Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Pai intentia mea este sa vina bebelina la termen, nu mai devreme, chiar daca se spune ca fetitele vin mai repede.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Alex, sunt de acord....da nush ce sa mai spun
Felicitari, ai o nora jos palaria.Sa-ti traiasca.Da nush ce am impresia ca o sa cam joace baietzii pe degete...asa-mi spune fatzuca ei, ca se pregateste sa creasca o gagica tare de tot! Asa ca tre sa te tii tare de Yannis
Mi-a trecut supararea ca mi-ai tras tzeapa cu umidificatorul si m-ai lasat sa-mi iau din asta scump just kidding

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

fatzuca Emei iti sugereaza asta sau mai degraba educatia pe care o va primi acasa? Cris e tare moderna si se adapteaza scandalos de bine la generatia asta...

38+ Yannis

Mergi la inceput

clubul scutecelor asta ce e? cum se face? cine il face? o sa fim tot noi? avand in vedere ca avem ceva mamici avem si club al scutecelor?

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara din nou si multumesc de primire.Am sa consult listutele voastre pt spital.Vi4i chiar ac doctoru tau e dus dar lasa ca va trece sunt sigura ca in mom in care vei avea bebe in brate vei uuita de toate , si eu am o fosta colega de munca care a nascut prin cezariana cu anestezie totala simi-a zis ca a fost f bine.Ma gandeam si eu la asta ca sunt mai fricoasa de fel dar mi-a zis dr ca pot naste natural la ultimu control desi nu am prea mult lichid.Sa vedem acum ca luni merg la control daca s-a razgandit.V-as ruga daca se poate sa-mi tirmiteti si mie Id de la mailul vostru comun si parola ca am inteles ca aveti acolo multe lucruri utile si sa ma mai consult si eu.Sunteti o odisee frumoasa si plina de mamici curajoase .Chiar daca am citit mai dupa cortina mi-au folosit unele discutii de ale voastre .
30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

gratiana77 daca nu vrei sa nasti ar fi mai bine sa te odihnesti.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

gratiana77 daca nu vrei sa nasti ar fi mai bine sa te odihnesti.

uite cine vorbeste

tu cum mai esti?
cand scoatem agitatie?

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Io muncesc dar Sebi nu colaboreaza....
Cer eu si agitatele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Io muncesc dar Sebi nu colaboreaza....
Cer eu si agitatele.

le ceri acum sau... o sa?

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Lorex, asa cum zice si Alexuzza, au marja de eroare aparatele la varsta asta a sarcinii, dar azi imi zicea o mamica de faptul ca a stat internata o sapt dupa rev si toate nasterile care au avut loc atunci au fost cu bebelusi cu greutatea spusa la eco mie mi se pare f bun aparatul de acolo si dr la fel, asa ca.. tind sa cred valorile

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Eu mai intru mai tarziu, soata face ture pe aici ca vrea si el laptop-ul ca eu il am toata ziua.....
vb pe la schimbul 3

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput