Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
il simt ff jos (uneori ma astept sa scoata mana si sa verifice in ce directie bate vantu...)

39+ cu Stefan

Si DA, hai sa fim barbate!
(ca oricum suntem mai tari ca ei)

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Imi pare rau de Bea.
Si eu care vroiam s-o acuz ca ne-a dat uitarii dupa ce s-a indragostit de beblushul ei roz!

Las ca trec si problemele ei, in o zi doua o sa se refaca!

Pupici de la noi!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

am scris....si am disparut ca in ceata...si voi ca niste dragute.mi-ati scris.
evyme ce ma bucur ca nu sunt singura care simte asa...
analessya13 ei....ce sa mai zic...? ma bucur ca esti sincera cu tine..si implicit cu noi.experienta ta isi spune cuvantul .inca nu am cazut in depresie.sa ne fereasca Domnul de ganduri negre!aveam doar o stare mai noh....azi...

Citat:
Apropo de ultimele zile in 2...sunt frumoase dar nu se compara cu zilele in 3 ce vor veni.

mariucasara...pot sa il pun pe mess? fara drepturi de autor? inca imi rasuna in minte cuvintele astea.mare dreptate mai ai!
decenuela cred ca e firea mea sa exagerez putin lucrurile.vb cuiva...deformez realitatea...dar asa simt...asa imi pare. ai dreptate ...nu va fii nimic din ceea ce ne imaginam/asteptam.
marse sa dea Domnul sa fie asa!
mralu tu ai 2 bb? sa iti traiasca ! iesi de dupa cortina ptr ca vad ca faci parte din categoria : am ceva de spus! asa ca....
ayanna_xem nu uit ca suntem toate aici...un grup ...si-mi place mult ca trecem prin aceleasi stari aprox...ma consolez cu gandul ca anual trec 130 mil de femei prin nastere...si dupa cate vad...indiferent daca esti la primul sau la al 10-lea tot mai ai o urma de indoiala fata de capacitatile tale...
haircut...ce ziceam eu ....e raspuns la intrebarea : ce simti cand esti gravida?
lorex....schimb si eu canalul? dar daca eu nu ma gandesc ...atunci cine??? hormonii astia....sunt super sensibiloasa.sotul imi zice ca de abia asteapta sa nasc ca are atatea sa-mi spuna.....si eu zic sa mai astepte pana dupa ce trec de alaptat
Gabriela77 off ff.. mai vrea si bb ta sa stea in burtica.ii place acolo.ce misto e cand stii ca nu esti singura cu pitici pe creier. sunt plecata din tara.in irl .vin in martie cu bb.sotul in apr.de pasti.sper doar sa ma misc rpd ca cica dureaza destul de mult cu certificatul de nastere daca nu am nascut in tara. tu unde nasti? pe bb 2 il fac in tara.
sper ca nu am omis pe nimeni.

multumumesc tuturor care mi-au scris si care mi-au readus zambetul pe buze....cateodata parca daca auzi din gura altcuiva suna mai bine.am memorat cuvinte de imbarbatare de la voi si am sa le folosesc atunci cand cineva va avea nevoie.chiar daca nu o sa mai stiu cine le-a zis, am sa-mi aduc aminte ce a zis.sunteti minunate! iar eu....o fericita ca va am alaturi.

37+

Mergi la inceput

Dupa ce ca iar vb singura, acu' mai si beau singura! LOL

Ia sa-mi duc si eu neuronul in pat sa-l fortez sa adoarma, ca vad ca se agita degeaba!

Nu inainte de a-i transmite salutari Plateei. Te asteptam sa-ti treaca "bubutza" si sa revii cu delicatesele tale. Promit ca deacum o sa "gust" si eu din ele

Mergi la inceput

alexutzzza iuuuu huuuuuu pe unde esti?
lorex poate haircut nu a scapat de soacra pana acu', nu?incurc oalele? sau poate face gi-ghi gi-ghi cu sotul....si a uitat de intalnire.zic si eu.ca sunt prezenta!

roco1617

multa sanatate si fericire alaturi de noua ta familie! bine ca ai scapat mama eroina! ca asa vei ramane in mintea mea!

37+

Mergi la inceput

lorex......pleci??????? nu pleca!!! eu ce fac? beau si eu cu tine....si in plus acum e ora de fotbal a lui bb. imi aduc aminte de andre_lina ca si ea era pasare de noapte....si o perioada si bb a fost la fel. oare ce mai face?

37+

Mergi la inceput

apropo: cat au fost tampoanele de la mothercare? vreau sa fac o comparatie.pe ele scrie ca ei recomanda ptr primele 2 zile , 24 , iar in urmatoarea saptamana 48...=> calculele facute de fete ...30 media..ajung. eu mi-am luat 2 pachete de cate 12.si au fost 2 euro.atat e si un pachet de allways. cu vata si fasa/tifon la cat ati ajuns? ca pret. daca mai imi trebuie ...imi mai ia sotul....ca i-am aratat magazinul
mi-a inceput minti criminale pe axn...ca vad ca am ajuns sa vb eu de una singura ....va mai verific la pauza....

37+

Mergi la inceput

Cred ca Andre-lina nu poate face alceva decat bine, la cat de senina poa' sa fie fata sta. Cam asa e si sor'mea...uff..poate as ao sa fiu si eu..

Hai noroc Alicredo, sa ciocnim in cinstea mamei eroine

Mergi la inceput

Pai erau parca 12 lei sau 18 lei pachetul, in functie de grosime...
E scump, dar daca iti permiti...decat sa infashori la vata, mai bine iti cumperi tampoane speciale.
tu de unde ai luat cu 2 euro pachetul???

Mergi la inceput

Vad ca te uiti la un film. Vizionare placuta! Atunci ma retrag ca nici asnoapte n-am dormit, nici azi decat o ora si mi se face rau de la obosela...am mai si baut

Oricum, deacu' cam tre sa faca cineva capitol nou asa ca eu fug repede ca sa nu ma puneti la treaba careva... (ma dau lovita)

Noapte buna! (...sper..)

Mergi la inceput