Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
neatza fete dragi!
Kemsy inca o data felicitari pt botez, Loris a fost un frumusel in costumasele lui, si mamai si tati la fel 
Iulika
yuhuuu!!
cred ca esti in
stii ca urmatorul trebuie sa fie MAMA-SOACRA, da???! ![]()
eu deocamdata ma multumesc cu rasul ei cristalin atunci cand o gadil
ieri a reusit s-o auda si tas-su, dar n-am reusit s-o filmam...
Mada eu sunt sigura ca Irinel te va iubi neconditionat pana la cer si inapoi, oricate ar putea sa faca bunicii lui in plus fata de tine..iubirea de mama nu se compara cu nimic 
Vik 

tie si mamarutei! sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati una pe cealalta toata viata!
Diana ai fost mortala 
sa vad cum o mut si eu pe ursulica de pe picioarele mele ca sa ma servesc si eu cu cafeaua de la Vik, ca pic de somn (tot asa cu treziri dese suntem...nu merge nimic, nici masaj la burtica, nici bicicleta, nici bonnisan, iar alte medicamente nu as vrea sa incerc totusi...)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Neatza! Eu nu am vazut niciodata cum arata caneloni astia. Mi-am dat eu seama ca sunt niste paste, dar asa se cumpara, in forma de tub? Si doar se umplu? La multi ani Vik!!!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
da, vezi ca se gasesc...sunt tuburi

Numai sa fii atenta sa nu le iei sparte sau sa le spargi pe drum Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Dana15 spune:
Sabina, Crystina multumim pentru informatii!

Iulika ce cadou frumos! in urma cu cinci luni i-ai auzit primul scancet si acum...

Mada eu te inteleg...imi dau seama ca pe parintii tai nu ai cum sa-i schimbi, ei au impresia ca stiu mult mai bine decat tine cum sa cresti un copil..si poate au dreptate, dar ei si-au crescut deja copiii, este randul tau acum; nu poti sa le spui clar si ferma pe pozitii, ca ai vrea ca tu sa iei deciziile in ceea ce priveste cresterea/alimentatia lui Iri?
sa nu te temi ca baiatul ii va iubi mai mult pe bunici! niciodata nu se va intampla acest lucru! acum cand este mic, zambeste la ei si poate va intinde manutele fericit spre ei, dar mai tarziu isi va da seama cine este mamica lui; imi aduc aminte cand aveam 4-5 ani si parintii ma lasau la bunici si ma vizitau in we..chiar daca era bine cu bunicii, tanjeam dupa mama mea si plangeam ore in sir dupa ce pleca (Liliac
)...in fine, sunt multe de spus, dar nu vreau sa ma intind;
important este ca tu sa fii ferma, sa incerci sa nu-ti pierzi cumpatul cand vorbesti cu ei...poate ca la un moment dat vor intelege ca tu chiar POTI!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Buna dimineata!
Dupa o nopte de fitze sunt in recuperari, asa ca revin mai tarziu, daca mai apuc.
Siiii, o surprizaaa.... POZE oficiale BOTEZ
VA pup!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
La multi ani Viky si mamaruta din dotare !!!!!

aveti si diplomat dietetic ? ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monique02 spune:
Cristina, Dana caneloni se gasesc in niste cutii, eu am avut de la Divella, sa va uitati pe cutie la reteta sa crie la modul de preparare ca se pot baga direct la cuptor, nu tb fierte inainte.
selen80 spune:
neatza fete dragi!
Kemsy inca o data felicitari pt botez, Loris a fost un frumusel in costumasele lui, si mamai si tati la fel 
Iulika
yuhuuu!!
cred ca esti in
stii ca urmatorul trebuie sa fie MAMA-SOACRA, da???! ![]()
eu deocamdata ma multumesc cu rasul ei cristalin atunci cand o gadil
ieri a reusit s-o auda si tas-su, dar n-am reusit s-o filmam...
Mada eu sunt sigura ca Irinel te va iubi neconditionat pana la cer si inapoi, oricate ar putea sa faca bunicii lui in plus fata de tine..iubirea de mama nu se compara cu nimic 
Vik 

