Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 15
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marse Revin cu rugamintea de a-mi trimite parola de la contul de yahoo. Am inteles ca sunt niste materiale interesante acolo. Multumesc ![]() Marse 36s Alex |
Ai PM.

39+ cu strumfita
Daria-Ioana burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Deci, dragelor, la mine nicio contractie, membrane intacte, parca vad ca mai stau asa destupata...offf...oare cand vrea bebelusa asta mica sa vina? Vi4, nu mai adaug nimic la ce au spus fetele, dar e de neconceput ca un medic sa aiba o astfel de atitudine! ![]() Alicredo, sunt firesti gandurile si framantarile tale...le-am avut toate! O sa vezi ce firesc vine totul...E in natura noastra sa fim mame! Tu unde nasti?FElicitari pt cele 37 de saptamani, de-acum bebe poate veni oricand! ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia 38 +Azi ar fi o zi minunata de nascut, ce zici, puiule? |
pai nu ai auzit ca ziceau fetele ca bebelinele sunt mai lenese decat baieteii???
38+
Yannis
gratiana77 spune:
Oare faptul ca toata ziua umblu ca banul rau si nu prea stau linistita ar putea grabi nasterea? Nu am dureri de spate, contractii, etc. Ma simt chiar foarte bine. Credeti ca ar fi cazul sa ma linistesc?
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze
lorex spune:
marse ai pm
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Oare faptul ca toata ziua umblu ca banul rau si nu prea stau linistita ar putea grabi nasterea? Nu am dureri de spate, contractii, etc. Ma simt chiar foarte bine. Credeti ca ar fi cazul sa ma linistesc? 37+ (Amaris-Stefania)AMR 2 saptamani si ceva! poze |
Eu cred ca da...doar daca nu te grabesti sa nasti
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Oare faptul ca toata ziua umblu ca banul rau si nu prea stau linistita ar putea grabi nasterea? Nu am dureri de spate, contractii, etc. Ma simt chiar foarte bine. Credeti ca ar fi cazul sa ma linistesc? 37+ (Amaris-Stefania)AMR 2 saptamani si ceva! poze |
depinde ce vrei acuma, daca vrei sa vina bb am inteles ca treb sa umblii, daca nu te grabesti ar fi bine sa te mai relaxezi
si sa stai intinsa
38+
Yannis
lorex spune:
Alex, sunt de acord....da nush ce sa mai spun ![]()
Felicitari, ai o nora jos palaria.Sa-ti traiasca.Da nush ce am impresia ca o sa cam joace baietzii pe degete...asa-mi spune fatzuca ei, ca se pregateste sa creasca o gagica tare de tot! Asa ca tre sa te tii tare de Yannis ![]()
Mi-a trecut supararea ca mi-ai tras tzeapa cu umidificatorul si m-ai lasat sa-mi iau din asta scump
just kidding ![]()
cu
Bobitza
lorex spune:
Vad ca ne-am ingramadit sa-i trimitem PM cu parola Marsei.
Sa mai zica cineva ca nu suntem fete de treaba ![]()

cu
Bobitza
lorex spune:
VIVI,
Ma bucur ca ai deja un hepatolog care are grija de tine!
Si cu nr de tel a lui Roco, nu-i nimic. Se pare ca ea l-a avut pe al meu ca ne-a trimis mesaje amandurora atunci.Iar eu am crezut in sinea mea ca nu ai vrut sa mi-l dai fara sa o intrebi si in schimb i l-ai dat pe-al meu.![]()
Hai ALEX, ca mai sunt 5 pagini 
cu
Bobitza

Tu unde nasti?FElicitari pt cele 37 de saptamani, de-acum bebe poate veni oricand!
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia