Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 17
cristies spune:
Buna fetele!
Am apucat sa ajung la zi, am uitat cam tot
dar scriu si eu in amintinrea vremurilor bune si la indemnul Alexutzzzei sa umplem capitolul repede ca merge si serverul bine.
Eu raportez o zi...naspa. A plecat mama si am facut o repriza de
necontrolat. Pur si simplu imi curgeau lacrimile. Am mancat doua linguri de sarlota de ciocolata si m-am culcat. Sper sa nu regret stimularea endorfinelor. Si bebe la fel a plans de la 10 pana la 12 de nu mai stiam ce sa-i fac. Cred ca-i e dor de buni ca vorbea cu el si-i spunea toate prostiile.
Acum ce-mi mai aduc aminte:
Mariucasara, super ca poate sa aiba grija in spital mama ta de voi.
Gratiana, daca vrei sa vina bebelina mai repede cred ca nu e cazul sa te menajezi. Dar daca nu... la orizontala!
Andaluzza, scoatem agitatele? Contractiile de 1 min jumate sunt foarte lungi. Sunt dureroase?
Cris.mario,
si repeta analiza. Poate nu e nevoie de antibiotice. Dar daca e nu mai e nici o problema ca bebe e bine merci deja.
Danyelana, bine ai revenit. Ne ingrijorasem.
Roco, ce frumos povestesti! Ce mai face printisorul?
Vi4i, nu mai pune la suflet ce zice doctorul daca tu crezi ca e un bun profesionist. Va stiu pe multe pasionate de dr. House (eu n-am vazut decat cateva episoade), nu tot asa e si el? Super medic cu un caracter... infect?
Onitza, la mine a fost o situatie mai speciala cu doctorii, dar in general e doar unul si cel mai sigur e sa-l intrebi cat vrea. Asa a aflat sotul cat am stat in travaliu de la alti "apartinatori" si s-a dus cu jalba in protap si a rezolvat prblema.
Bafta sa va nimeriti amandoua (Onitza si Marse) in acelasi timp.
Ioana.fota, ti-au raspuns fetele deja, mai zic si eu...dupa buget coane fanica, dupa buget... fiecare dintre noi ne-am adaptat listele interminabile de pe net la buget si necesitati. Torsoanele sunt intr-adevar o alternativa ieftina la cele de la Mothercare, la fel cred ca poti studia piata si cu privire la cosmetice (cred ca cele de la Bubchen erau cele mai ieftine la un moment dat). Eu am mai facut o lista cu ce am folosit la spital imediat ce am venit acasa (spital de stat) in capitolul 98 sau 99. Acasa folosesc in plus sapun la schimbatul pampersului, statia de supraveghere si termometrul de camera. Si comprese sterile. Cred ca n-am uitat nimic.
Sagetutza
sa treaca
. Am patit la fel azi...
Plateea pe unde umbla?
Va las
Cristina,
de gargaritz Alexis.
gratiana77 spune:
Pai am de gand sa va ascult si sa stau linistita!
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Buna fetele! Eu raportez o zi...naspa. A plecat mama si am facut o repriza de necontrolat. Pur si simplu imi curgeau lacrimile. Am mancat doua linguri de sarlota de ciocolata si m-am culcat. Sper sa nu regret stimularea endorfinelor. Si bebe la fel a plans de la 10 pana la 12 de nu mai stiam ce sa-i fac. Cred ca-i e dor de buni ca vorbea cu el si-i spunea toate prostiile.Plateea pe unde umbla? Cristina, de gargaritz Alexis. |
Off pai cik e normal dupa nastere avem din astea de
de aiurea asa, bine ca ai papat sarlota 
Palteea e ok, am vb eu cu ea pe mess, deh hormonii de sarcina, dar in mare e ok

38+
Yannis
elena_iulia spune:
Salutare la toata lumea,
vi4i ti-as recomanda un pistol de calibru mare ca sa fii sigura de rezultat, uof ce dobitoci sunt si doctorii astia de multe ori.
sa fie un bun profesionist daca la capitolul om lasa mult de dorit evident.
Ma bucur sa vad ca nu sunt singura stresata ca nu o sa fac fata, vedeam atatea super mamici ca am zis ca sunt o denaturata si mai bine ma ascund. Eu una nu am schimbat in viata mea un pampers si la maternitate a doua zi dupa nastere il aduce pe bebe si mi-l da in ingrijire 

