Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*
Raspunsuri - Pagina 8
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor!
Va invit azi la o
proaspata, o felie de diplomat si ce vreti voi de baut pentru cele 4 lunizte ale mamarutzei mele si cele 432 ale mele (

ca multe is of, of mai mai...)
Va dorim o zi superba si va pupam!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Mada www.youtube.com/watch?v=TRASn4tcXFE" target="_blank">go to sleep Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
diana esti mortala

sunteti mai bine?imi parerau ca ati fost bolnaviori

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
monique02 spune:
Buna dimineata, 
Mada nu stiam ca parintii tai au fost cu ideea cu biscuitele, cred ca esti intr-o situatie dificila, este foarte greu ca pe de o parte ei spun ca te ajuta, daca le faci observatie se supara. Cred ca finut asa ai putea sa le propui ca tu sa te ocupi numai de Iri si ei sa faca restul prin casa.
Monica eu am patit de cateva ori dupa ce a mancat putin suc Andreea sa nu mai vrea lapte imediat dar am asteptat un sfert de ora si a baut apoi.
Iulika ce cadou frumos de la Bruce, Andreea doar miauna, scartaie, face ca un ursulet dar nu a zis nimic pana acum.
Pentru fetele care vroiau reteta de la caneloni cu legume:
- se calesc in putin ulei de masline niste legume - eu am pus ceapa, dovlecei, ciuperci, ardei, rosii + oregano, busuioc;
- se face un sos bechamel (unt, faina, lapte);
- se umplu caneloni cu legumele, se aseaza intr-un singu strat intr-o tava unsa cu unt si se acopera cu sosul bechamel si se pune parmezan ras deasupra;
- se pune la cuptor, la 200g, 25 min.
In loc de legume se poate umple si cu o compozitie cu carne ca cea de la lasagna. Eu nu am facut nciodata cu carne pt ca al meu sot nu mananca carne. 
cristina_ana spune:
Neatza!
Eu nu am vazut niciodata cum arata caneloni astia. Mi-am dat eu seama ca sunt niste paste, dar asa se cumpara, in forma de tub? Si doar se umplu?
La multi ani Vik!!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Si ca tot am inceput dimineata cu mancarica buna!
Shaworma din Floreasca, de la Genin, ati mancat vreodata? Este cel mai bun lucru posibil, m-a luat asa o pofta nebuna!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Dana15 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Vik (ce draguta ai fost cu cele 432 luni
)! Sa fii sanatoasa si sa ai mereu alaturi oameni dragi si buni!
sa-ti traiasca mamaruta Isabella, sa creasca mare si frumoasa!
va pupa Dana si Ana pe amandoua!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Mada www.youtube.com/watch?v=TRASn4tcXFE" target="_blank">go to sleep Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |

ce dor imi era de tine Diana

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Dana15 spune:
Monique multumim pentru reteta..arata tare bine! nu am mai auzit de aceste paste..caneloni..o sa mai uit; oare la Cora?Auchan se gasesc?
ce tare cu sotul tau! parca ai mai spus ca nu mananca preparate pe baza de carne (incercam sa evit ca-cofonia
)..si cum va descurcati cu mancarea? gatesti si cu carne si fara?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanna81 spune:
buna dimineata si de la noi!
LA MULTI AAAANII!
... PFFF mai am si eu 16 zile si fac 29! ce trece timpul ![]()
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre