am din luna a 4a), vagi dureri ca la ciclu din cand in cand. asteptam, ca altceva ce e de facut (de calcat hainute, de exemplu...ca le-am spalat, dar apoi am uitat de ele..). sotu imi tot spune ca o sa nasc pe 30 ianuarie. hm... 39+ cu Stefan |
Stai linistita, ca la 39+ tot in termen esti...si nu se stie de unde vine surpriza. N-ai vazut aici la fete? Unora li s-a rupt apa "on-line", fara nici un preaviz, deci nimic nu e exclus...
De acum, suntem pe ultimii 50 de m, ca 100 e prea mult zis...bucura-te si tu de ultima perioada de graviduta...si baga-te la un pariu cu sotu'...vezi cine castiga! Ai grija sa fie un premiu de care sa "beneficiezi' indiferent ca pierzi sau castigi
39+ cu strumfita
Daria-Ioana burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
oanaiacovita spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Fetele, mai stie careva ceva de Bea??? Care afla sa ne anunte si pe noi, eu tare-s curioasa cum se simte...l-a asteptat atat pe bebe Ivan....cred ca e coplesita de fericire.... 39+ cu strumfita Daria-Ioana burtica...fara ochi burtica...cu ochi Revelion 2010 |
Imi bag eu nasucul sa va zic de Bea
Am vorbit cu ea dimineata. Era foarte ragusita din cauza furtunului care l-a avut pe gat in timpul operatiei(e a avut anestezie generala). Nu a dormit deloc din cauza asta toata noaptea, pentru ca ii venea sa tuseasca si nu putea din cauza operatiei. Era suparata ca nu ii venise laptele si din cate mi-am dat seama din ce zice ea, aia nici nu se obosesc prea tare sa o ajute, adica nu i-l pusesera pe bebe la san.
I-l adusesera pe Ivan langa ea in patutul ala special si se uita la el, dar nu il putea lua in brate. Era destul de suparata,dar am incercat sa o incurajez cat am putut si mai ales sa o conving sa faca cat mai multe pentru laptic.
Intre timp a fost o prietena la ea. Mi-a zis ca azi l-a avut pe Ivan la ea o ora si ceva si zice ca ceva ceva laptic iese ,Bebe Ivan nu suporta sa stea murdarel nici un minut in rest este foarte cuminte si un scump.Bea a avut voie sa manance doar trei biscuiti ,dar incet incet va incepe sa manance ,insa nu s-a putut inca indrepta din cauza durerii de la taietura.
Per ansamblu sunt bine, doar recuperarea e mai grea.

Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ana_g spune:
da...ar fi o idee sa pariem cand va fi data nasterii
eu ma bag la
, desi am dormit dupa-amiaza. de fapt, ideea e sa ma intind, ca mi s-au umflat picioarele. noapte buna tuturor!
39+ cu Stefan
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiacovita
Imi bag eu nasucul sa va zic de Bea Am vorbit cu ea dimineata. Era foarte ragusita din cauza furtunului care l-a avut pe gat in timpul operatiei(e a avut anestezie generala). Nu a dormit deloc din cauza asta toata noaptea, pentru ca ii venea sa tuseasca si nu putea din cauza operatiei. Era suparata ca nu ii venise laptele si din cate mi-am dat seama din ce zice ea, aia nici nu se obosesc prea tare sa o ajute, adica nu i-l pusesera pe bebe la san. I-l adusesera pe Ivan langa ea in patutul ala special si se uita la el, dar nu il putea lua in brate. Era destul de suparata,dar am incercat sa o incurajez cat am putut si mai ales sa o conving sa faca cat mai multe pentru laptic. Intre timp a fost o prietena la ea. Mi-a zis ca azi l-a avut pe Ivan la ea o ora si ceva si zice ca ceva ceva laptic iese ,Bebe Ivan nu suporta sa stea murdarel nici un minut in rest este foarte cuminte si un scump.Bea a avut voie sa manance doar trei biscuiti ,dar incet incet va incepe sa manance ,insa nu s-a putut inca indrepta din cauza durerii de la taietura. Per ansamblu sunt bine, doar recuperarea e mai grea. ![]() Oana 34+ Eric Nicholas![]() AMR 5+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Multumim de vesti!!! Of, urata treaba asta cu recuperarea...ca ne ia din bucuria primelor momente petrecute cu bebe... sa speram ca o sa se refaca repede si o sa fie iar otpimista si vorbareata cum era pe forum...ca de acum are si mai multe motive.
Hai Bea! Ce a fost mai greu a trecut, incet incet o sa te recuperezi de tot si o sa poti sa te bucuri din plin de puiutzul tau...multi
tie si lui bebe Ivan si sa ai laptic muuuult pentru el cat mai repede
39+ cu strumfita
Daria-Ioana burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
lucia2000 spune:
Acum am cusut si eu scutecele de finet la masina. De fapt eu am cusut 2 si apoi l-am chemat pe tati sa le termine el pentru ca lu bebe nu-i placea sa stau pe scaun.
Deh am amanat destul momentul coaserii lor. Dar nu mai am de ales. Duminica plec la bucuresti.
Luni ultimul control inainte de cezariana.
38+
Teodor AMR 6 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
haircut spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Acum am cusut si eu scutecele de finet la masina. De fapt eu am cusut 2 si apoi l-am chemat pe tati sa le termine el pentru ca lu bebe nu-i placea sa stau pe scaun. Deh am amanat destul momentul coaserii lor. Dar nu mai am de ales. Duminica plec la bucuresti. Luni ultimul control inainte de cezariana. 38+ Teodor AMR 6 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Drum bun si sa ne dai vesti bune de la dr.

36+
Maia Ilinca
haircut spune:
Eu cred ca ma bag la patut...am o stare de as 

tare, asa ca mai bine incerc sa dorm, poate evit...Somnic usor tuturor si o noapte cat mai linistita!!!

La ikea sunt reduceri, daca intereseaza si ajuta pe cineva...
36+
Maia Ilinca
lorex spune:

ESPECIALLY FOR YOU, ROXANA (Roco) 

LA MULTI ANI!!! 

Sa-ti fie viatza senina, incununata de bucurii, sa treci frumos si usor peste hopuri!

Sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
Vad ca n-am cu cine ciocni in cinstea Roxanei!
Alexutza m-a tradat in seara asta, Haircut da intalnire la schimbul trei si apoi se retrage...hmm..
Cristies - bine punctat cu Dr.House! Bravo![]()
Sharlota zici?
ce-i aia?...
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui haircut La ikea sunt reduceri, daca intereseaza si ajuta pe cineva... ![]() 36+ Maia Ilinca |

vreau si euuuuuuu

de cand pana cand???
cu
Bobitza