.
Elena
39+ cu
Iustin
elena_iulia spune:

am citit povesti ale nasterii foarte frumi si logic am 
de zor.
Mi se pare mie sau la odiseea noastra sunt doua categorii de copilasi, cei care se grabesc si cei care se lasa asteptati. La termen adica 38-39 saptamani nu vin decat cei adusi cu forta ![]()
... cred ca asta asteapta si al meu ca nu vrea sa vina singurel deloc 

Elena
39+ cu
Iustin
ana_g spune:
apropo de griji legat de cat de bune mamici vom fi. eu spun asa: nimeni nu s-a nascut invatat, ca oricate carti ai citi, cand te trezesti cu el in brate vom sti ce sa facem mai bine, ca nimeni nu o sa fie mama mai buna pentru bebelu nostru. cum spunea una din fete mai devreme, e doar un copil...la mine o sa vina mama, desi o am pe soacra mea, dar na...are si mama mandria ei de bunica. sper sa nu se aplice vorba aia, ca la 3 moase, iese copilu cu cordonu netaiat
(sau ceva de genu...). adica eu mi-am bagat in cap ca eu il fac, eu il spal, eu il toate alea.probabil ca atunci voi fi recunoscatoare fiecarei maini in plus. dar sa n-o mai lungesc. capu sus, sa fim barbate! o sa ne descurcam!
39+ cu Stefan
mariucasara spune:
alexutzzza O SA CER...Candva...Ca acum bebe cred ca s-a razgandit iar. Mai intinde cate un picior sa stiu ca e ok dar nu se grabeste desi il cam strange garsoniera.
elena_iulia eu nu vazusem decat in poze un bebe mai mic de o luna pana la fi-mea. Imi era frica sa tin copii mici in brate. Si pe Sara mi-au dat-o colet in brate la cateva ore dupa nastere fara instructiuni de folosire, fara nimic. Stiam ca trebuie sa ii tin capul si cam atat. Unele lucruri au venit natural, altele mi le-au aratat asistentele si medicul pediatru dar mare parte am invatat din mers, observand reactiile puiului meu. Pana la urma ea m-a invatat cat de calda trebuie apa la baita, cum sa o tin sa o spal, cat de gros sa o imbrac. Sunt sigura ca si bebe 2 va veni cu preferintele proprii si experienta acumulata cu Sara, sfaturile celor din jur vor ramane doar repere si nu adevaruri absolute.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
38+
Sebastian Petru
AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...
ayanna_xem spune:
Mai sunt cateva ore si se termina ziua....si nu a venit nici un pufulete!!! Mai sa fie....sa vezi cand s-o "sparge teava" de pufuleti ce agitatie o sa fie pe aici...
Maine este vreo programare ceva? Ca agitatele mele sunt narabdatoare...vor pufuleti...
Cred ca nerabdarea mea de a-mi cunoaste bebelina imi da stari de
...scuze...![]()
39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
ana_g spune:
bebelinu meu se pare ca vrea sa faca in ciuda tuturor celor (doctori adica) care au spus ca la ce col subtire am si la contractii sa nu ma trezesc ca il nasc mai devreme, ca sigur nu ajung la termen etc etc...termenul fiind 20 ian. el oricum e coborat de vreo 3-4 saptamani, il simt ff jos (uneori ma astept sa scoata mana si sa verifice in ce directie bate vantu...), am impresia ca am pierdut si din mult-discutatul dop (cu vreo 2 zile inainte de craciun). dar semne nu am. ceva contractii nedureroase (deja obisnuite, ca le am din luna a 4a), vagi dureri ca la ciclu din cand in cand. asteptam, ca altceva ce e de facut (de calcat hainute, de exemplu...ca le-am spalat, dar apoi am uitat de ele..). sotu imi tot spune ca o sa nasc pe 30 ianuarie. hm...
39+ cu Stefan
ayanna_xem spune:
Fetele, mai stie careva ceva de Bea??? Care afla sa ne anunte si pe noi, eu tare-s curioasa cum se simte...l-a asteptat atat pe bebe Ivan....cred ca e coplesita de fericire....
39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010