tie si mamarutei! sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati una pe cealalta toata viata!
Diana ai fost mortala 
sa vad cum o mut si eu pe ursulica de pe picioarele mele ca sa ma servesc si eu cu cafeaua de la Vik, ca pic de somn (tot asa cu treziri dese suntem...nu merge nimic, nici masaj la burtica, nici bicicleta, nici bonnisan, iar alte medicamente nu as vrea sa incerc totusi...)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Liliacule imi este dor de freza si nasucul lui ginerica
..nu ne mai incanti ochisorii cu o poza-doua?!
apropo de primul cuvant..sa-mi laud si eu copila..astazi..15 ianuarie..la aproape 3 luni.. a zis..mmmmaaaaa- MA, cu accent pe ultimele 2 litere (de fapt, pe ultimele doua, le-a tipat
) sunt absolut, dar absolut convinsa ca a fost o greseala, ca a fost inconstient..dar, ma bucur!![]()

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monique02 spune:
Dana sotul meu manaca orice in afara de carne, adica si peste si fructe de mare. Eu gatesc fara carne ca nici eu nu sunt mare fan, Teodorei ii face bona mancare cu carne zilnic din care mamanc si eu ce ramane. Poti face foarte multe chestii fara carne, mai dificil imi e miercuri si vineri si in post cand nu pot sa gatesc cu oua, banza etc.
cristina_ana spune:
Lucia, vezi ca exista reteta de diplomat dietetic pe culinar.ro. Am facut eu si a iesit super bun. Eu zic ca iti mai faci si ceva dulce, macar din cand in cand, sa nu mai intri in sevraj dupa milka aia!![]()
Vai, Monique, ce pofta mi-ai facut cu caneloni asta. O sa imi iau si eu sa fie in casa, dar deocamdata incerc sa tin Monti asta, macar ca de cat. Cred ca am sa fac caneloni cand o sa mai am musafiri, macar sa se ingase ei si eu doar sa gust!![]()
Selene, dar ai incercat sa o iei pe Ebru cu tine in pat cand se trezeste noaptea? Adica sa nu aprinzi lumina, sa o iei langa tine si eventual sa ii dai putin sa suga. Poate adoarme, daca vede ca e intuneric. La mine merge de minune asta.
Mada, ce greu trebuie sa iti fie cu niste parinti asa de bagaciosi! Dar cu putina diplomatie sigur o sa reusesti. Nici sa te certi cu ei nu e o solutie, macar pana mai creste piticul. Dar te rog si eu, nu-i mai da biscuiti lui Irinel, macar cu asta fii cat se poate de ferma.
Kemsi si Alex, am vazut si pozele voastre de la botez, foarte, foarte frumoase! Uneori parca mi-as dori si eu o petrecere asa cum ati avut voi, dar sa o organizeze altcineva! La noi o sa fie ceva simplu, doar cu parintii, nasii si niste prieteni f.f. apropiati. Nu o sa facem petrecere, doar o masa obisnuita la resturant.
Eu de-abia astept sa se faca ora 6. Astazi sotul ia al 13-lea salariu si mi-a promis ca mergem la shopping de hainute pentru mine!

Nu mi-am mai cumparat haine de anul trecut (bine, doar niste bluzite de graviduta, dar astea nu se pun ca erau urate). Si am auzit ca au inceput reducerile alea mari in mall-uri, deci o sa pot sa imi cumpar mai mult! Sa vad acum ce buget negociez cu el! Cred ca o sa il astept cu clatite acasa!![]()
Acum sa nu credeti ca in mod normal nu imi da voie sa imi cumpar haine, doamne-fereste, dar cat am fost insarcinata nu mi-a venit sa cheltuiesc bani pe ceva ce nu purtam decat cateva luni si dupa nastere am asteptat sa mai slabesc.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE